Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (432. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
11.889
Cevap
39
Favori
165.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsan sarrafıyımdır Kaan'ı yorumlamak isterim.
    Kaan bence dışarıya göstermek istediğinin aksine temiz, saygılı bi çocuk, kötü niyetli değil.

Adam akıllı hazırlansa çok daha iyi olurdu, hem atışa hem parkura gram çalışmadığı çok belli,
    çünkü vücudu Survivor'a çok elverişli, dediği gibi seneye harbi sağlam hazırlanıp gelirse çok farklı bi performans görürüz.

Yolu açık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dianz -- 20 Ocak 2025; 0:48:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İhsan ın dediğine göre deneme parkuruna bile çıkmamış Kaan

Böyle alıyorlar yarışmacıları  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dianz kullanıcısına yanıt

Analiz işini azaltalım

Melih Dayı yorumu alalım hocam

• Mayor of El Dorado kullanıcısına yanıt
    Hocam vallahi yalan olmasın kaç bölümdür sadece konseylere ve YouTube'dan tartışmalara bakıyorum o yüzden ilk birkaç bölüm hariç pek fikir edinemedim.
    Ama Melih Dayı Adamdır...

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

Aynen ama o 2014 ve 2015'te atışta sıkıntı çekiyordu. Kaan duelloda hiç atamazken aldığı taktiklerden sonra bayağı geliştirdi atışını. Artık dövüş için kampa girdiği gibi Survivor için de kampa girer.

• Yarın var mı program? Yayın akışı boş gözüküyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu arada Savaş Cebeci malum dayak olayı yaşanana dek onun egosunu şişirip gereksiz bir özgüven yükleyen takipçilerinden aldığı gazdı. Dayağı yiyince kafasına dank etti. Kaan ise MMA dövüşçüsü olmasından dolayı ve kendisinden daha az kompakt olan boksörlerin,güreşçilerin neler yaptığını gördüğü için Survior'a karşı o da gereksiz bir özgüven kasıp çalışma yapmadan gitti. Performans sonuncusu olarak elenince şimdi onun da kafasına dank etti. Bambaşka olaylar ama ikisi de ana fikir olarak aynı sonucu çıkardı aldıkları bu hayat derslerinde.

2017'de Adem toy ve doğru bir hazırlık yapmadan gitmişti ve 2020'deki Barış'ın vol 2'si olmaktan bir tık yukarıda bir performans izletmişti ki o halinin buradaki kadroda ben birleşmeyi bile zor görebileceğini düşünüyorum. Sonradan aynı maçlar için kampa girdiği gibi bu sefer aynısını Allstar 2018 için yaptı ve destan yazdı. Kaan'da aynısını yaparsa bambaşka bir şey izletebilir ki seneye Turabi'nin de olacağı sezonda inanılmaz reyting malzemesi yaratır birbirlerini sevmedikleri için.

Bu yeniden katılma jestini Doğukan'a yapmadılar çünkü reyting konusunda getirisi olmazdı efendi biri olduğu için. Kaan ise tam tersi. Eğer %50'nin üzerinde oynasaydı Almeda,Merve etkisi bile yaratabilir. Bence seneye gelebilir yedeklerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyondG -- 20 Ocak 2025; 1:44:39 >

• BeyondG kullanıcısına yanıt

Hiçbir şey olmaz. Sıfır bile gelse bu kadar kötü olamazsın. Adamın kumaşı buraya uygun değil bana göre.

Yunus Emre bile ilk geldiğinde biraz oyun kazanabiliyordu o da çok kötüydü sonradan geliştirince güzel oyunlar kazandı.

Yine olmaz demeyeyim küçük bir kapı bırakayım ama çok çok zor. Bana göre Kaan ne kadar çalışırsa çalışsın tepedekilerle aşık atacak seviyeye gelemez. En fazla ortalama olur o da gerçi ona yetebilir bir süre götürür yarışmada. Renk katar konseylerde asar keser belki :)

Sakin mantıklı özgüvenli ve nokta atışı tespitleri ile survivora o açılardan renk katabilir.

• Ciddi ciddi bunu mu yorumluyorsunuz? Ben ada hayatındaki kavgaları izlemeyi severdim ama hiç denk gelemiyorum. Varsa yoksa saçma sapan atışlar. Herifler tam videoyu da yüklemiyor ki ada hayatı ve konsey kavgasını izliyip geçiyim.

Ayrıca tv8in her programında programın %10u ilerleyen dklarda olacak olayların fragmanındam oluşuyor. Bunun yasaklanması lazım

• mersinaki M kullanıcısına yanıt

Yunus Emre 2020'de oyun kazanabiliyordu ama 2020 kadrosundan çok daha güçlüydü bu kadro. Adilhan daha ilk senesinde 2020'nin ikincisi olmuş orada yüzde 51 ile bitirmiş adamı gönderiyor.

• kaanin elenmesine uzuldum, sen atisa hazirlanmadan nerdeyse tum genclik yillarini survivorda gecirmis adamlara karsi nasil basarili olacagini dusune bilirsin.

• Musashi-R kullanıcısına yanıt

bunarin hiçbiri güç oyunu değil ki hocam. Bu günkü oyun zaten zayıf kişilerin oyunuydu . Dikkat edersen özellikle kadınlarda kazananların nerdeyse tamamı zayıf ufak tefek kişiler. Erkeklerde bunun dışında sadece gorul volkan var onun dayanıklılığı ilginç ti. Mesela geçen sene ersin show yapmıştı bu oyunda. Ogedayi bile yenmişti.

Dünkü oyun tamamen bilek gücü ile alakalı.cumali hamal Yaman gibi kazma kürek hamallık idi ike uğraşanlar başarılı oluyor.

Aslında tam güç oyunu diyebileceğimiz oyun da yok gibi. En yakını sumo ve Kova düşürme sayılabilir.

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

Aynen bende beğenmiştim az oyun kazandı ya.sak ya.sak konuşmaya başladı. Konuşmasını duyan samarlamak ister bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 20 Ocak 2025; 6:35:25 >
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt

Grup mu ne grubu hocam.

3 lumu 4 lu mu

• Mayor of El Dorado kullanıcısına yanıt

Hiç sasmıyor hocam. Gecen sene begüm 4.0 yapt8ktan sonra destek verdi kız 5.4 kaybetti Aysu ya.

Nasıl bir negatif enerjisi varsa artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 20 Ocak 2025; 6:36:15 >

Hocam parkur de4di yok ki hızı gayet iyi. Sadece iyi atis çalışması lazım. Tabi atis yüksek nabizla çalışilmalı. Yoksa sakin herkes atar.

Parkur diyorsun da orda parkuru en kötü 2.3 kadın dan biri kim biliyor musun.

Ayşe

Kız 100 kilo luk almeda dan bile geç geliyor.

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt

Walla eleme bitti normalde ara verirlerdi eleme sonrası olmayabilir. Salı çarşamba perşembe de maçlar var. Belki de 4 günlük ara verebilir. O ses seçmeler falan koyabilir.

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    Buradan baska izleyen yok zaten hocam. Furkan Dede fisildamistir Acuna mevzuyu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survivor 2025 16. Bölüm Reyting Sonuçları

Total | (2) | 4,48
    AB | (3) | 3,11
    ABC1 | (4) | 3,73

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.