ayı hikmet vs @Dianz efecan hoca |
🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (7. sayfa)
-
-
O zıpırla alakam yok hocam....... -
bravo hocam
-
Allstar-Unluler-Gonulluler karisik olmali. 2022den onceki allstarlarda zaten oyleydi diye hatirliyorum. Sadede unluler-gonulluler olursa kimse izlemez, 2 senedir zaten allstar vs allstar yapiyor onda da eski tat yok. Eskisi gibi karisik olmali ki surekli kavga ciksin. Erdi Fatih gibi tipler gelip ortaligi karistirsin Ademe falan kafa tutsun vs. Atakan gibi pisirip kalmasin.
Allstar kontenjanindan Adem ve Hikmet kesinlikle olmali, geri kalaninin onemi yok, Eser West gibi bir kac psyko gonullu bul, Yusuf karakaya gibi her kiskirtmada cildiran bir unlu bul her turlu reyting gelir. -
gene gol manyağı olursa pavyona düşer gibi survivor düşer
-
-
Sensiz Survivor mı olur be
-
Osimhen transferine karşı hamle olarak turabi ile görüşüyormus hocam
-
Yok hocam anlasamadık biz
Para konusun da sorun yokta ben günde 1 paket sigara içerim dedim
Acun olur ama çalışan elemanlar bir kaç firt çeker yere atar sende yerden bulup içmiş gibi davranırsın. Ayrıca birde komsu çiftliğe koyarız ordan aşırısın bizde 5.10 ödül ceza vermiş gibi gösteririz dedi.
Hırsızlık Şanıma yakışmaz diye kabul etmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 4 Eylül 2024; 6:11:46 > -
-
Ekşiye kuracağımız min üstünlük ;
Yunus GülpınaryoutubeÜnal Karaman'ın Abdullah Avcı'ya kurduğu üstünlük #youtubeshorts #viral #futbol #trabzonsporhttps://www.youtube.com/shorts/OYegMae2KKI?si=k4LCTQd24OXEAYAE -
Dh takımı olarak 30 erkek 0 kız adaya gittikten sonra ekşi takımındaki kızları görünce dh tayfa
-
Kızlar için dh tayfayı sattıktan sonra yaptığım açıklama
90+KederyoutubeArda Turan ~ Pişman mısın #ardaturan #yüzleşme #sad #sadedit #galatasaray #atleticomadrid #futbol #fatihterim #keşfet #keşfetbeniöneçıkar #fyp #fypシ゚viralhttps://www.youtube.com/watch?si=PteD8XTzm3BOiFYR&v=OSARrc7WFBo&feature=youtu.be -
konseyde herkese cevap verip acurdan laf yerdiniz hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El Doradosms yoksa lincoln ilk potada gider @Lincoln Burrows.
-
-
-
Bu sezon büyük ihtimalle All Star yok
Normal ünlüler gönüllüler olacak, sadece yeni yarışmacılar olacak yani
Turabi gibi Aycan gibi Asena Demirbağ gibi Efecan gibi eski yarışmacılar Exathlon'a katılacak -
Bana inanmayan varsa Survivor YouTube hesabına baksın
"Survivor 2025 başvuruları başladı" demişler
Yarım All Star falan olsa açıklarlardı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X