Şimdi Ara

SUZUKİ Grand Vitara Sevenler Buraya (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.032
Cevap
49
Favori
822.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani arkada oturan insanlar için rahat değilmiş diye duydum.Büyük ihtimal süspansiyondan kaynaklanıyor olabilir mi?
    Acaba 2007 model GV 2008 arasında büyük bi fark var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOKEZ

bende 2008 GV 1.9 var. yakıt tüketimi oldukça az. Ş.içi 25krş Ş.dışı 20krş civarında. oldukça rahat bir araç. benim tek şikayetim, şehir içi kullanımda süspansiyonun sert olmasından dolayı konfor kaybı oluyor.
    Arkası sallanıyor derken de neyi kastettiğini anlamadım....

Bulunduğunuz il neresi acaba ? yani trafik hatları sıkışık mı dur kalk yaparak mı 25krş
    Bizim bulunduğumuz ilçe sakin pek dur kalk olmadığı için 20krş düşer gibi :)
  • istanbul. dur kalk bol bizde. hatta dur- kalkama bekle
    2007 ile 2008 arasında fark var mı bilmiyorum.

aracınızı güzel günlerde kullanın.

quote:

Orjinalden alıntı: Destroyer007

quote:

bende 2008 GV 1.9 var. yakıt tüketimi oldukça az. Ş.içi 25krş Ş.dışı 20krş civarında. oldukça rahat bir araç. benim tek şikayetim, şehir içi kullanımda süspansiyonun sert olmasından dolayı konfor kaybı oluyor.

Bulunduğunuz il neresi acaba ? yani trafik hatları sıkışık mı dur kalk yaparak mı 25krş

• quote:

istanbul. dur kalk bol bizde. hatta dur- kalkama bekle
    2007 ile 2008 arasında fark var mı bilmiyorum.

aracınızı güzel günlerde kullanın.

quote:

Orjinalden alıntı: Destroyer007

quote:

Hmm doğrudur.Sağolun bu ara piyasaların düşmesini bekliyorum yavaş yavaş düşüyor

• Resimleri bekliyoruz
  • Arkadaşlar ben de GV düşünüyorum ama 1.6 bu kasaya hafif kalmıyor mu acaba? Yoksa paraya kıyıp dizelini mi almak lazım?
  • G.VITARA 3 KAPI 36.900 YTL
    G.VITARA 5 KAPI JLX-A MT 58.500 YTL
    G.VITARA 5 KAPI JLX-A AT 60.500 YTL
    G.VITARA 5 KAPI JLX-EL AT 65.500 YTL
    G.VITARA DIESEL 70.700 YTL

güncel fiyatlar, suzuki.com.tr'den alıntıdır.
    en iyi indirim 1600 cc olduğu için 3 kapı GV'da olmuş. bayilerin elinde satılamayıp kalan 2008 modellerde de 10.000 ytl yakın indirim var. 2. el piyasasında da acil satmak isteyenler ötv indirimini düşmüşler.
  • Vitara ne zaman kasa değiştiricek bilgisi olan varmı?
  • Sık sık 4 kişi binmeyecek ise 3K 1600cc alınır. Garanti süresi dolunca PRINS-VSI ile LPG dönüşümü yapılır.
    Dizelden daha ekonomik bir 4x4 SUV olur. ANCAK 3K 1600cc Grand Vitara'larda sadece 4H modu var.
    5K modellerde ise 4H'a ilaveten, 4H-Lock ve 4L-Lock modları da var.
  • arkadaşlar bizim topic çok yavaş ilerliyor canlanın biraz, paylaşıcak çok bilgisi olanlar var mutlaka, esirgemesinler lütfen.
    aracımı sattım ve 2 hafta içerisinde GV 3 kapı alacağım, bu araca sahip olanlar kaçtan aldılar, bu aracı alırken nelere dikkat etmemiz gerekir, sıfır mı yoksa daha makul olan ikinci ele yönelmek mi mantıklı. yardımcı olursanız sevinirim kafam çok karışık.
  • aklıma takılan diğer bir şey; sıfır alanlar neden 20-30.000 km dolmadan satmaya çalışıyorlar, yakıt mı problem? parçası mı pahalı? iki kapılı olması mı problem? anlamadım gitti, araç çok güzel, baya bi inceledim ama hala sürüncemedeyim, bi yardım lütfen :-)
  • ya arkadaşlar. 2004 5k lpg li otomatik bi tane var.ama gel gör ki peder beyi ikna edemiyorum almaya. çok yakar başedemeyiz diyor başka bişey demiyor. off yaa.... bu modellerin lpg li yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazsın burayada belki pedere gösterir "bak millet biniyo şu kadar yakıyomuş ...." diye ikna edebilirim. yoksa 2008 hyundai matrix 1.5 CRDİ 110 hp alacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slbn -- 4 Nisan 2009; 0:55:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaganss

arkadaşlar bizim topic çok yavaş ilerliyor canlanın biraz, paylaşıcak çok bilgisi olanlar var mutlaka, esirgemesinler lütfen.
    aracımı sattım ve 2 hafta içerisinde GV 3 kapı alacağım, bu araca sahip olanlar kaçtan aldılar, bu aracı alırken nelere dikkat etmemiz gerekir, sıfır mı yoksa daha makul olan ikinci ele yönelmek mi mantıklı. yardımcı olursanız sevinirim kafam çok karışık.

merhaba

bugün itibari ile 2009 3k'mızı aldık. İlk izlenimlerimi paylaşmak istedim.

Açıkçası ilk etapta arka koltuk olayı çocuk yüzünden beni bir hayli düşündürmüştü ama içine binmeniz lazım arka koltuk ciddi rahat ve geniş ( burada tavan yüksekliği de önemli tabi ) Tekrar söylüyorum ama arabanın içi şaşırtıcı derecede geniş ve büyük.

Bugün ciddi cumartesi trafiğinde dur-kalk ile TEM üzerinden bakırköy-büyükçekmece yaptık, yakıt ortalaması 10.2 çıktı. ( motor daha yeni ileride ne olur bilemem )

Yüksekte araç kullanmak ciddi keyif.

Performansı bana diğer SUVlara göre çok iyi geldi ( esasında bu aracı alırken kriteriniz performans kesinlkle olmamalı, gördüğüm aralığa girmem gerekir derseniz, yanlış kulvardasınız demektir. Ama haramideredeki meşhur deve bağırtan yokuşunu katır gibi tırmandı )

Müzik sistemi de gayet başarılı.

Aracım azur grisi, basamaklarla film camlarla falan gayet cool gözüküyor.

Şuandaki ÖTV indirimi ile tabi ki "0" almak çok mantıklı. "0"ın keyfi bambaşka. Ben aracı Yenibosna Mersa'dan aldım. Liste 36.900 ama küçük bir zorlama ile 36.000 yapıyorlar ve baskıya göre alarm veya ekranlı park sensörü hediye ediyorlar. ( kesinlikle park sensörü çok yararlı.)

Eşimle beraber biraz kullanıp deneyimlerimizi tekrar aktarırım.

PS: Bu arada aklını çelmeye çalışıp yok QQ yok Terios diyenlere sakın kanma. Bahsedeğer modeller markaların ürün gamlarındaki SUV boşluğunu doldurmak için üretilmiştir. Vitara bir SUV değil bir Jiptir ve Suzuki Vitaralar Jipler arasında ayrı bir markadır. Bak off-road yarışlarına araçların %80'i vitara. Arkadaşlara "Vitara" aldık deyince herkes bir duruyor. Yaşını bilmiyorum ama bizim bir çocuğumuz olduğu ve yaşlarımız da ortayaşı geçtiği halde hiç düşünmedik emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbyugen -- 5 Nisan 2009; 2:15:48 >

• vitara konusu bayaga aktifleşmiş görmeyeli ...

istanbulda hangi servisi tavsiye edersiniz arkadaşlar.avrupa yakasında olursa iyi olur.????????????????

60.000 km bakımına girecem kayış değişçek.

araçım 2004 g.vitara 3k.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sbyugen

quote:

Orjinalden alıntı: kaganss

arkadaşlar bizim topic çok yavaş ilerliyor canlanın biraz, paylaşıcak çok bilgisi olanlar var mutlaka, esirgemesinler lütfen.

merhaba

bugün itibari ile 2009 3k'mızı aldık. İlk izlenimlerimi paylaşmak istedim.

Açıkçası ilk etapta arka koltuk olayı çocuk yüzünden beni bir hayli düşündürmüştü ama içine binmeniz lazım arka koltuk ciddi rahat ve geniş ( burada tavan yüksekliği de önemli tabi ) Tekrar söylüyorum ama arabanın içi şaşırtıcı derecede geniş ve büyük.

Bugün ciddi cumartesi trafiğinde dur-kalk ile TEM üzerinden bakırköy-büyükçekmece yaptık, yakıt ortalaması 10.2 çıktı. ( motor daha yeni ileride ne olur bilemem )

Yüksekte araç kullanmak ciddi keyif.

Performansı bana diğer SUVlara göre çok iyi geldi ( esasında bu aracı alırken kriteriniz performans kesinlkle olmamalı, gördüğüm aralığa girmem gerekir derseniz, yanlış kulvardasınız demektir. Ama haramideredeki meşhur deve bağırtan yokuşunu katır gibi tırmandı )

Müzik sistemi de gayet başarılı.

Aracım azur grisi, basamaklarla film camlarla falan gayet cool gözüküyor.

Şuandaki ÖTV indirimi ile tabi ki "0" almak çok mantıklı. "0"ın keyfi bambaşka. Ben aracı Yenibosna Mersa'dan aldım. Liste 36.900 ama küçük bir zorlama ile 36.000 yapıyorlar ve baskıya göre alarm veya ekranlı park sensörü hediye ediyorlar. ( kesinlikle park sensörü çok yararlı.)

Eşimle beraber biraz kullanıp deneyimlerimizi tekrar aktarırım.

PS: Bu arada aklını çelmeye çalışıp yok QQ yok Terios diyenlere sakın kanma. Bahsedeğer modeller markaların ürün gamlarındaki SUV boşluğunu doldurmak için üretilmiştir. Vitara bir SUV değil bir Jiptir ve Suzuki Vitaralar Jipler arasında ayrı bir markadır. Bak off-road yarışlarına araçların %80'i vitara. Arkadaşlara "Vitara" aldık deyince herkes bir duruyor. Yaşını bilmiyorum ama bizim bir çocuğumuz olduğu ve yaşlarımız da ortayaşı geçtiği halde hiç düşünmedik emin ol.

hocam hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız, 2009u gerçekten mükemmel büyülünmemek içten bile değil, bende bugün sıfır km almak için bi girişim yaptım ama düşünme aşamasındayız hala.

• Eğer araç hakkında yeterli tatmin edici bilgin varsa ve bütçende uygun ise DÜ-ŞÜN-ME

http://img17.imageshack.us/my.php?image=joy2y.jpg
    http://img155.imageshack.us/my.php?image=joyv.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: mericx

vitara konusu bayaga aktifleşmiş görmeyeli ...

istanbulda hangi servisi tavsiye edersiniz arkadaşlar.avrupa yakasında olursa iyi olur.????????????????

60.000 km bakımına girecem kayış değişçek.

araçım 2004 g.vitara 3k.
  • Arkadaşlar 2006 sonrası yeni kasa Suzuki Grand Vitara 3 kapı 1.6 motorlu olan araçlar gerçek bir arazi aracı değildir. SUV bir araca dönüştürülmüştür. Sadece benzin tüketen ve arazi performansı sıfır derecesine yakın Offroad aracı taklitleridir. 2006 modeli öncesi olan Grand Vitaralar ise gerçek bir arazi aracıdır. Çünkü önceki modellerde 2H, 4H, 4L vitesleri mevcuttur. Yeni olanlarda ise tamamen ticari kaygıdan ve insanların gerçek arazi aracı aramayışından olsa gerek sürekli 4 çeker haline gelmişlerdir. Gerçek bir arazi aracı arıyorsanız Grand Vitaraların 5 kapılıları ve Suzuki Jimny'ler tam biçilmiş kaftanlardır. Kendi acizane görüşüm ve tecrübelerime göre piyasada sağlamlık, ekonomiklik ve performans açısından en iyi araçlar Suzuki 4x4 lerdir. 3 Kapılı 2006 model sonrası Grand Vitaralar hariç. Tabi şunu da hatırlatmakta fayda var, Karda gidebiliyor diye 2006 sonrası 3 Kapılılara gerçek bir arazi aracıdır denmez.

Saygılarımla

• you-tube da özellikle jimny ve jlx hakkında araştırma yaparsanız.

özellikle 5 kapılı büyük suvları arazide çok geride bıraktıgını görürsünüz.

umiterkan arkadaşımızın dedigi gibi şuanki vitaralar suvdur.devamlı 4x4 olması bir arabayı arazi araçı yapmaz.

2006 model öncesi suzuki grand vitaralarda 2h-4h-4l modları vardı.Bunlar şuanki yeni modelde yok.4h 4 çeker hızlı konum, 4l 4 çeker yavaş konum demektir.

istanbulda servis konusunda yardımcı olurmusunuz ? ben izmirde hep ışık otoya giderdim.

fakat istanbulda birçok servis var ve hangisi daha iyi sizce ?

işim nedeniyle istanbulda araçımı servise sokacam fakat bu servisleri pek tanımıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.