Selam gençlik ilk kavga başladığında beni çağırın gelirim ben :P Acun bilerek Kaanı getirmiş herhalde. Ondan nefret edenlerin onun ezildiğini görüp reyting yapmaları için :P |
🌴SURVIVOR 2025 (42. sayfa)
-
-
hocam acunun is prensibi liyakat yerine sadakata dayandigindan bin turlu sorunlar her zaman olacaktir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stackalloc -- 20 Aralık 2024; 2:9:50 > -
sari papatyanin elinden yaverlikten baska bir is gelmediginden yazini kiskanclik diye yorumladim.
-
@-Mustafa nerdesin be hocam
-
-
Geçen senenin başrollerinden adam kolpacı ayının nesini kıskanalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 20 Aralık 2024; 7:16:14 > -
haribodan önce döner müsterih olunuz
-
-
Makyajlı -
BU GİDİŞLE SURVİVOR 2026
#ülkemdeMAKYAJLIyarışmacıİSTEMİYORUM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanisiyormuyuz31 -- 20 Aralık 2024; 12:13:15 > -
Ayı rtükten geçememiş o yüzden atmışlar yarışmadan -
Rtük:
-
Hepsine tamam da Allah rızası için Merve katılmasın artık ya. Bir tane Merve'siz All Star görelim. Bıktım artık, bıktııım.
-
-
Hey gidi Serenay. İlk geldiğinde 21 yaşındaydı, şimdi 31 oldu.
-
-
Haribo iyice aşko kuşko oldu -
Survivor denen kepaze yarışmadaki ilk aşkım serenay hanım. İlk haftalardan elenmemesi için lobi faaliyetlerimizi yürüteceğiz.
-
İnsanlar aynı isimleri görmekten bıktı acun çağırmaktan bıkmadı, sema mıdır nedir her survior da var, acun un evlatlığı herhalde.
-
Madure bacı bademcik efendi bakalım nasıl senaryo yazacak bu sene
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X