sal artık hocam. yarısma bitti. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (3120. sayfa)
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Batuhan her ne kadar anlaşamasa da Maydını yazdırmadı yazmadı ta ki Maydın Batuhan hakkında yalan yanlış konuşana kadar. Maydın bir ara sakatken onu en çok Batuhan merak etti aç bidaha izle. Çok sevdiğiniz Poyraz her fırsatta Aleyna K'yı Çaleynayı yazdı hemde her fırsatta.
Alıntıları GösterPardon ben Yunan Survivorunu seyretmişim, yoksa Meksika mıydı? :))
-
quote:
Batuhan Doğandan korkacak? Tiktokçu olandan? İnandım.
Alıntıları GösterSurvivor 2021'de en çok güldüğüm diyaloglardan biriydi....:))
-
quote:
Bu program sadece tvden mi izleniyor internetten takip edenlerde çoktur.
Alıntıları GösterÖnceki seneler İnternet yokmuydu hocsm rakamlar ortada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene pandemi yeni baslamıştı herkes evdeydi hocam.quote:
Orijinalden alıntı: bidarxxÖnceki seneler İnternet yokmuydu hocsm rakamlar ortada.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aleyna Ç'yi boşverin hocam, Poyraz son konseylerden birinde dokunulmazlığı ben kazansaydım Dora diyecektim dedi ama forumdakiler dayı-yeğen birliği bozulmasın diye seslerini çıkarmadılar tabi bu olaya. Neyse ki halkımız kör değil de gerekli cevabı finalde verdik.
Hocam Doğan’ı rezil etmediğine dua etsin Doğan,yalı muhabbetinde “ben de sana bir şey söylerim,zoruna gider” demişti Başkan.Az çok tahmin edebiliyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: melih_Survivor 2021'de en çok güldüğüm diyaloglardan biriydi....:))
Alıntıları GösterHocam salla adamın survivor hayatı millete röportajda sallayıp röportajda söylediklerinin %10'unu bile insanların yüzüne söyleyemeyişini izlemekle geçti. Yarışmayı izlemeyip burdaki mağdurhancılara baksam adamı avatar atakan,ayı hikmet falan sanardım neyse ki aynı yarışmayı biz de izledik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragone -- 28 Haziran 2021; 19:51:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yarışma bitti siz hala Batuhanda Batuhan diye geziyorsunuz adam bu senenin başrolü kabul edin.
quote:
Yarışma bitti siz hala Batuhanda Batuhan diye geziyorsunuz adam bu senenin başrolü kabul edin.Ondan olsa olsa figüran olur.
quote:
Yarışma bitti siz hala Batuhanda Batuhan diye geziyorsunuz adam bu senenin başrolü kabul edin.Tak başrol DAYI dır
-
quote:
Yarışma bitti siz hala Batuhanda Batuhan diye geziyorsunuz adam bu senenin başrolü kabul edin.Poyraz: "Kötü oyuncusun, kariyerin erken bitmiş!"
(Oyun sonrası benchte Poyraz Batuş'a farkında olmadığı gerçekleri söylüyor :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneHocam salla adamın survivor hayatı millete röportajda sallayıp röportajda söylediklerinin %10'unu bile insanların yüzüne söyleyemeyişini izlemekle geçti. Yarışmayı izlemeyip burdaki mağdurhancılara baksam adamı avatar atakan,ayı hikmet falan sanardım neyse ki aynı yarışmayı biz de izledik.
Alıntıları GösterBende onu diyorum hocam, biz sanki Yunan ya da Meksika Survivorunu mu seyrettik acaba? :))
-
-
en yakın alstarda kesin olmalı meryemidi yazalım..
-
seneye alstar zaten hocam az kaldı, meryem kronik sakat gelmez bence
Ahtapot Ardahanı seviyor musun?quote:
Orijinalden alıntı: babus0606en yakın alstarda kesin olmalı meryemidi yazalım..
quote:
Ahtapot Ardahanı seviyor musun?
Alıntıları Gösterheee şimdi oldu hugo ardahanın ilk göz ağrısıydı scarlet meryem
dora dayıdan çok diyelim ardahan alstarsa anca top toplar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X