Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (588. sayfa)

4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil
5 sn
11.763
Cevap
39
Favori
163.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER

Hocam, okuduğunuzu anlamayı öğrenmenizi öneririm. Kendini kontrol ettiği için haklı olduğunu söylemedim. Söylediklerimden de böyle bir sonuç çıkarılamaz. Haklı olmasıyla kendini kontrol edebilmesi farklı konular ve ikisine ayrı ayrı yorum yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senem patates

pınar daimi patates

tuğba patates

dilşah da esasında patates

serenay patates

yağmur esasında patates

zeynep net patates

asena esasında patates

meryem patates

bi sema bi ayşe var kadınlardan

bi adem bi batuhan var erkeklerden

4 tane adam var şu kalabalığın içinde

kalanların hepsi pattis

işin ilginci bunca patates sanki essahdan yarışmacı gibi elleri iş yapıyor gibi bir de kavga dövüş içindeler.

hele o pınarın o çotanak elleriyle bir gram atış yapamadan sıfır çekip sürekli ortalığı karıştırması falan.

yüklendinleri almeda hem pınarı hem senemi hem dilşahı aynı anda düelloda postalar.korkuları ondan belli

• Emre D kullanıcısına yanıt

Tamam işte burada benle alakalı paragraf yazacağınıza İsmail'in tam olarak nerede haklı olduğunuzu söylerseniz hepimiz aydınlanacağız  

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

Herkes canı istediğinde oyuna çıkmazken bir şey yok, İsmail bir kere hem fiziksel hem moral olarak kötü olduğunu belirtip oyuna çıkmak istememiş, adama laf söylüyor Efecik. İsmail de belli ki dolmuş iyice, bir anda patladı. İsmail orada Efecan'ın kolunu bacağını kırsa yeriydi. Sen kimsin de benimle burun buruna gelip tükürükler saçarak bağırıyorsun? Kişisel alan diye bir şey var. İstediğin kadar haklı ol, bunu ihlal edersen suratına yumruğu yemeyi hak edersin. İsmail orada kendini çok iyi tuttu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre D -- 31 Ocak 2025; 16:55:38 >

Diğerlerinin oyuna çıkmak istememesi yedekte yarışmacı olduğundan kaynaklıydı. Oyun sonunda 10 kez attı attı baktı beceremiyor, fıss. Burada yedek yarışmacı yok. Alenen kadın dokunulmazlığını bir tarafıma takmıyorum dedi, konseyde de Serenay için inşallah gidersin dedi. Kadın yarışmacı olsam bu terbiyesizliğe karşı performansı ne olursa olsun haftaya kaybedilirse ismini yazardım.

Geri kalan kısımlarla Efecan'la olan tartışması medenice olan bir durum değil, olayı da beni de ilgilendirmiyor. İsmail yumruk atsaydı atmasaydı atmadı bravo falan bizene. Zaten İsmail'in tavrından dolayı çıktı. Ben oyun izlemek istiyorum. E o zaman sadece Batuhan G. yarışsın erkek olarak o takımda kimsenin canı istemiyor. Ama iş oylamaya geldiğinde ilk Batuhan G.'nin adını yazsınlar. Çökük adanın çökük takımı  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 31 Ocak 2025; 17:24:12 >

• Ayı Hikmet gelmiş arkadaşlar Hadi gözümüz aydın şaka değil bu sefer hemdem falan da girmiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gerrard1903 G kullanıcısına yanıt

Makyajlı mı?makyajsız mı?

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt

• 🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER

• Hikmet geldikten sonra bizim antilik mesaisi

🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLERGuldugum seyleryoutube
    oğlum masa yirmibeşin siparişlerini hazırladınız mı? #shorts #meme
    https://www.youtube.com/shorts/Epv7pgFMMY4
  • Mayor of El Dorado kullanıcısına yanıt
    Hocam seni ayı hikmeti destekleme tarafına davet ediyorum, gel bizim yanımıza ayıcı ol

• Ayı Hikmet ve Almeda koalisyonu... Var bir hayalimiz.

• Gerrard1903 G kullanıcısına yanıt

Haterlık daha güzel hocam, zaten foruma Mayor Oğan olarak devam etmek istemiyorum 🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER 

• zero fear kullanıcısına yanıt

AYI v2 iyiymiş…

• Hakan kullanıcısına yanıt

Hocam 2023’ü hatırlarsın az çok hatta geçenlerde REYTİNG karşılaştırmasını da paylaşmıştım. Bakalım ondan daha beter olacak mı?

Muhtemelen bu kadar tanıdık yüz varken birtakım müdahaleler yapacaklardır lakin en fazla paralelinde ilerler gibi şu saatten sonra…

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt

Vardır illa kenarda tuttuğu bi’ kozları yoksa yarışmanın geneli açısından birçok şey belli oluyor evet…

BATUBOY için büyük şans var bu sene ama tabii değerlendirebilirse…

• 🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER

• AI mı bu?

Umarım gerçek olmasın TURABİ!?

Galiba…

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

Sorunun başı Acun'un saçma sistemi. Doktorun kesin raporu dışında oynamamak için hiçbir bahane kabul edilmemeli. Oynamayan ya direkt potaya girsin ya da fikstüre göre her oynama sırası gelmesi gerektiğinde kaybetmiş sayılsın veya ödülden yararlanmasın. Böyle yaptırımlar uygulansa şu ankinden iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.