Karabacak balaban maçını yeni izledim. Helal olsun balaban. Kondisyon güç hepsi var adamda. Erken patlama yoksa 4-5 saat aralıksız tek kale maç yapıyodur bu adam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (1160. sayfa)

-
-
HEY HEYYY RAMAZAN AYINDAYIZ BROTHER.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne demişim, bütün Türkiye Hikmet'i takip ediyor, reytinglerde birinciliğe oynuyor mu demişim
-
-
Ben ne alaka evde tv izliyodum.
Sayın macur kaplıcalı;
Ayı'nın 2 göğsü arasına 270 derece açıyla çeken kamera yerleştirilmesi ve vr formatında tv16/2 sitesine yüklenmesi hususlarında Ayı FC'nin ortak arzusunu -FC sorumlusu olarak- tarafınıza iletir, gereğini saygılarımla arz ederim.
-Xpci 3.3.2025
Antalya Ayılar Ormanı Takip no: 1031
Ramazan münasebetiyle ardahan fcyi geçici olarak feshettik. Müsterih olunuz
İlayda dünkü bölümü izlerken ikinciye hamile kalmış hocam.
Olum bu ne iq
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
youtube
#kareemsaid #oz #hbo #hbomax #edithttps://m.youtube.com/watch?v=KmF7ELECfHA&pp=ygUja2FyZWVtIHNhaWQgc2VsYW11biBhbGV5a3VtIGJyb3RoZXI%3DSELAMÜN ALEYKÜM BROTHER.
Ve aleyküm selam
Boyunduruk yaptı abi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Dİlayda dünkü bölümü izlerken ikinciye hamile kalmış hocam.
Bu adamı zaptetmesi çok zor haribo maribo hikaye azgın horoz gibi saldırıyor adam
Gökhan Gündüzalpyoutube
Merhaba dostlar ben Gökhan Gündüzalp kanala ve videoya hoş geldiniz yeni bir video ile karşınızdayım. Hint horozu sağlık ve zinde. Kanat sesi ise tam bir güç gösterisi bir horozun güç gösterisi olur mu? demeyin tabiki olur genlerinde taşıdığı asil ismi asil duruşu asil ötüşü ve aynı zamanda ırkına münhasır olan uzun bir şekilde kanatlarını çırparak ses çıkarması zinde güçlü ve sağlıklı olmasına da bir işarettir şimdiden iyi seyirler dilerim sağlıkla kalın bir sonraki video da görüşmek üzere.https://www.youtube.com/shorts/N0LMBsJ8Vm4?si=rbT-jpzTckHW8edq
-
benim ayağım GİDİK
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
...
-
-
...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X