wine altinda nasil oyun oynayabilirim ... suse 9.1 pro kurulu heralde wine de kurulu oyunlari nasil calistirmam gerekiyor ...
öncelikle suse kullanmadım, ama sanırım genel bir kaide,grafik arayüzde kullanıyorsan ve wine düzgün yüklendiyse .exe'yi sağ tıklayıp wine ile aç dersen sorunsuz olarak çalıştırırsın.konsol ekranda da ...../wine/ altına kurulumu yapmış olmanız gerekiyor (.exe dosyası için söylüyorum /usr/local/wine/games/hödölö/hödölö.exe gibi) ardından # wine hödölö.exe komutu işinizi görür.
tesekkurler ... wine ile birlikte acinca calisiyor. fakat cogu oyunda hata veriyor sadece manager 2002 yı calıstırabildim oda asiri yavas calisiyor bi ayar falan yapmam gerekiyor mu ???
oyunun yavas calismasinin nedeni ekran kartinin duzgun kurulmamis olmasi olabilir.
ayrica wine yerine winex kullanmayi dene oyunlar icin o ideal .Ben hic kullanmadim ne wine nede winex .Winex sayfasindan detayli yardim alabilirsin diger adida galiba cedega 4.0.1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme