Şimdi Ara

SUV mu MPV mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
5.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sportage Premium 1.6 GDİ+Lpg sizin işinizi görür. Cam tavan var otomatik vitesi ise Tork Konvertörlü sağlam şanzıman... Araba sizin yerinize park eder...

Diz mesafesi güzel şaft tüneli yok 2 bebek koltuğu 1 yetişkin rahat sığar

Başka önereceğim C4 Picasso olur oda geniş bir araç...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle c4 Picasso

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar büyük ihtimal mvp ye yöneleceğim. hemen hemen herkes öyle demiş. suvdan vazgeçirdiniz sanırım beni

sedanı ben sw da eşim istemiyor tipinden dolayı

mvplerde de çoğunluk picasso demiş bu araçlara yöneleceğim sanırım
  • C max yada c4 picasso.

• Çok genişlik ve işlevsellik istiyorsanız Mpv araçlar daha uygun.Suvlar daha çok yüksekten gitmek veya aracın altının daha yüksek olması gibi işlevler için var sürüşte yüksekten gitmek daha başka
    Mpv ise tamamen aileler için biçilmiş bir kaftan.
    C4 Picasso eat6 test ettim işlevsellik ve genişlik olarak iyiydi ama sürüş olarak çok iyi değildi yinede bakabilirsiniz beğenirsiniz geniş araba çünkü çocuklu aileler için.
    Renault scenıc var o da işlevsellik konusunda güzel ve geniş.Sw araçlar Tr de çok tutmadı.Tipinide beğenmediyseniz bakmayın zaten.

C-max var işlevsellik ve genişlik konusunda belki scenıc ve c4 Picasso kadar iyi olmasada sürüş olarak daha iyi arabadır diğer saydığım 2 araca göre 1.5 dizel otomatikte geliyor.
    Ona bakın onuda beğebilirsiniz hepsine bakın hangisini beğendiyseniz onu alın beğendiğiniz arabayı almak önemli iyi inceleyin iç mekanlarını hepsinin

Yani önerim size mpv.Suv daha çok spor tarzı yüksek araç kullanma veya arabanın altı yerden yüksek olsun oraya buraya sürtmesin vb.tarzı ihtiyaçlar için daha çok mpvye göre.Mpv daha aileye uygun.
    Suv daha keyif işi bence.Ama Suv olarakta öneri istiyorsanız Tucson,Sportage ve kadjar bakmanızı tavsiye ederim.

• suv alacak olursam: Honda CR-V 1.6 i-DTEC Dream
    mpv alacak olsam: Ford C Max 1.6 TDCi Titanium
    her ikiside tam size göre. ben biraz sportifliği seviyorum oyüzden honda tercih ederdim. (fiyat biraz fazla biliyorum)
    hangini seçersen seç pişmaz olmazsın..
  • Konu üzerinden zaman geçmiş ama bende bu konu üzerinde çok arada kaldım, kendi tecrübemi ve tercihimi yazmak isterim.

Şu anda kullanmakta olduğum araç citroen c4 1.6 e-hdi 1 çocuğum var. Mevcut aracımdan her konuda çok memnunum tüketim, hacim kullanım maliyeti vs. vs. bizde 2. çocuğu düşündüğümüz için daha ferah ve hacimsel olarak daha kullanışlı araç bakmaktayım. Bu sepepten bakmadığım mpv ve suv modeli kalmadı.

MPV tipi araçların bana göre artıları:
    Daha uygun fiyatla alınabilmesi
    Daha düşük kullanım maliyeti
    nispeten daha ferah yaşam alanı
    Daha geniş bagaj alternatifi sunabilmesi

Suv tipi aracın artıları:
    Daha yüksek oturma pozisyonu ve daha iyi görüş açıları güven veriyor (mpv ler de de görüş açıları kesinlikle kötü değil)
    Daha sportif dış tasarım
    yederden yüksek yapısı çocukları indirip bindirirken daha rahat hareket etmenizi sağlıyor.

Benim burdaki genel tercihimi aracı çocuklarla ne kadar yoğun kullanacağım belirliyor.
    Eğer çocuklarla beraber sürekli seyahat yapma gibi bi durumunuz varsa burda suv tipi araçlar bence bi tık daha avantajlı, çünkü sürekli eğil çocuğu al, çocuğu bağla, yok bagaja yatır altını değiştir, eğilerek bu işleri yapmak ciddi bel ağrısı yapıyor ( tecrübeyle sabittir :) burda yüksek araç kesinlikle çok daha avantajlı. Yerden yüksek olması da güven hissetiriyor, aile kullanımında bence olumlu.

Ama yok ben ihtiyaç halinde çocuklarla aracı kulanıcam öyle çok fazla ve sürekli seyehat etme gibi bir planımız yok önemli olan hacim, kullanım maliyeti, ferahlık olarak işimi görsün diyorsanız mpv nin alternatifi yok gibi bişey:)

Benim burdaki genel tercihim SUV a doğru kaydı diyebilirim genel olarak çocuklarla seyahat etmeyi seven bir aileyiz, aracın yerden yüksek olup çocukları indirip bindirirken daha az eğilmek bana daha cazip geliyor ( ilk çocukta belim kaydı artık eğilip almaktan) şu anda da henüz piyasa ya çıkmadı ama yeni kasa 3008 çok cazip geliyor :)

Benim tecrübem bu şekilde belki faydası olur.

• 5008 arkası rahat değil.binmişliğim var arkası dar...
  • MPV

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.