Şimdi Ara

SUSE 10.0 İnternet ve Çözünürlük (Yardım!!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhaba bugün pc me Suse Linux 10.0 kurdum.Ancak bir türlü düzeltemediğim iki sorunum var.

1.İnternete bağlanamıyorum.İşletim sistemi ethernet kartını görüyor ancak dsl aygıtlarını algılıyamıyor.Eklemeye çalışıyorum.Yine bağlanamıyorum.

2.Ubuntu da da yaşadığım bi çözünürlük sorunu suse de de karşıma çıktı.Çözünürlük 1024x768 ancak 108 khz de çalışıyor.Sırayla bütün khz leri denedim ancak görüntü sürekli bozuk.

Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.İlgilenecek herkese şimdiden teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: ExArA

Arkadaşlar hepinize merhaba bugün pc me Suse Linux 10.0 kurdum.Ancak bir türlü düzeltemediğim iki sorunum var.

1.İnternete bağlanamıyorum.İşletim sistemi ethernet kartını görüyor ancak dsl aygıtlarını algılıyamıyor.Eklemeye çalışıyorum.Yine bağlanamıyorum.

2.Ubuntu da da yaşadığım bi çözünürlük sorunu suse de de karşıma çıktı.Çözünürlük 1024x768 ancak 108 khz de çalışıyor.Sırayla bütün khz leri denedim ancak görüntü sürekli bozuk.

Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.İlgilenecek herkese şimdiden teşekkürler

local IP alabiliyor musun
    ifconfig your_ethernet_interface
    çıktısını buraya aktarırsan bir görmek isterim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.