Şimdi Ara

SUSUP KALDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir öğretmenin nasıl olması gerektiğine karar vercek sen değilsin. öğretmen okuldakine varını yoğunu verir.benim düşüncem dışarda insanına göre,aldığı karşılığa göre karşılık verir.yani anlayacağın adamına göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sano42

bir öğretmenin nasıl olması gerektiğine karar vercek sen değilsin. öğretmen okuldakine varını yoğunu verir.benim düşüncem dışarda insanına göre,aldığı karşılığa göre karşılık verir.yani anlayacağın adamına göre.

Burdakiler adam değil mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

Bence standart dışı bi durum yok.Bunları biliyor olmanız lazım.Torpil yada değil bilmem ama siz ücretli kadrosuz geçici öğretmensiniz.yani demektirki yerinize kadrolu öğretmen bulamıyoruz.bulana kadar siz alın şu parayı o süre boyunca bu işi yapın.E haliyle kadrolu anlaşmalı öğretmen gelince sözleşmelilere yada sizin tabirinizle ücretlilere yol vermekten başka çare yok..

tabiki biliyoruz.dikkati ordaki drama çekmeye çalıştım.sence bu hakmıdır? tamam birşeyleri bilerek gidiyoruz,fakat MECBURİYETTEN

Bence hakkıdır.Sizi neye göre seçiyorlar bilemem ama kpss yi kazanmış tayin bekleyen öğretmenin açıkta kalması daha büyük bi haksızlık gibi gözüküyor gözüme.Ne kadar dram ve acı birşey olsada hayatın bazı gerçekleri var.Tabiki durum hiç hoş değil.ama haksızlıkta değil

• quote:

Orijinalden alıntı: choicee

quote:

bir öğretmenin nasıl olması gerektiğine karar vercek sen değilsin. öğretmen okuldakine varını yoğunu verir.benim düşüncem dışarda insanına göre,aldığı karşılığa göre karşılık verir.yani anlayacağın adamına göre.

Burdakiler adam değil mi?

herkez kendini biliyor endişelenme
  • quote:

quote:

quote:

Bence standart dışı bi durum yok.Bunları biliyor olmanız lazım.Torpil yada değil bilmem ama siz ücretli kadrosuz geçici öğretmensiniz.yani demektirki yerinize kadrolu öğretmen bulamıyoruz.bulana kadar siz alın şu parayı o süre boyunca bu işi yapın.E haliyle kadrolu anlaşmalı öğretmen gelince sözleşmelilere yada sizin tabirinizle ücretlilere yol vermekten başka çare yok..

tabiki biliyoruz.dikkati ordaki drama çekmeye çalıştım.sence bu hakmıdır? tamam birşeyleri bilerek gidiyoruz,fakat MECBURİYETTEN

Bence hakkıdır.Sizi neye göre seçiyorlar bilemem ama kpss yi kazanmış tayin bekleyen öğretmenin açıkta kalması daha büyük bi haksızlık gibi gözüküyor gözüme.Ne kadar dram ve acı birşey olsada hayatın bazı gerçekleri var.Tabiki durum hiç hoş değil.ama haksızlıkta değil

bu durumu yaratıyorlar işte

• quote:

Sakin

Buranın, geneli lise talebisidir. O yüzden sıkıntıya girme. Bir ögretmen görünce nasıl acıgını yakalarızda kendimizi ön plana cıkarırız modunda ön yargıyla giren akıl satan ve veren kimseciklerle doludur.

Ben bi okumada ne demek istediginizi anladım. Sanıyorumki diger kesimde anladı. Gel görki zeki insanlarımız. 4/4 lük gençlerimiz olaya el atmış... Olayı nasıl geyige nasıl kendi tarafımıza cekeriz kısmına gelmiş.Diger esas konuda tabiki askıda kalmış.

Burası Türkiye... Daha dert paylaşmayı başaramazken, haklarımızı nasıl arayacagız cok merak ediyorum ... Birlik olmak adına o kadar naralar atılıyor zeki insanlar demeçler veriyor. Daha aynı etnik kökenli insanlar kendi aralarında uzlaşmak,paylaşmak yerine, cirkin cirkin terimler kullanırken feraha nasıl cıkılır orası mechül sanırsam... Yazıkk.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaMueL 19.o7*

quote:

Sakin

Buranın, geneli lise talebisidir. O yüzden sıkıntıya girme. Bir ögretmen görünce nasıl acıgını yakalarızda kendimizi ön plana cıkarırız modunda ön yargıyla giren akıl satan ve veren kimseciklerle doludur.

Ben bi okumada ne demek istediginizi anladım. Sanıyorumki diger kesimde anladı. Gel görki zeki insanlarımız. 4/4 lük gençlerimiz olaya el atmış... Olayı nasıl geyige nasıl kendi tarafımıza cekeriz kısmına gelmiş.Diger esas konuda tabiki askıda kalmış.

Burası Türkiye... Daha dert paylaşmayı başaramazken, haklarımızı nasıl arayacagız cok merak ediyorum ... Birlik olmak adına o kadar naralar atılıyor zeki insanlar demeçler veriyor. Daha aynı etnik kökenli insanlar kendi aralarında uzlaşmak,paylaşmak yerine, cirkin cirkin terimler kullanırken feraha nasıl cıkılır orası mechül sanırsam... Yazıkk.

teşekkür ederim.gerçekten söylenecek tek kelime yok.

• Ben de Eğitim Fakültesi mezunuyum ve geçtiğimiz dönemin sonuna doğru ücretli öğretmenlik görevimden ayrılmak durumunda kaldım, sözleşmeli öğretmenin atanmasıyla birlikte. O zamandan bu yana da işsizim, ne yapalım KPSS'ye çalışıyorum şimdi aynı duruma tekrar düşmeyeyim diye.

Bu arada, öğretmen arkadaşım demişsin ki, benim öğretmenliğim okuldan çıktıktan sonra biter. Yok öyle bir şey, olmamalı da! İleride kadrolu olursan, tüm komşuların bile sana hocam diye seslenecek, dolayısıyla senin öyle diğer meslekler gibi eve geldikten sonra o mesleği üzerinden atma şansın yok. Öğretmensen her şeyinle dikkat etmelisin kendine, davranışlarına, konuşmana, yazmana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

Ben de Eğitim Fakültesi mezunuyum ve geçtiğimiz dönemin sonuna doğru ücretli öğretmenlik görevimden ayrılmak durumunda kaldım, sözleşmeli öğretmenin atanmasıyla birlikte. O zamandan bu yana da işsizim, ne yapalım KPSS'ye çalışıyorum şimdi aynı duruma tekrar düşmeyeyim diye.

Bu arada, öğretmen arkadaşım demişsin ki, benim öğretmenliğim okuldan çıktıktan sonra biter. Yok öyle bir şey, olmamalı da! İleride kadrolu olursan, tüm komşuların bile sana hocam diye seslenecek, dolayısıyla senin öyle diğer meslekler gibi eve geldikten sonra o mesleği üzerinden atma şansın yok. Öğretmensen her şeyinle dikkat etmelisin kendine, davranışlarına, konuşmana, yazmana...

tabiki haklısın benimde öyle düşündüğümü tahmin edebilirsin.o cevabım o insanlıktan nasibini almamış saygısızadır.yazı rahatsız edicidir orada söyleyecek birşey yok.fakat okuduktan sonra akla gelmesi gereken şeyler yerine eylence çıkartmaya çalışanları gördün.bu yazdığım yazıda ben öğretmenliği haketmeyeceğim bidurum göremiyorum ve bu değildirki öğretmen olduğum için herzaman düzğün yazmak zorundayım,insan bu duygular içerisinde pek de yazıyı düşünemiyor açıkcası.öğretmen davranışıyla ,kendi karakteriyle kendini belli eder.kusura bakmasınlar ama bu denli saygısızlığada öğretmen olarak cevap veremem.nasıl davranırsan öyle karşılık alırsın.bu böyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omumu -- 18 Mart 2010; 1:58:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eternal_Fox

Anlamayacak birşey yok bu yazıda.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

eğitim şart diyorlar yazıya bak "öğretmen"lere bak + bu olay foruma kadar taşınabiliyorsa oda ayrı bir hicap..

Katılıyorum. Kimse alınmasın ama yeni nesil öğretmenlerin ne yazık ki çoğu böyle.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

Ben de Eğitim Fakültesi mezunuyum ve geçtiğimiz dönemin sonuna doğru ücretli öğretmenlik görevimden ayrılmak durumunda kaldım, sözleşmeli öğretmenin atanmasıyla birlikte. O zamandan bu yana da işsizim, ne yapalım KPSS'ye çalışıyorum şimdi aynı duruma tekrar düşmeyeyim diye.

tabiki haklısın benimde öyle düşündüğümü tahmin edebilirsin.o cevabım o insanlıktan nasibini almamış saygısızadır.yazı rahatsız edicidir orada söyleyecek birşey yok.fakat okuduktan sonra akla gelmesi gereken şeyler yerine eylence çıkartmaya çalışanları gördün.bu yazdığım yazıda ben öğretmenliği haketmeyeceğim bidurum göremiyorum ve bu değildirki öğretmen olduğum için herzaman düzğün yazmak zorundayım,insan bu duygular içerisinde pek de yazıyı düşünemiyor açıkcası.öğretmen davranışıyla ,kendi karakteriyle kendini belli eder.kusura bakmasınlar ama bu denli saygısızlığada öğretmen olarak cevap veremem.nasıl davranırsan öyle karşılık alırsın.bu böyledir.

eğlence yi eğlnce,eğelence elgence yazarsın yanlış yazarsın anlarımda

bune be abi eylence

• Eğer sen bıraktıysan isabet olmuş, kendin böyle bir yazı yazıyorsan öğrencilere nasıl öğretiyorsun kim bilir.
  • Niye herkes bu kadar üstüne gidiyor arkadaşın sonuçta ücretli öğretmenlik yapıyor eğitim fakültesi mezunu değil anladığım kadarıyla.
  • yazıyı anladım, anladım fakat öğretmene hiç yakışan bir yazı olmamış , yazının sonunda apışıp kalınıyor . Normalde yazının nerede biteceği onceden belli edilir fakat burada ,'oldu - bitti' . İlginç olmuş.
  • Ya neresi anlaşılmaz yazının anlamadım, Her gün forumda bunun gibi 10 larca yazı okuyorum.
    Bir tanede öğretmen yazmış çok mu ? Yazdığı yerde alalade bir forum yani.
    Bu kadar büyütmeyin. Hocamızın ne öğretmeni olduğunu bilmiyoruz.( Hacı hakkaten ne öğretmeniydin sen )

Yani burda adamın yazımında çok ne anlattığına da bakmak gerek.

Müdür çağırıyor yanına 3 öğretmeni,
    3 ünüzden 1 ine yol vermek lazım. Hanginiz gitmek ister dediğinde.
    Hepsi birden kendini acındırmak yerine, Öğretmenler den biri bir erdem gösterip, en uygun benim diyip işi bırakması.

Birde kaç çeşit öğretmen oluyo, Benim pek bir bilgim yok
    Ücretli, sözleşmeli, Kadrolu diye mi yoksa sözleşme ile kadro aynı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 18 Mart 2010; 2:58:42 >
  • Arkadaşım bildiğin yanlış değil; ücretli, sözleşmeli ve kadrolu Allah tüm öğretmen adaylarına kadrolu olmayı nasip etsin
  • Torpil olayı olarak düşünmekte haklısınız ama işler göründüğü kadar basit değil. Son zamanlarda yeni görevlendirilen müdür yardımcıları görevlerinden alınarak daha önce öğretmenlik yaptıkları okullara geri gönderiliyorlar. Bu durumda bazen ücretli öğretmenin görevine son veriliyor, bazen de öğretmenlik yaptığı sınıfındaki sözleşmeli/kadrolu öğretmeni başka okula kaydırıyorlar. Ben de 5 aydır ücretli öğretmenlik yapıyorum. Bizim okulda sözleşmeli bir öğretmen başka okula kaydırıldı ama benim görevime dokunulmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefucsa

Ya neresi anlaşılmaz yazının anlamadım, Her gün forumda bunun gibi 10 larca yazı okuyorum.
    Bir tanede öğretmen yazmış çok mu ? Yazdığı yerde alalade bir forum yani.
    Bu kadar büyütmeyin. Hocamızın ne öğretmeni olduğunu bilmiyoruz.( Hacı hakkaten ne öğretmeniydin sen )

Yani burda adamın yazımında çok ne anlattığına da bakmak gerek.

Müdür çağırıyor yanına 3 öğretmeni,
    3 ünüzden 1 ine yol vermek lazım. Hanginiz gitmek ister dediğinde.
    Hepsi birden kendini acındırmak yerine, Öğretmenler den biri bir erdem gösterip, en uygun benim diyip işi bırakması.

Birde kaç çeşit öğretmen oluyo, Benim pek bir bilgim yok
    Ücretli, sözleşmeli, Kadrolu diye mi yoksa sözleşme ile kadro aynı mı?

Bilgisayar.

• bu ülkeye ne olduysa bu ülkenin insanları neden kaybettiyse,hepsinin sebebi;SUSTUK KALDIK...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.