Daha oğlu gelecek hocam |
🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (1308. sayfa)

-
-
Suç makinesi hariboyu değil de sicili temiz Yunus Emre baskani destekledigimiz icin mutluyuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seneye de All Star yapacak hocam. Aysu şimdiden hazırlanmaya başlamış. Instagram'da gördüm.
-
-
Yeni yüzler getirmedikçe bi manasi yok Survivorun belki Yunus Emre baskan olursa izlenir.
Bunlar ailecek torpile alışmış. Zamanında olimpiyatlarda birşeyler yapıp hak yemişler. Sonra millet der türkiyeden niye sporcu çıkmıyor niye madalya alamadan sıfır çekip geliyoruz diye. Sebebi ortada.
Her sene Yunus Emre Başkan daimi yarışmacı olsa diğer herkes değişse keşke
squid game gibi
Hikmet yemekte asenanın yediği yemeği burnundan getirdi adam harbi kral boşuna sevmiyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne yaptı
BASKAN OYUNLARA CIKARKEN: DURUNNNNNN DAHA ÖNCE BU OYUNLARI OYNADIM. ACUR DA BASKANI DURDURMAK ICIN 001 OLARAK OYUNLARA KATILIR FALAN BASKAN YAPIYI CÖKERTİR SONUNDA.
Perukhan o dediğine biraz uyuyor hocam
-
Laf soktu hocam garanti sayı falan diye :)
almeda 3 oyun üst üste daha sema'yı alıp yenerse bu sefer temelli bırakır yarışmayı
-
-
Ben de bıktım Yağmur hariç aynı kişileri görmekten.
Mümkünse internet ünlüsü olmayan, profesyonel spor geçmişi olmayan, Survivor'a katılacağını 1 sene önceden öğrenip çalışmaya başlamamış, görsel açıdan en az orta ve üst düzey kızların bol olduğu, yaş ortalamasının 22-25 civarı olduğu, her oyunun sonunun atışla bitmediği, otelde kalmadıkları, eskisi gibi bir süre sonra yarışmacıların Hint fakirine döndüğü, tiksinç Masterchef müziklerinin kullanılmadığı ve belki de en önemli konulardan biri olarak sunuculuğunu Murat'ın yapmadığı bir sezon olursa harika olur.
-
SQUID GAME 3.SEZON KOY DÜNYA REYTING REKORU.
defol git sema. ayda yilda bir kez canli olarak izliyorum. sacma sapan konsey konusmalarina maruz kaliyoruz
-
-
bu sema yüzünden pınar bile daha sempatik artık gözümde
-
...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X