Şimdi Ara

SUSTAKİ ANAHTARLIK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kango anahtarına bile 100 küsur milyon istediler kaç aylar önce ...
  • Sustalı anahtar her opel servisinde aynı fiyat sanırım. Ben de bugün izmirde hem kavuklara hem de arkasa sordum kdv dahil 170tl dediler. Yarın arabayı aldığım opaza soracağım. Galiba yarın siparişimi vericem. Kot pantolonumun cebi deliniyor yeter artık

quote:

Orijinalden alıntı: OverDrıve

40 liramı?

Ben daha hafta sonu Vectra c anahtarının tuşlarını ve kasasını değiştirmeye 70 lira verdim.
    Sustalı için 170 lira dediler.

40 liraya hayal kırıklığına uğratabilirler
  • 80 tl anahtarci 2 tane sustali anahtarlık ve uzaktan kumanda kapı açma hafta sonu yaptırcam
  • Orjinal Sustalı vectra anahtarı, yetkili bayiden sipariş verdim. Normal indirimli 170tl, bana özel indirimle 130tl
  • Arkadaşlar şu bentley anahtarına hasta oldum bu anahtarın kasasını satan heleki satıpta vw caddy anahtarını dönüştürebilen kişi kurum kuruluş varmı acaba yardımcı olabilirmisiniz ?
  • 40 TL iyi fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

40 TL iyi fiyat.

Helal olsun sana 2009 un konusunu bulup hortlattığın için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw ta 2009'da 40 TL demişlerse ben 2012'de 30 TL'ye bedava yaptırmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

40 TL iyi fiyat.

Helal olsun sana 2009 un konusunu bulup hortlattığın için

O hortlatmamış ki.
  • Valla ben hiç ilan tarihinlerine bakmadım gogıl amcada aradığımda bura çıktı bi sorim dedim ama işin garip tarafı bir kaç yeri aradım istanbulda adamlar henüz gelmedi diyor bugattinin anahtarını bile yapmışlar 2009 nere 2013 nere ben ümidi kesim en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperdinibacio

Arkadaşlar şu bentley anahtarına hasta oldum bu anahtarın kasasını satan heleki satıpta vw caddy anahtarını dönüştürebilen kişi kurum kuruluş varmı acaba yardımcı olabilirmisiniz ?

Asıl hort bu ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.