ne yapıyor ERDİ palmiyeyi taşımıyor ULAN PALMİYEYİ TAŞIMIYORUM |
Survivor 2022 (8. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 25.5.2024)
-
-
-
-
Gönüllüler 1-2 kişi haricinde tam kibir kasvet olmuş umarım özellikle emzik nisa gelmez hele bir de ayşe ile beraber olurlarsa erdi başkan,serhat akın bile gelse yarışma keyfi yarı yarıya düşer kanser olurum.quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Gönüllüler
Anıl Berk
Berkan
Ogeday
Poyraz
Mustafa Kemal
Volkan
Evrim
Tuğçe
Yağmur
Ayşe
Nisa
Ünlüler
Hikmet
Yusuf
Bora
Semih
Sercan
Atakan
Seda
Elif Gören
Aycan
Maydın 2021
Sude
6 erkek 5 kadın şeklinde oluşturdum. Yedeklerden de Yunus Emre Özden tarzında adamlar gelirse tadından yenmez bu sezon.
Edit:Daha Sude var doğru ya Melis'i kaldırdım yerine Sude'yi yazdım. Sude katılırsa Sudeciyim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Dora olmaz all starda iki hafta dayanamaz.
Alıntıları GösterBu senede öyle diyorlardı batuhsndsn sonra elendi 6.oldu.ilk 2.3 hafta gider deniliyordu belli olmaz o işler performansla değil realitiyle yürüyor dora. Semihin de performansı yok oda yürüyor mesela.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaNagihan'ın 2 defa katılmış olması bir yana, şu rezillikten sonra umarım katılmaz yarışmaya. @Ginga Bishounen
Alıntıları GösterMerak edip seyrettim hocam dediğim gibi bununla geçen sene ilk elenen fatmanın ar perdesi çatlamış değil parçalanmış. Fatma da böyleydi erkek arkadaşı varmış onun evine gitmiş orda erkek arkadaşının da kız arkadaşı varmış. Bunlar biz yukarıya çıkıyoruz gel 3 lü takılalım demiş falan filan. Ne utanmazlık tır ya. Ama proğramda en çok dikkatimi çeken burda ki gibi ardahanı hep sapıklıktan vuruyorlardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Mısırlı Şeyma yı feci dolandırmışO kız tam aptal ya ama acun daha aptal bu aptala kanmış. Finalde oy verenlerin sms parası ile kurtarır şeymasını acun. Burdaki lerde oooo İsmail oooo Poyraz oooo Ayşe ooo aleyna deyip durur.
quote:
Gönüllüler
Anıl Berk
Berkan
Ogeday
Poyraz
Mustafa Kemal
Volkan
Evrim
Tuğçe
Yağmur
Ayşe
Nisa
Ünlüler
Hikmet
Yusuf
Bora
Semih
Sercan
Atakan
Seda
Elif Gören
Aycan
Maydın 2021
Sude
6 erkek 5 kadın şeklinde oluşturdum. Yedeklerden de Yunus Emre Özden tarzında adamlar gelirse tadından yenmez bu sezon.
Edit:Daha Sude var doğru ya Melis'i kaldırdım yerine Sude'yi yazdım. Sude katılırsa Sudeciyim.Bu takımlara Çağrı yunus Emre a takımda şart onun harici katılırım.
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd
allstarda bence kimse yedek olmak istemez. insan gururuna yediremez. belki ardahan, ezgi gibi sonuk karakterler kabul edebilir.Yedek olabilecek isimler var konuşanlara katılanlar büyük ihtimal alınır gibi geliyor bana orda ardahan ezgi ramazan Fatma hatta yağmur vardı. Bunlar yedek alınabilir.
-
? @Maçuka
-
Acunun şeyması bu kandırrılma olayından sonra 2 kitap daha çıkaracakmış. İsimleri subaşıma gelenler le acunası bir durum olacakmış.
-
O kişinin Melih olduğunu bilmeyen yoktur herhalde
-
-
ikisi de olmaz egosundanquote:
Perviz, Mert vs de yedek olabilir.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal
-
Serhat Akın inşallah gelir. Onsuz bir All-Star düşünemiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X