Şimdi Ara

suspended

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler az önce takım maçından çıktıktan sonra boyle bir uyarı aldım consoleda ping comutları yazılı sadece neyin nesidir bu?? https://store.donanimhaber.com/43/d7/53/43d753720f3ea9d61f6c35279932dfbe.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talha2438 -- 5 Haziran 2014; 3:30:21 >

• Hile türü bir şey kullanmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

Hile türü bir şey kullanmışsın

ya öyle diyoda ne hilesi dota 2 de hile diye bir şey yok ki acaba mail atabilceğim bi yer varmı incelesinler bi düzeltirler belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: talha2438

quote:

ya öyle diyoda ne hilesi dota 2 de hile diye bir şey yok ki acaba mail atabilceğim bi yer varmı incelesinler bi düzeltirler belki

Var. Şimdi videoyu bulamıyorumda Çinli bir grup olması lazım, bayağı seçenekli bir hileleri vardı.
    Hile benzeri dedim ayrıca, Dota'yı etkileyen herhangi bir 3. parti programı da ban sebebi oluyor.
    Buldum;
    https://store.donanimhaber.com/bf/35/4d/bf354d8b15abcd923e3365860c63080d.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 5 Haziran 2014; 3:59:45 >

• quote:

quote:

quote:

Var. Şimdi videoyu bulamıyorumda Çinli bir grup olması lazım, bayağı seçenekli bir hileleri vardı.
    Hile benzeri dedim ayrıca, Dota'yı etkileyen herhangi bir 3. parti programı da ban sebebi oluyor.
    Buldum;
    http://i.imgur.com/ufm6biY.jpg

böyle bi uygulama yok bende oyundayken açık olan tek uygulama msi after burner başka birşey yok steamin herhangi bi mail adresi varmı destek için?

• Kullanmadım diyorsunda, illa ki birşey yapmışsın üstüne kolay ceza veren bir ekip, o tarihe kadar cezalısın anlayacağın.
  • 1 günlük ceza yemişsin sadece eğer 3. parti ile ağır ceza gerektirecek bir şey olsaydı 2032 yılına kadar ban yerdin :D ondan sakin ol
  • sırf spoiler için 1 günlük yersin izleyen var yeni başlayan var bak onu görmemiştim :D
  • harbi ha, got izlemiyorum ama valve'dan olsam sana iyi bi ban çakardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

1 günlük ceza yemişsin sadece eğer 3. parti ile ağır ceza gerektirecek bir şey olsaydı 2032 yılına kadar ban yerdin :D ondan sakin ol

1 gün değilde 1 ay değil mi o, yoksa gidip uyuyayım mı artık kafam karıştı.
  • haklısın june july karışmış sabahın 9 u olur o kadar :)
  • talha2438 T kullanıcısına yanıt
    valla beyler hile kesinlikle kullanmadım bu başıma ilk kezde gelmiyor daha önceden kendi arkadaşlarımla girdiğim 4-5 maçtan sonra 1 gün mute yemiştim sebepsiz yere oyunlarda kesinlikle küfür etmem bide eğer dediğiniz gibi spoilerla alakalı ise saçma olur 1 ay ne ya sezon bitiyo 1 aya :))
  • quote:

valla beyler hile kesinlikle kullanmadım bu başıma ilk kezde gelmiyor daha önceden kendi arkadaşlarımla girdiğim 4-5 maçtan sonra 1 gün mute yemiştim sebepsiz yere oyunlarda kesinlikle küfür etmem bide eğer dediğiniz gibi spoilerla alakalı ise saçma olur 1 ay ne ya sezon bitiyo 1 aya :))

Mute ayrı bir olay, senin bildiğin hesabın askıya alınmış
  • quote:

quote:

ya farkındayım ama neye göre alıyorlar kesinlikle bir şey kullanmadım koskoca 1 ay illa yeni hesapmı açıyım oyundan soğudum resmen

• quote:

quote:

quote:

ya farkındayım ama neye göre alıyorlar kesinlikle bir şey kullanmadım koskoca 1 ay illa yeni hesapmı açıyım oyundan soğudum resmen

Steam supporta ticket at ama oda 2 hafta sonra kullanmissindir sen bisi optum bb diye cevap atar, o yuzden smurf ac simdilik onla takil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne yaptın bilmiyorum fakat Steam Support bu gibi konularda kamu kurumları gibi davranıyor.Yani boşu boşuna ticket falan atma,haklı bile olsan cezanı çekmek zorundasın.Bir keresinde server sıkıntısı yüzünden düştüğüm oyuna giremediğim için 6 maç ceza almıştım,sonra redditte herkes ticket atmış,ama af falan yok.Ticket işi yaş anlayacağın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeFSuH

Ne yaptın bilmiyorum fakat Steam Support bu gibi konularda kamu kurumları gibi davranıyor.Yani boşu boşuna ticket falan atma,haklı bile olsan cezanı çekmek zorundasın.Bir keresinde server sıkıntısı yüzünden düştüğüm oyuna giremediğim için 6 maç ceza almıştım,sonra redditte herkes ticket atmış,ama af falan yok.Ticket işi yaş anlayacağın.

aynn öyle oldu saolsun steam çok yardımcı oldu

suspended

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talha2438 -- 6 Haziran 2014; 3:30:34 >

• Türkçe ticket
    Adamların ayrıca kuralı var, VAC banlar ne olursa olsun kaldırılmaz. Ama hesabın VAC yememiş gibi görünüyor, daha ayrıntılı anlat.
  • quote:

Türkçe ticket
    Adamların ayrıca kuralı var, VAC banlar ne olursa olsun kaldırılmaz. Ama hesabın VAC yememiş gibi görünüyor, daha ayrıntılı anlat.

umudu kestim artık mecbur smurf hesap açıcam 1 aylık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.