< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (17. sayfa)
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetzBi' başıma koyup gitme yâr
Alıntıları GösterÖnümüzde baharlar var
-
https://instagram.com/ayyucecoskun?igshid=9g8fq8e2aa03
bu kiz survivordaymis
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
17 gün kaldı
-
quote:
Orijinalden alıntı: FuskoÖnümüzde baharlar var
Alıntıları GösterAldanma, geçer ayazlar
-
-
Yüzü güzelmiş hocam beğendim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maçuka
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metz
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Acun'un hikayelerine bakılırsa yine bir sürü fitnıs zibidisini dolduracak adaya. Kibir ve kasvet ordusu güçleniyor, Ayı Hikmet fazla mesai yapacak anlaşılan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: by_nct
Acun'un hikayelerine bakılırsa yine bir sürü fitnıs zibidisini dolduracak adaya. Kibir ve kasvet ordusu güçleniyor, Ayı Hikmet fazla mesai yapacak anlaşılan
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam17 gün kaldı
Bu sene buradayız demi zorroooooo
-
quote:
Orijinalden alıntı: by_nct
Acun'un hikayelerine bakılırsa yine bir sürü fitnıs zibidisini dolduracak adaya. Kibir ve kasvet ordusu güçleniyor, Ayı Hikmet fazla mesai yapacak anlaşılanHocam biz fitnıscı bebelerden ziyade amele kasıyla alayını indiren cumali başkanları özledik
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Hocam biz fitnıscı bebelerden ziyade amele kasıyla alayını indiren cumali başkanları özledik
Alıntıları Göster
-
Exxen'in ismi ERDİ olacakmış ama acurun parası ERDİ BAŞKANIN isim haklarını almaya yetmemiş. Yine de Göz6 + 2017'yi koyarsa netflix'in akbilini basar. Hatta bastı bile netflix genel merkezinde bir heyet ERDİ BAŞKAN'a yeni projelerde yer alması için YALVARMAYA gitmiş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maçuka+1 Hela başkanı paket Erdi'nin müritlerinden gına geldi artık. Bir de şikayet ediyorum ediyorum ceza vermiyorlar.
Alıntıları GösterDh adminlerinin gücü ERDİ BAŞKANA yetmez hocam. Hepsi akıllı olacak
-
ERDİ BAŞKANIN elini öpmek 20 yıl gençleştirir. Ben 8 yaşındaydım -12 oldum. Teşekkürler ERDİ BAŞKAN.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulo -- 24 Aralık 2020; 6:52:45 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X