iyi günler arkadaşlar.suse 10.3'ü indirip kde masaüstü'nü kurdum.ancak suse hakkında bir bilgim yok.ubuntu da fedora core da 3 boyutlu masaüstünü çalıştırmıştım.ama suse de çalışmadı ekran kartımın 3d destekli olmadiğını söylüyor.bunun sürücüsü nerden bulabilirim?yararlanabileceğim bir site var mı?basit bir şekilde mp 3 dinlemek film izlemek için codecleri nereden indirebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim.teşekkürler
Öncelikle sisteminiz hakkında biraz bilgi verirseniz yani en azindan ekran kartiniz nedir ?
cevap yazdığın için teşekkürler hocam.bilgisayar pentium 4 3.00Ghz 1024 Ram.Aslında 2 tane ekran kartım var suan ati radeon a9550e yi kullanıyorum 256 mb ubuntu feisty 7.04'de fedora 7'de sorunsuz bir şekilde 3 boyutlu masa üzerini (compiz fusion,beryl)kullanmıştım bu ekran kartı ile.suse 10.3'de de kullanmak istiyorum ama biraz sorun yaşadım açıkcası.eklenebilecek depolar hakkında bir bilgim yok?suan mp 3 dinliyemiyorum vede film izleyemiyorum?2. ekran kartım ati sapphire x1650pro ddr3 256 mb bir kaç ay öncesine kadar bu kart desteklenmiyordu linux'da galiba.o yüzden eskisini kullanıyorum yeniden.teşekkürler
cevap yazan herkese çok teşekkür ederim biraz kurcalama ile compiz i ve codeclerin bazılarını yükliyebildim.şuanda istediğim şeyleri yapabiliyorum.suse 10.3 gerçekten hoşuma gitti.teşekkürler