Adem İsmaile diyor ki tamam boşver sen muhatap olma yanıt verme falan. İsmail Meryemi kenara çekmiş. Bu Adem niye beni engelliyor böyle diyor diye onu eleştiriyor. Ulan konuştukça batıyorsun çünkü. Yusuf top gibi oynuyor seninle. Bunu hem anlamıyorsun hem arkasından çekiştiriyorsun adamı :) Cidden çocuk ruhlu bu ismail. Ha Adem diyor ama kendi de yapıyor o hatayı |
🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (408. sayfa)
-
-
Bu çocuk hiçbir zaman gözümüzde büyümeyecek sanırım
-
-
göztepe antalya maçında deplasman tribünde hikmeti gördüm MAKYAJLIYDI
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Badem şu elf gibi kızı yiyormuş moraller alt üst oldu
fb maçı mı daha sıkıcı survivor mı bilemedim
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
net fb maçı hocammmm
rakibin puan kaybetmiş senin ligin dibindeki takıma oynadığın topa bakkk
-
süleyman abi de survivorı açardı hocam
-
İsmail evli olmasa buradan yine birini bulurdu adam çok çapkın duruyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Forumun performans, bitiklik
-
Macırın yarışmaya çektiği muamele
Macır yarışmanın reytingleri Kuzey Kore başkanı gibi davrandığın için düşüyor olabilir mi Bırakınız yapsınlar, bırakınız zıplasınlar
-
fener maçını açtım arda arda 3 gol attılar bütün maçı izleyen mağdurdur verimlilik budur
-
Kaos ateşini harlayın. Acil başkan ve haribo takviyesi lazım
DivinteyoutubeMAY CHAOS TAKE THE WORLD #eldenring #fromsoftware #edit #soulsbornehttps://www.youtube.com/shorts/LT5HMYV-IdA?si=19ViEOJa8P0IaIaC
Başkan, Haribo, Semih, Cumali, Erdi'yi getir, yarışmanın yöneticiliğini Dh tayfaya ver. Yarışma başladığında sokaklarda adam kalmaz, Macır bir iki seneye Manchester City'yi alır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X