Konu 6000 sayfa olmadı ama arada 1000. sayfaya girip gülüp çıkıyorum |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (5995. sayfa)
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 28.1.2025)
-
-
Hocam merak ettim baktım neye gülüyorsun diye.
Sanırım yemre nin meşhur hareketi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün sosyal medya da biri paylaşmıştı çok güldüm. Acun ılıcalı gs nin osimhen transferine karşı hamle oolarak fb ye transfer etmek icin Turabi ile görüşmelere başladı.
Resmi de geldi.
Fbli olmama rağmen fenerin bu seneyi 0 kupa ile kapatmasını çok istiyorum
Kimse macır gacır nefretimizi sorgulamasın
Hocam bugün de çıkmış konuşuyor oynanab oy7ndan memnunmus.
BASKANCILAR MAPUSTA SOLDAN SAĞA: tanisiyormuyuz31, BlackEagle03, Ethan, Metz
T0RNADO
Eragone
REDSTONE
MERNEPTAH (DEDE)
-
Freshcobar_FoxyoutubeOz: Season 5 Episode 4. I do not own anything, all rights belong to HBO.https://www.youtube.com/watch?v=cjFP-VAI8RM
BASKANCILAR ZORROYU HARIBOCULARDAN KORUYOR!
-
Mapusta posta gazetesi satılmıyorsa
gel murat ceylan gel
-
bu posta cevap olarak yunus emre başkan atakan'a elenmemiş gibi yorum yapıyorsunuz.
-
-
Hasan ölmüşşş şaka gibi fena üzüldüm
-
Uzun yıllardır survivor izlemiyorum ama her survivor başlığına, gönüllerin şampiyonu Hasan Yalnızoğlu yazıp gidiyordum. Bundan sonra yazamayacağım az önce hayatını kaybettiğini öğrendim. Sanki bir akrabam ölmüş gibi içime oturdu. Allah rahmet eylesin. Gerçekten adam gibi adamdı.
Sörvayvırda çok erkek yarıştı ama sadece bir kaç tane ''ADAM'' vardı. Adam Hasan yattığın yer incitmesin...
-
O kadar sene Survivor takip ettim bu adamı desteklediğimin yarısı kadar herhangi bir yarışmacıyı desteklememiştim. O malum elemana bir şey olsa arkasından elalemin yüzde 90'ı kötü konuşurdu fakat şu adam ile alakalı tek bir kötü söz yok herhangi bir sosyal medya plartformunda. Zamanında Begüm'e oyunu satmasa yüzde bir milyon allstar şampiyonuydu bu adam. Aynı şekilde Nihat'ın 2012'de annesi ile olayları olmasa gene şampiyon olan bu adam olurdu. Benim gözümde Survivor'un en büyük efsanesidir. Allah rahmet eylesin.
-
Hayat boş adama bak kaya gibi dersin birden gider ebediyete Allah rahmet eylesin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X