Açtı da şimdi nerede ve bu konuyu kim yönetecek-idare edecek belli olsun artık!? Benden zaten paso da bekliyoruz birilerini? Ha tabii yine ve yine saçma sapan bi' KADRO ortaya çıkarsa; kaybolabiliriz bi' anda ortalardan hiç belli olmaz...
|
🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (15. sayfa)
-
-
...
-
...
-
...
-
Yeni AVATAR hayırlı olsun...
-
...
-
...
-
Gazoz olma efsane ol dercesine kestanesi de gelmiş...
SKY Filmsyoutube➡️ Sky Film Kanalına Abone Olmak İçin; https://bit.ly/3YxTBkz Geçmişin günümüze kıyasla masum kaldığı, eskisinden daha vahşi, daha karanlık, daha acımasız sosyal çevremizde, dokunsak patlayacak gibi duran toplumsal kutuplaşmaların tam ortasında, şehrin bambaşka bir yerinde bambaşka bir barda, tüm kabuslarınızın ötesinde bir gece adım adım ilerliyor. Yapımcılığını Emre Oskay ve Bahadır Atay’ın, yönetmenliğini Hande Türkel’in, senaristliğini Cem Özüduru ve Ozan Ağaç’ın, cast direktörlüğünü Harika Uygur’un üstlendiği BARDA 29 Kasım’da vizyonda! Yönetmen: Hande Türkel Senaryo: Cem Özüduru, Ozan Ağaç #skyfilm #barda #bardafilmhttps://www.youtube.com/watch?v=2WooY1qVLyU&feature=youtu.be -
...
Kanarya Legendary youtubeI am Jose Mourinho Mourinho'nun Fenerbahçe'ye Gelişinden Dolayı Böyle Bir Video Paylaştım Umarım Beğenirsiniz. Etiketler: i am jose mourinho, i am jose mourinho edit, i am jose mourinho meme, i am jose mourinho song, i am jose mourinho the special one, i am jose mourinho remix, i am jose mourinho fenerbahçe, i am jose mourinho music, i am jose mourinho techno, i am jose mourinho 1 hour, i am jose mourinho i turned good players, i am jose mourinho akca jose mourinho, jose mourinho fenerbahçe, jose mourinho imza töreni, jose mourinho edit, jose mourinho istanbul da, jose mourinho imza, jose mourinho fenerbahçe imza töreni, jose mourinho belgeseli, jose mourinho şarkısı, jose mourinho bellingham, jose mourinho canlı, jose mourinho acun ılıcalı, jose mourinho aziz yıldırım, jose mourinho analiz, jose mourinho a spor, jose mourinho açıklama, jose mourinho ağlama, jose mourinho ali koç, jose mourinho arsene wenger, jose mourinho abdulkerim durmaz, jose mourinho ahmet çakar, all eyes on me jose mourinho, arsene wenger vs jose mourinho mourinho, mourinho fenerbahçe, mourinho basın toplantısı, mourinho edit, mourinho fenerbahçe imza, mourinho canlı, mourinho fenerbahçe basın toplantısı, mourinho belgeseli, mourinho istanbulda, mourinho taktik, mourinho bellingham, mourinho açıklama, mourinho aziz yildirim, mourinho ali koç, mourinho analizhttps://www.youtube.com/watch?v=pLtj5Ggiptg&feature=youtu.be -
...
-
Tabii ya...
-
Aslında oralardan (en azından) bi' DH selamı alsak fena olmayacak da (buraları o kadar takip etmelerine rağmen) bi' alamadık...
-
-
Yunus Emre farkında olmadan da olsa burdan çıkan capsleri falan paylaşmış ama Dora dayı falan hiç iplemedi burayı O kadar garibanız ki forum olarak yarışmacılarla etkileşim kurmaya en çok yaklaştığımız an 2017'de Ogeday'ın arkadaşı olduğunu iddia eddia eden üyenin Ogeday'ı foruma getirip soru-cevap yaptıracam diye kolpa sıktığı an olabilir. O olay sırasında ben yoktum bile Dh ile Survivor yarışmacılarının en yakınlaştığı an bile mitoloji gibi bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 9 Kasım 2024; 14:4:8 > -
Uyanır uyanmaz Redstone'dan 136 bildirim var uyarısını görünce me
-
Survivor 2025'te yer alacak eski yarışmacılar:
Adem Kılıççı
Batuhan Karacakaya
İsmail Balaban
Yiğit Poyraz
Hikmet Tuğsuz
Sema Aydemir
Yusuf Yıldız
Ayşe Yüksel
Birsen Bekgöz
Nihat Altınkaya
Barış Murat Yağcı
Sercan Yıldırım
Efecan Dianzenza
Çılgın Sedat
Yunus Emre Karabacak
Asena Demirbağ
Zeynep Alkan
Elif Şadoğlu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur2034 -- 9 Kasım 2024; 16:34:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gel reis seni bekliyoruz
seni ezikleyecek imansızlar yok
-
@REDSTONE hocaya da yazmıştım ama mesaj bir sebepten gitmemiş galiba. En son gönüllülerle halı sahada efor testi yapıyorlardı, umarım all star vs gönüllüler yapmazlar. Dümdüz all star yapsınlar ya da ünlüler ve gönüllüler yapsınlar.
-
BAŞKAN’ın mevzu malum zaten aynen… :)
Hep bi’ haklı beklenti oluyor da şu ana kadar sonucu hüsran ne yazık ki…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendimce böyle bir şeyler yaşanabileceğini tahmin ediyordum ama video tam manasıyla cuk diye oturmuş hocam…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X