Yine mi kündeye gelmek istiyorsunuz hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (13. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 25.5.2024)
-
-
-
Ayıp yapıyorsun hayırdır?quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03ETHAN ZIPLAMA
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kanal D de yeni bir proğram başlıyor operasyon 41 diye. Az takılayım dedim birde ne göreyim bizim Hasan orda. Sırf Hasan için izlemeye karar verdim. Sunucu gibi bir rolü var galiba ama aynı anda komutanım da çekiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bidarxxKanal D de yeni bir proğram başlıyor operasyon 41 diye. Az takılayım dedim birde ne göreyim bizim Hasan orda. Sırf Hasan için izlemeye karar verdim. Sunucu gibi bir rolü var galiba ama aynı anda komutanım da çekiyorlar.
üslup
-
AHTAPOT ARDAHAN : ŞABAN MODE
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
dora dayimin yalisi varmis
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fanlar lafını nişanlısını ve ailesini kullanan samimiyetsizler için dedim hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7
Fanlar lafını nişanlısını ve ailesini kullanan samimiyetsizler için dedim hocam.bravo hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd
https://mobile.twitter.com/admicemamayikik/status/1412126203130097664
dora dayimin yalisi varmishalkın adamı dora
boğaz manzaralı konsol keyfi
Ekimtwitter
“@admicemamayikik Muhtemelen de oyun oynarken dısardan boğaz gözüküyordu”https://twitter.com/Ekiiimmmm/status/1412129683425091585?s=20
-
-
AGALARLA TAKILMACA
-
YUNUS EMRE BAŞKAN EKSİK HOCAM
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Sezonun İkinci anketinde 2018 ve 2019 yıllarında survivora katılmış isimlerden kimleri yarışmada yeniden görmek istersiniz bunu oyluyoruz.
2016 ve 2017 yıllarında survivora katılmış isimlerden kimleri yarışmada yeniden görmek istersiniz Anketimiz sonucu
1.Semih Öztürk %24
2.Serhat Akın %21
3.Avatar Atakan %17
4.Ogeday %10
5.Yunus Günçe %6
-
2si de çöp seneydiquote:
Orijinalden alıntı: zorradamSezonun İkinci anketinde 2018 ve 2019 yıllarında survivora katılmış isimlerden kimleri yarışmada yeniden görmek istersiniz bunu oyluyoruz.
2016 ve 2017 yıllarında survivora katılmış isimlerden kimleri yarışmada yeniden görmek istersiniz Anketimiz sonucu
1.Semih Öztürk %24
2.Serhat Akın %21
3.Avatar Atakan %17
4.Ogeday %10
5.Yunus Günçe %6
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bira araklamışlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X