Yağmur'a laf atanların hepsini ringe davet ediyorum. Hepinizi tek tek döverim. |
🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (855. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Anan hariç de lan!
-
Ciddi dayak yememesi travma etkisi yaratamaz mı? Bazen yaşadığın en ufak bir şey psikolojini alt üst edebilir.
-
ALLAH'ın YAVERİ. YAVER GELDİ YAVER GİDECEK.
gel bekliyorum.
-
Offf bugün konsey monsey izlemiyorum bu nedir yaa. Rezillik.
-
CemreD Kesityoutube
#cemredemirelhttps://www.youtube.com/watch?si=gB8ZI6XvOSETWgQ7&v=nmw0G44RrjY&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya hocam sen söylediğine kendin inanıyor musun gerçekten beni mi trollüyorsun? Pınar gibi bir kadın biraz tartaklandı diye travma mı yaşayacak?
-
Sema Pınarla tartışırken bi ara gel beni s** dedi
-
Hayır kadının eline koz verdiler, o da kullandı. Gayet legal bir olay. Keşke Sema'da, Pınar gibi azcık aklını kullanabilse. Varsa yoksa şiddet.
-
İblis reis travma yaşamaz yaşatır. Çakma dilberi işten attırmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yahu Asena kimdi Merve diye bir kız vardı jimnastikci miydi neydi. Kızı ne hale soktu kız diskalifiye olmadı mı?
Kaldıramıyorsan şiddet dışında laflarınla çarpışamıyorsan survivorda barınamazsın?
Sema ne istiyor anlamadım. Pınar böyle konuşuyor diye ceza mı verilsin? Tahrik mi yasaklansın?
-
-
Bir gün paragrafları bırakıp başkancı olup ayıyı zorbalayın hocam
-
hocam sema senin yazdığın 3 harfliden mi istiyorsun gibi bişeyler dedi pınara pınarda onnu sen seversin dedi sonra arkadaşlarımla bile yaptın gibi bişey dedi fena muhabbetler dönüyodu
ben böyle anladım yani :)
hatta yağmurda bu muhabbeti duyunca delirdi pınara yardırmaya başladı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 12 Şubat 2025; 22:13:17 > -
evet o anlam çıkıyor :D
-
Sonunda birisi şu yüzme oyunlarında yüzme olmamasından bahsetti. Boşuna sevmiyoruz Batu Başkan’ı,razıyız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Poyraz-Batuhan fark atar yüzme olsa Adem ve İsmail'e çünkü olmaz
-
O ayrı bir faciaydı. Kız hem dayak yedi hem diskalifiye oldu. Yetmezmiş gibi Asena çirkefi ikinci kez çağrılıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X