Şimdi Ara

Suzuki Alto 0.8GL düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ögrenciyim daha 3 senem var üniversitenin bitmesine sonrada askere gidene kadar bir araç almayı düşünüyorum. Küçük arabalara büyük ilgim var, bu yüzden Suzuki Altı 0.8 GL almayı düşünüyorum... Şöyle bir şey dikkatimi çekti araştırırken arabayı kullananlar; kesinlikle çok iyi araba diyor. ama kullanmayanlar hakkında büyük yargılar var.. Buraya yazayım dedim...

Nasıl bilirsiniz Suzuki Alto 0.8 GL'yi?

• kaç model?
  • Daewoo Tico da düşünebilirsin. 5 kişiyi rahat götürüyor. Ben de böyle bişey istiyorum.

Hayırlı olsun şimdiden.
  • neilblack kullanıcısına yanıt
    95 ve ya 94 düşünüyorum...
  • Genelleme yapmak doğru olmaz tabi ama bir arkadaşımda vardı, daha doğrusu annesinde 2000 model üstü. Çok sık arıza çıkarıyordu araç. Motoru yetersiz kaldığı için zorlanıyor diyordu -ki araç genelde 1-2 kişi kullanılıyordu, 5 kişi binip gezmiyorlardı-. En son satıp yeni araba aldılar.
  • İş görür, küçük küçük masraflar çıkarır sürekli.. Ama yolda bırakmaz, fazla üzmez..
  • kardeş bütçen ne kadar 6ya falan çıkabilirsen subaru vivio bak klimalıdır.
  • kullanmışlığım var, 190 boy ve alto süper bir ikili olmuştuk. ben önermem çok çok güvensiz gelmişti bana.
  • bu tür arabalarda en önemli temizini bulabilmektir oda çok zor maalesef..bulsanda sahibi altın sanıyor arabasını
  • 4 - 5 lira bütçem var, bahsettiğim gibi ama az yakan bir araç lazım bana yatırım yapmak istemiyorum o kadar benzine mazota :/
  • 1.0 motorlu üç silindirli modeli kullananlar araçlarından memnun mu?
  • Konuya bak...

Üniversiteyi bitirdim, suzuki alto değil o zamanlar twingo aldım. onu sattım şimdi skodam var işe girmişim çalışıyorum..

Valla zamanın şakası yok :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.