🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (743. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
anlık ben
-
Survivor Türkiyeyoutube
#Survivor Tv8 ekranlarında yayınlanan ve “Acun Medya” tarafından hazırlanan Türkiye 'nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı... İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen Survivor 2019’un bu yıl ki yarışmacı kadrosu nefesleri kesiyor. İşte Survivor Türkiye - Yunanistan: Türkiye Kadrosu: Hakan Kanık, Sude Burcu, Yusuf Karakaya, Seda Ocak, Bora Edin, Ecem Onaran, Hikmet Tuğsuz, Kader Karakaya, Atakan Işıktutan, Melisa Emirbayer, Büşra Yalçın, Okay Köksal, Kaan Güvenilir, Sabriye Şengül, Emre Durak İşte Survivor Türkiye - Yunanistan: Yunanistan Kadrosu: İoulieta Kitrinou, Dimitra Vamvakousi, Afroditi Skafida, Dimitris Margaritis, Kyriakos Pelekanos, Panagiotis Konstantinidis, Spyros Gourdoupis, Dimitra Tsaganou, Nikos Kosmas, Ria Kolovou, Tony Stavratis, Nadia Mavroudea, Vasilis Simos, Elpida Meziridou, Vasilis Vasilikos, Katerina Dalaka, Patrick Ogunsoto #SurvivorTürkiyeYunanistan ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi.https://www.youtube.com/watch?si=NSJtvCVi5NoTDXWb&v=y38jcb-KDQk&feature=youtu.beHikmet e bak adeta at gibi uçuyor parkurda,Yusuftan önde geliyor.
Şu fiziğe,şu atletikliğe tekrar asla kavuşamadı be.Yaşlıliktan olsa gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
magdursesle hazirlik yaptigi donemde fizigi cok iyiydi. galiba yarismayaca basta giremeyince birakmis antremani ve dieti.
-
Aksam kimi tokatlaycak yine meraktan catladim
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: rororo4Survivor Türkiyeyoutube
#Survivor Tv8 ekranlarında yayınlanan ve “Acun Medya” tarafından hazırlanan Türkiye 'nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı... İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen Survivor 2019’un bu yıl ki yarışmacı kadrosu nefesleri kesiyor. İşte Survivor Türkiye - Yunanistan: Türkiye Kadrosu: Hakan Kanık, Sude Burcu, Yusuf Karakaya, Seda Ocak, Bora Edin, Ecem Onaran, Hikmet Tuğsuz, Kader Karakaya, Atakan Işıktutan, Melisa Emirbayer, Büşra Yalçın, Okay Köksal, Kaan Güvenilir, Sabriye Şengül, Emre Durak İşte Survivor Türkiye - Yunanistan: Yunanistan Kadrosu: İoulieta Kitrinou, Dimitra Vamvakousi, Afroditi Skafida, Dimitris Margaritis, Kyriakos Pelekanos, Panagiotis Konstantinidis, Spyros Gourdoupis, Dimitra Tsaganou, Nikos Kosmas, Ria Kolovou, Tony Stavratis, Nadia Mavroudea, Vasilis Simos, Elpida Meziridou, Vasilis Vasilikos, Katerina Dalaka, Patrick Ogunsoto #SurvivorTürkiyeYunanistan ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi.https://www.youtube.com/watch?si=NSJtvCVi5NoTDXWb&v=y38jcb-KDQk&feature=youtu.beHikmet e bak adeta at gibi uçuyor parkurda,Yusuftan önde geliyor.
Şu fiziğe,şu atletikliğe tekrar asla kavuşamadı be.Yaşlıliktan olsa gerek.
o sene Survivor'ın en kötü sakatlığını yaşadı adam yoksa rahatça şampiyon olacaktı.
Şimdi bile herkese dert oluyor bu haliyle.
-
Ayı Hikmet yarışmaya el koydu
Her akşam şu şekle gireceksiniz
Büyük bir sevgi var hikmete karşı sosyal medyada, ah sms olsa yıkar geçerdi ortalığı o adını yazanlar peşinde dolaşırdı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayı Hikmet sms olunca kendini frenliyor az dövüyor. Acun acilen Sarı Kolpa'yı çağırsın.
Ayı Hikmet bu defa Sarı'nın amel defterini kapayacak. Sarı Kolpa kesin hastaneye gider
sonra Acun konseyde yalandan 2 fırça kayar Ayı'ya 10 ödül cezası verir
#sarıkolpasurvivora
-
bu sene sampiyon kendisi olacak. ben rakip gormuyorum
-
hocam sms olsaydi dolmaci guzeli hemen birden cikisip, ust ustune hatalar yapmazdi. ben sadece dokundum Ayi omzuma vurdu deyip magdura filan yatardi ya da hic bu tur tartismalara girmezdi.
smsin olmamasi en fazla Ayiya yariyor. Daha serbest, daha rahat, daha kudurtucu. Girdigi gunden hep Ayi konusuluyor farkindamisin?
Daha bu baslangic performans yapmaya baslasin hic kimse tutamaz, simdiki hali bile zapt edilemiyor.
-
Almedaya oynayanlar fena kazandı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X