ARKADAŞLAR BANA AÇİL SUSE 9.3 PRO LAZIM ACABA ÜCRETSİZ NERDEN BULABİLİRİM DVD FORMATINDA OLA BİLİR ELİNDE OLUPTA GÖNDERECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER.....
quote:
Orjinalden alıntı: benim
ARKADAŞLAR BANA AÇİL SUSE 9.3 PRO LAZIM ACABA ÜCRETSİZ NERDEN BULABİLİRİM DVD FORMATINDA OLA BİLİR ELİNDE OLUPTA GÖNDERECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER.....
bunun kurulabilir versiyonu ücretsiz değil, parayla satılıyo şimdilik yeni çıktı... internette live dvd'si var birçok sitede bulabilirsin. ücretsiz olsun diosan şu anda suse 9.2 öneririm sana
Arkadaşlar GNU mantığında kaçak kullanım yatmaz.Bence o felsefeyi öğrenmekte yarar var.Çünkü geliştiricilerin çoğu bu felsefeye bağlı olarak gelişime katkıda bulunuyorlar.SAdece hatırlatmak istedim.bilginize saygılarımla...
quote:
Orjinalden alıntı: genixalfa
Arkadaşlar GNU mantığında kaçak kullanım yatmaz.Bence o felsefeyi öğrenmekte yarar var.Çünkü geliştiricilerin çoğu bu felsefeye bağlı olarak gelişime katkıda bulunuyorlar.SAdece hatırlatmak istedim.bilginize saygılarımla...
+1 birçok kişi, şirket, grup bu işi çok az para karşılığı seve seve yapıyor. onlara saygılı olmak lazım. ben gidipte 50 dolara suse 9.3 alınca internete yayarsam olmaz.