Hocam, okuduğunuzu anlamayı öğrenmenizi öneririm. Kendini kontrol ettiği için haklı olduğunu söylemedim. Söylediklerimden de böyle bir sonuç çıkarılamaz. Haklı olmasıyla kendini kontrol edebilmesi farklı konular ve ikisine ayrı ayrı yorum yaptım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (588. sayfa)
-
-
senem patates
pınar daimi patates
tuğba patates
dilşah da esasında patates
serenay patates
yağmur esasında patates
zeynep net patates
asena esasında patates
meryem patates
bi sema bi ayşe var kadınlardan
bi adem bi batuhan var erkeklerden
4 tane adam var şu kalabalığın içinde
kalanların hepsi pattis
işin ilginci bunca patates sanki essahdan yarışmacı gibi elleri iş yapıyor gibi bir de kavga dövüş içindeler.
hele o pınarın o çotanak elleriyle bir gram atış yapamadan sıfır çekip sürekli ortalığı karıştırması falan.
yüklendinleri almeda hem pınarı hem senemi hem dilşahı aynı anda düelloda postalar.korkuları ondan belli
-
Tamam işte burada benle alakalı paragraf yazacağınıza İsmail'in tam olarak nerede haklı olduğunuzu söylerseniz hepimiz aydınlanacağız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes canı istediğinde oyuna çıkmazken bir şey yok, İsmail bir kere hem fiziksel hem moral olarak kötü olduğunu belirtip oyuna çıkmak istememiş, adama laf söylüyor Efecik. İsmail de belli ki dolmuş iyice, bir anda patladı. İsmail orada Efecan'ın kolunu bacağını kırsa yeriydi. Sen kimsin de benimle burun buruna gelip tükürükler saçarak bağırıyorsun? Kişisel alan diye bir şey var. İstediğin kadar haklı ol, bunu ihlal edersen suratına yumruğu yemeyi hak edersin. İsmail orada kendini çok iyi tuttu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre D -- 31 Ocak 2025; 16:55:38 >
Diğerlerinin oyuna çıkmak istememesi yedekte yarışmacı olduğundan kaynaklıydı. Oyun sonunda 10 kez attı attı baktı beceremiyor, fıss. Burada yedek yarışmacı yok. Alenen kadın dokunulmazlığını bir tarafıma takmıyorum dedi, konseyde de Serenay için inşallah gidersin dedi. Kadın yarışmacı olsam bu terbiyesizliğe karşı performansı ne olursa olsun haftaya kaybedilirse ismini yazardım.
Geri kalan kısımlarla Efecan'la olan tartışması medenice olan bir durum değil, olayı da beni de ilgilendirmiyor. İsmail yumruk atsaydı atmasaydı atmadı bravo falan bizene. Zaten İsmail'in tavrından dolayı çıktı. Ben oyun izlemek istiyorum. E o zaman sadece Batuhan G. yarışsın erkek olarak o takımda kimsenin canı istemiyor. Ama iş oylamaya geldiğinde ilk Batuhan G.'nin adını yazsınlar. Çökük adanın çökük takımı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 31 Ocak 2025; 17:24:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ayı Hikmet gelmiş arkadaşlar Hadi gözümüz aydın şaka değil bu sefer hemdem falan da girmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Makyajlı mı?makyajsız mı?
-
-
Hikmet geldikten sonra bizim antilik mesaisi
Guldugum seyleryoutubeoğlum masa yirmibeşin siparişlerini hazırladınız mı? #shorts #memehttps://www.youtube.com/shorts/Epv7pgFMMY4 -
Hocam seni ayı hikmeti destekleme tarafına davet ediyorum, gel bizim yanımıza ayıcı ol
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayı Hikmet ve Almeda koalisyonu... Var bir hayalimiz.
-
Haterlık daha güzel hocam, zaten foruma Mayor Oğan olarak devam etmek istemiyorum
-
AYI v2 iyiymiş…
Hocam 2023’ü hatırlarsın az çok hatta geçenlerde REYTİNG karşılaştırmasını da paylaşmıştım. Bakalım ondan daha beter olacak mı?
Muhtemelen bu kadar tanıdık yüz varken birtakım müdahaleler yapacaklardır lakin en fazla paralelinde ilerler gibi şu saatten sonra…
Vardır illa kenarda tuttuğu bi’ kozları yoksa yarışmanın geneli açısından birçok şey belli oluyor evet…
BATUBOY için büyük şans var bu sene ama tabii değerlendirebilirse…
-
AI mı bu?
Umarım gerçek olmasın TURABİ!?
x (formerly twitter)x.comhttps://x.com/populicc/status/1885343755848314996?s=46&t=2dEi2o5ymgqOqZbbYIglIA
Galiba…
Sorunun başı Acun'un saçma sistemi. Doktorun kesin raporu dışında oynamamak için hiçbir bahane kabul edilmemeli. Oynamayan ya direkt potaya girsin ya da fikstüre göre her oynama sırası gelmesi gerektiğinde kaybetmiş sayılsın veya ödülden yararlanmasın. Böyle yaptırımlar uygulansa şu ankinden iyi olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X