quote:Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx quote:Orijinalden alıntı: AykutEsk büyük motor sorun olmaz derseniz ben volvo xc90 var ;) xc 90 iyide o fiyata 0 km alamaz :) 2. el demek istemiştim ben zaten :)
quote:Orijinalden alıntı: AykutEsk quote:Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx quote:Orijinalden alıntı: AykutEsk büyük motor sorun olmaz derseniz ben volvo xc90 var ;) xc 90 iyide o fiyata 0 km alamaz :) 2. el demek istemiştim ben zaten :) olabilir :)
quote:Orijinalden alıntı: noplaceforchance quote:Orijinalden alıntı: Hasan Paşa Babamda suzuki grand vitara dizel var 1.9 motor. Gayet memnun motora büyük demezseniz bi bakın. Şuan sıfırı 85000 tl sanırım. Otomatik şart demiş. Vitara manuel değil mi? Otomatigide mevcut ama benzinli ve 2000 motor.
quote:Orijinalden alıntı: Hasan Paşa quote:Orijinalden alıntı: noplaceforchance quote:Orijinalden alıntı: Hasan Paşa Babamda suzuki grand vitara dizel var 1.9 motor. Gayet memnun motora büyük demezseniz bi bakın. Şuan sıfırı 85000 tl sanırım. Otomatik şart demiş. Vitara manuel değil mi? Otomatigide mevcut ama benzinli ve 2000 motor. Yani neresinden baksanız arkadaşın tercihlerine uymuyor öneriniz.