Şimdi Ara

suse 10.3 compiz vd program kurulumu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar.suse 10.3'ü indirip kde masaüstü'nü kurdum.ancak suse hakkında bir bilgim yok.ubuntu da fedora core da 3 boyutlu masaüstünü çalıştırmıştım.ama suse de çalışmadı ekran kartımın 3d destekli olmadiğını söylüyor.bunun sürücüsü nerden bulabilirim?yararlanabileceğim bir site var mı?basit bir şekilde mp 3 dinlemek film izlemek için codecleri nereden indirebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim.teşekkürler

• Öncelikle sisteminiz hakkında biraz bilgi verirseniz yani en azindan ekran kartiniz nedir ?
  • cevap yazdığın için teşekkürler hocam.bilgisayar pentium 4 3.00Ghz 1024 Ram.Aslında 2 tane ekran kartım var suan ati radeon a9550e yi kullanıyorum 256 mb ubuntu feisty 7.04'de fedora 7'de sorunsuz bir şekilde 3 boyutlu masa üzerini (compiz fusion,beryl)kullanmıştım bu ekran kartı ile.suse 10.3'de de kullanmak istiyorum ama biraz sorun yaşadım açıkcası.eklenebilecek depolar hakkında bir bilgim yok?suan mp 3 dinliyemiyorum vede film izleyemiyorum?2. ekran kartım ati sapphire x1650pro ddr3 256 mb bir kaç ay öncesine kadar bu kart desteklenmiyordu linux'da galiba.o yüzden eskisini kullanıyorum yeniden.teşekkürler
  • cevap yazan herkese çok teşekkür ederim biraz kurcalama ile compiz i ve codeclerin bazılarını yükliyebildim.şuanda istediğim şeyleri yapabiliyorum.suse 10.3 gerçekten hoşuma gitti.teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.