Bu oyun çok adaletsizceydi. Serenay’a üzülmüştüm. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu oyun çok adaletsizceydi. Serenay’a üzülmüştüm. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yusuf kırmızıları bile güldürüyor |
Ne olmuştu hocam o sezonları izlemiyordum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayırdır!? ![]()
|
Direğe sarılmaktan ayakları kilitlenmişti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tam Furkan gibi sakatlanacak biri yok mu diyordum |
Zaten olay o değil mi ? Kim iyi kitlerse o kazanır. Acıya kim dayanırsa. |
Bu da mı dudağına dolgu yaptırmış ya ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tarihin en iyi Survivor sezonunu izlememek size yakıştıramadım hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok hocam, tam anlamıyla kilitlenmişti. Oyun bittikten sonra bile açamadılar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
... ![]()
|
Bacaklarını Turabi gibi sıkıştırsaydı ne olurdu acaba ama tek kola geçmesi evet büyük dezavantaj < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam , Kardeniz vs. Ayşe. Seri < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() hasanın turabi hakkında yorumları :D turabiyi çok duygulandırdı :D https://www.youtube.com/watch?si=gz--HDyOCYOXG7Q6&v=T0I8NY3P-C8&feature=youtu.beRahmetli Hasan Konseyde Barzo’yu yerin dibine soktuğu anı hatırlayanlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turabiyi sevmem ama adamın şaftı kaymış :) |
Gönder gelsin hocam...
|