Belli belli hocam... ![]()
|
🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (1229. sayfa)

-
-
>6.03.25
-
Kraliçe bugün 4/4 yaptı. O kadar iyiydi ki, migrenim tutmuştu, geçti. Huzurlu bir şekilde uyuyabilirim.
-
Kes la gobit kafalı Sevgi. Cimcime cimcime konuşma
-
Asena bazen çok güzel geliyor, bazen de o kadar çirkin geliyor ki ekrana bakamıyorum. İlginç bir çar
-
Tuğba fazla gaza gelme istersen
-
Güzel bir fragman gelsin artık, fena baydı yarışma, bir heyecan lazım.
-
...
-
Türk polisi dominik e operasyon düzenleyip hariboyu alıp gidiyor
fragmandan beklentimiz bu yönde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bittikçe bitiyor, eridikçe eriyor...
Ama bazen şunu anlamıyorum; forumun dahi bu denli pasif kaldığı akşamlarda ne hikmetse REYTİNG sonuçları iyi gelebiliyor, garip...
-
İkinci olduğu gün forum sakindi, forumun aktığı günlerde max 6. falan oluyor. Ben de anlamadım
-
pazar günleri hep 2. oluyor zaten hocam dikkate almaya gerek yok o günü bence
-
Hocam büyük fan sayfalarına ve Furkan Dede'ye 2018'deki gibi Türkiye ödülü gelsin yazıyorum, başarıcaz inş...
-
Ayı adem kavgası lazım diğerleri sarmıyor ama adem de bizim ayının yaveri oldu sözünden çıkmıyor:) yada Asena İsmaile sarsa oda güzel oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Naganzopazar günleri hep 2. oluyor zaten hocam dikkate almaya gerek yok o günü bence
Hatırlamıyorum ama büyük ihtimalle pazar günü yayınlanan bir bölümdür o zaman
-
Türkiye ile Dominik arasında suçlu iade anlaşması yokmuş, Ayı'nın oraya yerleşme planı daha bir anlam kazanmaya başladı ama Türkiye ile ABD arasında varmış, oradan bir şey çıkar belki
-
Yasa dışı yollardan kaçak geçiş çalışmaları başladı desene o zaman...
-
Türkiye sınırına girdiği an Haribo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye ile arasında suçlu iade anlaşması olmayan ülkeleri ararken Haribo
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X