Şimdi Ara

SUUDİ ARABİSTANDA ARAÇ DÜNYASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
12.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararlı

Kaza yaptıklarını biliyordum

• 1986-1990 boxy chevy caprice classiclerin fiyatı nedir? Temiz bir tane bulursam alacağım inşallah yakında...

• Oraya git bagajı iptal et benzin deposu yaptır bas gaza ondan sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke fotoğraflarla desteklenseymiş konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shintai

Eh işte, çok çılgınca değil ama yinede iyi.

Aslında fırsatınız olursa Birleşik Arap Emirliklerine uğrayıp, bi karşılaştırma yapın bence. Orası belki daha lüks araçlarla dolu olabilir.

Spor ve süper spor araç piyasası nasıl son olarak?

Geçtiğimiz sene 2 hafta Dubai'de idim, orada da pek fark yok, ezici bir Toyota üstünlüğü vardı.

2.7 Camry'ler taksicilik yapıyor,

V6-V8 Land Cruiser istemediğiniz kadar, zibil gibi, almayanı dövüyorlar herhalde diye düşünüyorsunuz.

Bunun dışında Lexus da bayağı yaygın, LS350 korsan taksicim vardı

Mercedes SUV'ları, Amerikan SUV'ları da oldukça yaygın, V8 Tahoe ile ufak bir gezinti yapma imkanım da oldu

Avrupa'dan Mercedes-BMW muhtelif modelleri, tek tük VW-Ford gibi sıradan markalar gördüm arada.

Daha uçuk araçlara ise büyük AVM önlerinde denk geldim, Aventador, F12, 458 falan gırla gidiyor

Bir de akan trafiğin sesi çok güzeldi, arada sırada bir kükreme sesi geliyor

Geçtiğimiz ay bir hafta kadar Madrid'de idim, orada da Seat ve PSA araçları çok yaygındı.

Özellikle zırt pırt her köşebaşından bir 407 ya da C4 Picasso (eski-yeni kasa, bol bol) çıkıyor olması çok ilgincime gitti, fransızlardan bu iki model acayip yaygın. C4-307-308 de hayli vardı. İspanya'ya sınır komşusu olmanın avantajı mıdır, bilemedim. Hatta C4 Picasso - C4 Crossover (ilk defa gördüm, TR'de yok) - 407 polis aracı bile olmuş.

Bunlardan sonra Skoda vardı bol bol. Fiat-VW-Kia-Hyundai-Renault gibi markalar da mevcuttu arada. Taksiler çoğunlukla Skoda (Octavia,Superb), Toyota Prius ya da muhtelif Seat modelleri. Bir kaç fotoğraf :

C4 Picasso Polis aracı :
     SUUDİ ARABİSTANDA ARAÇ DÜNYASI

C4 Crossover Polis aracı (fotoğraf biraz uzaktan oldu, ilginç bir model) :

407 güvenlik :

5008 taksi (takside tek tük mevcut) :

Bu da bonus, AVM'de denk geldim, nefis bir klasik Porsche 930 :

• quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

1986-1990 boxy chevy caprice classiclerin fiyatı nedir? Temiz bir tane bulursam alacağım inşallah yakında...

chavrolet caprice ler baya uygun fiyatlı v6 ları 25-30 v8 leri 40 a bulursunuz belirttiğiniz model yılındakilerin fiyatlarını bilmiyorum ama hiç bir arabanın temizi bulunmadığı gibi onlarında temizi zor bulunur ama amerikan parçası çok bol ve ucuz sokakta sıfır km kadar temiz 70 model impala bulmak çok kolay ama almaya geldimi galeriler temiz aracı havada kapıyor normal müşteri bulmakta zorlanıyor
  • Dubai de de öyle aynı dediklerin gibi
  • rst78 kullanıcısına yanıt
    Harikasınız valla, konu sahibi arkadaşın konusunu, sizin mesajınız yanında sönük kaldı.

Şaka bir yana, sizin ayrı bir konunuz var mıydı forumda, hem resimlerinizi hem de gözlemlerinizi paylaştığınız? Yok ise hemen bir konu açın derim.

Üşenmeyip de yazmışsınız uzun uzun,ne güzel.

Demek ki S.Arabistan ile B.A.E. şehirleri arasında pek fark yok. Bahreyn de benzer imiş.

Yeni bilgiler öğrenmiş olduk.

Bonus olarak eklediğiniz fotoğraftaki aracı canlı canlı görmek gerek bence. Yoksa resimle tam olarak ihtişamını ve güzelliğini kavramak kolay değil.

Sizin de elinize sağlık,teşekkür ederim şahsen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rst78

quote:

Orijinalden alıntı: shintai

Eh işte, çok çılgınca değil ama yinede iyi.

Aslında fırsatınız olursa Birleşik Arap Emirliklerine uğrayıp, bi karşılaştırma yapın bence. Orası belki daha lüks araçlarla dolu olabilir.

Spor ve süper spor araç piyasası nasıl son olarak?

Geçtiğimiz sene 2 hafta Dubai'de idim, orada da pek fark yok, ezici bir Toyota üstünlüğü vardı.

2.7 Camry'ler taksicilik yapıyor,

V6-V8 Land Cruiser istemediğiniz kadar, zibil gibi, almayanı dövüyorlar herhalde diye düşünüyorsunuz.

Bunun dışında Lexus da bayağı yaygın, LS350 korsan taksicim vardı

Mercedes SUV'ları, Amerikan SUV'ları da oldukça yaygın, V8 Tahoe ile ufak bir gezinti yapma imkanım da oldu

Avrupa'dan Mercedes-BMW muhtelif modelleri, tek tük VW-Ford gibi sıradan markalar gördüm arada.

Daha uçuk araçlara ise büyük AVM önlerinde denk geldim, Aventador, F12, 458 falan gırla gidiyor

Bir de akan trafiğin sesi çok güzeldi, arada sırada bir kükreme sesi geliyor

Geçtiğimiz ay bir hafta kadar Madrid'de idim, orada da Seat ve PSA araçları çok yaygındı.

Özellikle zırt pırt her köşebaşından bir 407 ya da C4 Picasso (eski-yeni kasa, bol bol) çıkıyor olması çok ilgincime gitti, fransızlardan bu iki model acayip yaygın. C4-307-308 de hayli vardı. İspanya'ya sınır komşusu olmanın avantajı mıdır, bilemedim. Hatta C4 Picasso - C4 Crossover (ilk defa gördüm, TR'de yok) - 407 polis aracı bile olmuş.

Bunlardan sonra Skoda vardı bol bol. Fiat-VW-Kia-Hyundai-Renault gibi markalar da mevcuttu arada. Taksiler çoğunlukla Skoda (Octavia,Superb), Toyota Prius ya da muhtelif Seat modelleri. Bir kaç fotoğraf :

C4 Picasso Polis aracı :

C4 Crossover Polis aracı (fotoğraf biraz uzaktan oldu, ilginç bir model) :

407 güvenlik :

5008 taksi (takside tek tük mevcut) :

Bu da bonus, AVM'de denk geldim, nefis bir klasik Porsche 930 :

Şehrin mimarisi,ruhu,düzeni,temizliği dikkatimi çekti

• Bae de polis arabalaru aventador diye hatirliyorum...

Cok israf ediyorlar...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.