Şimdi Ara

SÜTAŞ 135bin aileye bedava 'tatlımmm' gönderiyor. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
0
Favori
25.840
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün sonunda bizde de geldi.
  • Bugün aldım tatlıları sonra o tatlılarla fotoğraf çektim.Başka üyelikle gönderdim.Mail geldi.

Tebrikler! Sütaş Ramazan Kampanyası için gönderdiğiniz fotoğrafınız onaylandı. 12 adet farklı çeşitlerde Sütaş Tatlımmm ürünü üyelik sırasında belirttiğiniz adresinize kargo ile gönderilecek, kargo ücreti Sütaş tarafından karşılanacaktır.

• paketleme 10 numara olmuş..

bugün adresime 2 adet geldi..

içinde 2 adet buzluk çıkıyor ker zaman kullanılabilir evde ve piknikte..1-2 tl ye satılıyor tanesi..

ayrıca beyaz köpükler de çok kullanışlı olmuş..

velhasıl tatlılar süper
  • ya ben adres yerine mail adresimi yazmışım.değiştirme yeride yok napçaz ??
  • İstanbul Büyükçekmece
    1 hafta önce resim yolladım.
    Onaylandı fakat tatlılardan haber yok...
    Beklemedeyiz...
  • arkadaşlar tatlılar yeni mi gelmeye başladı. konu açılma tarihine baktım 11 ağustos.

tatlıları alanlar resmi gönderdikten sonra ortalama kaç günde teslim aldılar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

arkadaşlar tatlılar yeni mi gelmeye başladı. konu açılma tarihine baktım 11 ağustos.

tatlıları alanlar resmi gönderdikten sonra ortalama kaç günde teslim aldılar acaba?

kampaya başladığı gün gönderdim.daha gelmedi..

(( izmir ))
  • Öncelikle fotoğraflar çok eğlenceli gerçekten yarıldım ilk iki sayfada
    Atlet meselesinde benim de yorumum bu şekilde foto koyulmamasından yana. İnternet sitesine göndereceğiniz resim sonuçta millet bakacak ne bileyim eve misafir gelince insan atletle oturur mu akrabası olmadıktan sonra? oturmaz herhalde. ben oturmam en azından. babam da oturmaz vs vs neyse. Sıcak havalar olabilir ama fotoğraf çekinirken giyersin bi tshirt 30 saniye.
    Yerde yemek yeme konusunda da bence yorum yapmak bile gereksiz yahu bu kadar tartışma olmuş büyümüş. Tercih meselesi. Ben de kendimi bildim bileli masada yeriz ama yerde de çok hoşuma gider yesem. Velhasılı herkese iyi forumlar, eğlenelim işte ne güzel fotolarla ne tartışıyosunuz eşşe. kadar adamlar Saygılar sevgiler paylaşımlar için herkese teşekkürler. Hayırlı ramazanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

arkadaşlar tatlılar yeni mi gelmeye başladı. konu açılma tarihine baktım 11 ağustos.

fotoğraf ilk gündede gönderilmiş alsa bile tatlılar 20.08.2010 tarihi itibari ile kargolanmaya başlandı diye biliyorum.
    sütaş'a attığım maile cevap olarak 20.08.2010 da kargolanmaya başlandı diye cevap gelmişti.
  • dün benimde tatlılar geldi, bu arada 2 adet buzluk çıkması da çok incelik olmuş. bedava tatlılar için sütaşa teşekkür ederim.
  • bende dün öğleden sonra yolladım . gece 12 de kapı çaldı hayrıdır inşallah dedik ... bi bakarsın yurtiçi kargo elinde de sütaş paketi.. yarım günde geldi :)
  • sütaş a hiç yakıştıramadım daha da birşey almam sütaştan 1 ay oldu resim göndereli ne gelen var ne giden nerdeyse millete resmi gönderdikleri gün gelmiş..ülkerin ürünlerini alıcam bundan sonra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkaraot

sütaş a hiç yakıştıramadım daha da birşey almam sütaştan 1 ay oldu resim göndereli ne gelen var ne giden nerdeyse millete resmi gönderdikleri gün gelmiş..ülkerin ürünlerini alıcam bundan sonra...

sanırım şehir şehir yolluyorlar önceliğe bakmaksızın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIME

quote:

sütaş a hiç yakıştıramadım daha da birşey almam sütaştan 1 ay oldu resim göndereli ne gelen var ne giden nerdeyse millete resmi gönderdikleri gün gelmiş..ülkerin ürünlerini alıcam bundan sonra...

Ankara'da oturuyoruz...hadi kars,ığdır yada kargonun belli günler gittiği bir yer olsa anlarım...neye göre şehir şehir?
  • Ben de ankaradayım 4 paket bekliyorum ama gelen yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RIME

quote:

Ankara'da oturuyoruz...hadi kars,ığdır yada kargonun belli günler gittiği bir yer olsa anlarım...neye göre şehir şehir?

valla ben geldi diye yazanlardan yola cıktım hep istanbul eskişehir kocaeli den arkadaşlar yazmış geldi die. hani tek tek yollucakta degıllerdır.şehir şehir her kamyona dolduruyorlardır sutaşları

• Kargo saatine bakınca 28 saat sonra geldiği gözüküyor, tabi Sütaş'tan çıkıp kargoya teslim sırasında ne kadar zaman geçti bilmiyorum.

Buna rağmen buz gibiydi. Sütaş'ı tebrik etmek lazım. Kabı ve buz kasetlerini önümüzdeki sene piknik için saklayacağım

Bu arada fotoğrafı çekerken elimizde 3 farklı çeşit sütaş ürünü vardı, sofraya oturabilecek farklı 4 kişiydik. Bir tane resim çekip gönderdik çünkü kul hakkı diye birşey var bizim bildiğimiz kadarıyla.
  • 10 15 tane farklı sütaş ürünüyle fotoğraf çektim cevizli baklava göndermişler işte sütaş budur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_emre34

10 15 tane farklı sütaş ürünüyle fotoğraf çektim cevizli baklava göndermişler işte sütaş budur :D

Atıyosunuz Sütaş'ın normal uygulamanın dışına çıkacağını hiç sanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.