Adamda her yol var! Yakında beyaz kadın ticareti yaptığı söylentisi çıkarsa gram şaşırmam. |
🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (1187. sayfa)

-
-
İşi gücü varmış
Atomu parçalıyormuş paint mezunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-20 yıl 6 ay 2 gün
-
ayı o kulübeyi boşuna yapmadı dominike kalıcı olarak yerleşir
-
Kriminal ayıyı ülkemde görmek istemiyorum.
Ayıcıların Ayı övgüleri suçu ve suçluyu övme suçu kapsamına girecek
-
Özden emre yunusda şikayetci olmuş beni Dominikde yarışma da dövdü diye ayı hakkında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen buysa doğru demişsin
-
Haribocu kardeşlerimi geçen sene survivor'a geliyorum uçak bileti için param yok yalanıyla dolandırıp paralarını alan ayının dolandırıcılık suçundan hapse girmesini destekliyorum. Aramız bozuk, kanımız değil.
izlemeden ÖLME !youtube
Tokatçı - Şu dünyada ne enayiler varhttps://www.youtube.com/watch?v=Dd6Pg1RQhRc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 4 Mart 2025; 19:40:41 > -
Yan hesaplarla arti sayisini sisirmisler.
Ayı dominikten helal süt emmiş bi kız bulup orada yaptığı villada yaşayacakmış artık.
Haber kolpadır belki dedim ama tüm gazeteler yazmış resmen Ayı'nın şampiyonluk gitti yine zaten hiç hazır gelmemiş yarışmaya. Savunamıyoruzda agaaaaaa ne hallere düştükkkk
-
iceriden bas edemeyince disaridan Ayimiza operasyon cekiliyor. sikayet dilecekcesini veren sari papatyaymis, bizim forumun sari papatyacilari yalanci sahitlik yapacaklarmis
BİR GECE ANSIZIN DOMİNİKE AYIYI ALMA OPERASYONU VAR BI HAYALIMIZ ...
Ayinin cikan haberleri kolpa. her sezon yarismaya katilinca hakkinda bu tarz iddialar ortaya atiliyor. bu sene ne yaparsaniz yapin Ayinin sampiyonluguna engel olamayacaksınız
Poydız başkanın ayıyı düelloda eleyip pakeeeet demesi...
Watch İçerde paketledik kebabçıyı | Streamablestreamable
Watch İçerde paketledik kebabçıyı | Streamablehttps://streamable.com/j1hgnn -
Hocam bir kanun kaçağını desteklemeniz ne kadar doğru? Şampiyonluk o kulübün içinde taranan insanlardan, karı koca çalışıp asgari ücretle çocuklarına iyi bir gelecek sunmayan isteyip dolandırılan ailelerin hayallerinden daha değerliyse alın sizin olsun.
-
Arkadaş merak etmeyin sütte leke olur hikmette olmaz, ayının tek alacağı ceza yunusu dövdüğü için olur onuda yunus şikayet etmeli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gerrard1903
Arkadaş merak etmeyin sütte leke olur hikmette olmaz, ayının tek alacağı ceza yunusu dövdüğü için olur onuda yunus şikayet etmeliSimon Telloyoutube
sinan engin rahatladımhttps://www.youtube.com/watch?si=ez6cH2NOudtPTzoc&v=34SBlto1UEc&feature=youtu.be -
Erken başlıyor, reklama girmezse tabii.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Acun ne yapar eder yine sündürür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X