ulan adem ne boş adamsın geçen sene ogedaydan kaçtın gelmedin yaş maş dedin bu sene baktın kimse yok geldin şimdi de ogedayı ezdim diyon serhat akın olmasa xpci lalesi en büyük mağdurcu olurdu ulan adem ne boş adamsın geçen sene ogedaydan kaçtın gelmedin yaş maş dedin bu sene baktın kimse yok geldin şimdi de ogedayı ezdim diyon serhat akın olmasa xpci lalesi en büyük mağdurcu olurdu ulan adem ne boş adamsın geçen sene ogedaydan kaçtın gelmedin yaş maş dedin bu sene baktın kimse yok geldin şimdi de ogedayı ezdim diyon serhat akın olmasa xpci lalesi en büyük mağdurcu olurdu ulan adem ne boş adamsın geçen sene ogedaydan kaçtın gelmedin yaş maş dedin bu sene baktın kimse yok geldin şimdi de ogedayı ezdim diyon serhat akın olmasa xpci lalesi en büyük mağdurcu olurdu ulan adem ne boş adamsın geçen sene ogedaydan kaçtın gelmedin yaş maş dedin bu sene baktın kimse yok geldin şimdi de ogedayı ezdim diyon serhat akın olmasa xpci lalesi en büyük mağdurcu olurdu ulan adem ne boş adamsın geçen sene ogedaydan kaçtın gelmedin yaş maş dedin bu sene baktın kimse yok geldin şimdi de ogedayı ezdim diyon serhat akın olmasa xpci lalesi en büyük mağdurcu olurdu |
Bildirim