Şimdi Ara

Şut ve Gol Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fifayı en son 2001 de oynamış ve ondan sonraki hiç bir oyununu da oynamamış biri olarak bu sene biraz merak biraz da pes in artık sıkmasıyla 13 ü aldım fakat oyunun her dinamiğinde mi bu seviyede fark olur, oluyormuş. Öncelikle oyun kesinlikle beni barcelona gibi oynamaya zorluyor sürekli düzenli top çevirmek durumunda kalıp herhangi bir açık boşluk aramak durumunda kalıyorum ve yine barcelona gibi genellikle kaleciyle karşı karşıya kalıyorum ve kaleciyi çalımlayıp boş kaleye vurmadan gol atamıyorum.Bununda nedeni kaleye dikine gidip şut çektiğimde kesinlikle şuta yön veremiyorum ve dümdüz vurmak durumunda kalıyorum yön vermeye kalkarsam genellikle korner bayrağına çok yakın bir noktadan auta gidiyor, hele birde çaprazdan gelip şut çekmeye kalkarsam taca kadar yolu var.Anlayacağınız gol yollarındaki tek opsiyonum kaleciyle karşı karşıya kalıp çalımlamanın yollarını aramak.Bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim

• Halbuki Fifada kaleciyle karşı karşıya gol atmak inanılmaz basittir.Bende dün bi Pes'e bakayım dedim Peste bi türlü kaleciyle karşı karşıya gol atamadım
  • ben genelde kaleci tam hamle yaparken aşırtma şut atıyorum 5 golümden 2 si böle oluyor
  • ayarlarda shoot asistanı var onu manual yapmışındır asisted yap onu
  • ya evet asisted yapınca bütün sorunlar ortadan kalktı ama baya bir kolaya kaçmak gibi oldu bu manulde direction ve aim i kendiniz belirlersiniz diyor onu nasıl yapıcaz onu çözmek lazım diye düşünüyorum
  • Kaleye şut çekerken oyuncunun açısı en önemli etkendir Fifa'da. Açıyı iyi ayarlarsan gol kaçmaz bu oynadıkça elde edilecek birşey tabi, yıllarca Pes oynadıktan sonra bu o kadarda kolay olmayabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.