Şimdi Ara

Suzuki Grand Vitara LPG Yakıt Tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,bugün Grand Vitara 3 kapılı,1.6,hatasız,160000km de 38bin TL ye anlaştık.Ben araca Prins yağlamalı tüp taktırmayı düşünüyorum.Araç kaç kuruş yakacağını biliyormusunuz?Uzun yolda kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andac14 -- 10 Aralık 2017; 20:55:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vitaraya yaglamali LPG gerek yok sıralı normal BRC takın gitsin. Tek kapı kısa şase Vitara LPG arazide de iyidir

• Bu benim 2.aracım olacak,fiğer arabama taktırdığım tüpçü prins önerdi %40 a kadar yakıt tasarrufu yapacağını söyledi.Yağlamalıyla,normal arasında 200-300 TL fark var o yüzden yağlamalı diye düşünmüştüm.
    Yakıttan tasarrufda önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andac14 -- 10 Aralık 2017; 20:29:24 >
  • Şehir içinde normal kullanımda 10lt benzin, şehir dışında 6lt benzin tüketiyor. Lpg olarakta benzine 2lt daha ekleyin o kadar yakar yaklaşık.

• 7 yıl ve 2 tane 3k grand vitara kullandım. Çok ağır kanlı bir araç, uzun yolda ve sollamalarda pişman edebilir. 1500 kg, sürekli 4x4, 106 bg, 0-100 14 saniyeye yakın. Şehiriçi 10-11 lt şehirdışı en az 8 lt. 80 ile düz yolda gitseniz bile 6 lt zor. 120 ve üzeri gidecekseniz en az 9-10 lt yakar. Hız arttıkça ve agresif kullandıkça yakıtta artar. Lpgde ne olur bilmiyorum ama bu araba uzun yol aracı değil, arazi ve şehiriçi aracı malesef. Şehiriçinde en büyük artısı 4 metre boyunda olması.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suzuki GL+ 4x2 yakıt tüketimi
    8 yıl önce açıldı
    Nissan Qashqai yakıt tüketimi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.