Tv8 ekranlarında survivor başvuru reklamları çıkıyor. Sayfalarda katılacaklarin tam listesi. Eğer bu liste tutarsa ki yeni sayfada paylaştım o zaman başvuru tamamen hikaye demek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (5998. sayfa)
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 28.1.2025)
-
-
Yunus bomboş bir karakter, tamamen rol yapıyor güya trollük yapıyor ama onu da pek beceremiyor, kendine dizi karakteri Kuzey Tekinoğlu'nu örnek alıyor, aşırı sahte ve kolpa bir kişilik aslında ciddiye almaya değmez ama kendini role fazla kaptırırsa acun gözünün yaşına bakmaz anında şutlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
6000 olalım iri olalım diri olalım
6000 için bastır ted ri sat
ted ri satt tedrisaaaat
-
...
-
...
-
Bravo hocam...
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 27 Ocak 2025; 20:37:28 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 27 Ocak 2025; 20:36:4 > -
Redstone hocanın mesajını aldım, 6000 sayfa için deli gibi flood yapmaya ben de varım diyorum, sevgili @tanisiyormuyuz31 sen de var mısın
-
6000 sayfa olunca Bidar hocaya şu şekil sürpriz yapalım
Mesut ErtançyoutubeUstadan Çırağa Doğum Günü Sürprizi! #shorts #doğumgünü #çırakhttps://www.youtube.com/shorts/u5PVtH5HiZg -
Mayor hocanın mesajını aldım. Sırf admini kudurtmak için deli gibi flood yapmaya hazırım. Sen de var mısın @bidarx
Yunus Emre BAŞKAN sevdalıları derneği yönetim kurulu üyesi olarak, günün anlam ve önemine binaen, macuru milyonlarca lira ceza ödemeye mahkum eden rtük yetkililerini tebrik ederim.
-
-
Daraldım lan 5999 ol artık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X