Şimdi Ara

Suv neden popüler? Gelecek Suv mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
7.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Nissan qashqai, corolla cross, peugeot 3008, tiguan hatta tucsonun bagajı bile bana küçük geldi. Bir bunların bagajına bak birde sedan passatın, meganenın bagajına bakınca aradaki farkı görebilirsin. Hepsini birebir incelemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 31 Mart 2023; 14:28:33 >
  • suvu alan kitle belli. Bayan ve çocuğu olmuş geniş aile isteyen aile fertleri.

bu arabayı alıp da 200 km hızlarda sürekli şehirlerarası gideyim havasında olan insan yoktur zaten. cocuguyla geniş geniş ferah ferah şehirlerarası yavaş limitinde giden insanlar alır. Yerden yüksek enişte doblosu modunda kaliteli güvenli arabalar olur kendileri. yol tutmuyor güven yok diyenler 200 le viraja giren ralli pilotu olduğundan yolu tutmadığını zannediyor. siz yolda uçuyorsunuz sürmüyorsunuz sizin gibi gitmiyor doğrudur. hem kendi canını hem de digerlerini hiçe sayan şehir magandalarına da lafım ayrıdır. evet makas atmıyor suvlar. orta şeritte ığıl ığıl gitme arabasıdır kendileri...

dağa bayıra çıkarım diyorsanız ufak piknik alanlarında park ederken altını sürttüm yok şurdaki küçük dereden geçer mi derdi vs olmadan rahat rahat geçmesi de cabası. malum heryer ankara istanbul gibi otoban değil. ülkemiz dağlık ve engebeli çoğu yeri. doğudan batıya kuzeyde de paralel olacak şekilde heryer engebeli arazide. bu konuda da bir numara olduğundan bence en çok tutulan model olur kendileri.

oturuş pozisyonu yüksek. görüş açısı güzel sırf bu yüzden oturan insana güven veren bir otomobil türü olduğundan tabiki çok tutacaktır.

Şu da söz konusu, erkek alçak araba seviyor civic tarzı mesela. bayan eş ise suv tarzını seviyor. eve ne alınacak? suv alıp iki kişinin de sürebileceği daha mantıklı araca yönelim olacaktır.

Kendim ise levorg tarzı sw arabalara bayılıyorum. Çok yüksek değil ama geniş olmaları cezbediyor.

• isimsiz755 kullanıcısına yanıt
    Sagolasin daha iyisi sana inşallah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ormanci kullanıcısına yanıt

Hocam işte kaçırılan nokta şu;

Örnek c segment bir hb,station veya sedan ile suv'un fiyatı aynı olur, o zaman ihtiyaca göre tabiki tercih edilir ama yani neden aynı markada bir üst segmentin fiyatına satılıyor ki ? Yani farklı bir teknolojiye mi sahip ? Yada ne bileyim malzeme kalitesi çok daha mı iyi ? vs.

Yani kısaca anlatmak istediğim; 3 alacakken misal niye ayni paraya X1 alayım veyahut 508 alacakken niye ayni paraya 3008 alayım...

Birde kesinlikle çocuklu ailelere MPV öneriyorum.Mpv tarafında farkı gerçekten hissedebilirsiniz.

Sizin aracınızı konu dışı bırakıyorum çünkü fiyat/performans olarak başarılı olarak adlandırabileceğimiz bir araç ve Egea ile falan tabiki kıyaslamayacağım 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllarca sedan kullandıktan sonra suv a geçiş yaptım. İlk 2-3 gün çok bocaladım. Kamyon kullanıyor gibi geldi. Şeride sığdıramıyormuşum gibi. Ama alışınca inip binmesi, iç hacmi, çocuk koltuğu ile oturması çok farklı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 farklı araban olacak...

SUV araçlar ağır yüksek olduğu için fazla kıvrak olmuyor...

• Bayramın 1. günü misafirliğe İstanbul'a geldim. 20 dk civarı park yeri aradım, mahalleyi turladım resmen. Kaldırımlar, sokaklar hatta ana caddeye park etmişler yer yok. En son yüksekliği biraz fazla olan bir kaldırıma kimse park edememiş o da bana nasip oldu. SUV'un kolay kullanımı dışında uzun süre sonra bir avantajını da kullanmış oldum. İstanbul'da hem yollar berbat hem de park yeri sorunu çok fazla. SUV veya SUVCUK'lar kaldırıma park etme gibi mevzularda avantajlı olabilir.

• RealOmer kullanıcısına yanıt

Cevap gec olacak kusura bakma kardesim

Bu ne hiddet delikanli beni tanimazwin etmezsin ingilizce seviyemi hic bilmezsin klavye delikanliligi son donem cok moda oldu bu atar gider hayirdir

Yola hakim olmak derken gorus acisi ileriyi gormekten bahsetmistim tabiki yerden yuksek olunca sedan gibi yol tutusu olmuyor zaten bu bit araclari genelde coluk cocugu olanlar kullaniyor asiri hiz yapmiyor virajlara gereken olcude giriyor

Sen ego yapma sakin ol he mi yigidim ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.