Şimdi Ara

Suzuki maruti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
6.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Anladım hocam.Bizim okulda birinde var adam her gün sıkıntısız git gel yapıyor çok da rahatım diyor.Arabası çok bakımsız boya dökülmüş içleri hep sökülmüş aracına önemsiz yani adam.O bile gidiyorsa temizi dediğiniz gibi hayli hayli gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muradisdan kullanıcısına yanıt
    Üstad mecburen 4 teker olması gerekecek

• kampüse o araçla gideceğine hiç gitme daha iyi.

bırak da o araçları ailesine araba mecburiyeti olup parası olmayan alsın. öğrenci için araç mecburi olmuyor kolay kolay.
  • Celciusavogadro kullanıcısına yanıt
    Kardeşim güncel yazıyorsunuz da mesajların büyük bölümü sana alma diyor . Ne dememizi bekliyorsun daha ben onu merak ediyorum.kardeş o paraya o arabayla olmaz. Git yerli birşeyler al diyor herkes

• doubt777 D kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında güncel yazıp başlığım öne çıktıkça cevap gelince siliyorum zaten.Ama tüm yorumları okuyorum, suzuki marutiyi gerçekten kullanmış olan bilen veya güncel kullanan birine denk gelirim en doğru bilgiyi o verir diye sürekli güncel tutuyorum konuyu.Bir şeyin kullanıcısı olmadan veya yakından uzun süre incelemeden genel algı üzerinden şusu budur busu pahalıdır şöyle gitmez böyle dökülür, sen git herkesin aldığı şunu al sözlerinin yerine gerçekten yeterli sebebi ve fikri olanları önemsiyorum.Başlıkta da birçok değerli yorum var, hepsi aynı önemde benim için olumlu da olumsuz da

Peki

• ben de suzuki maruti tarzı öğrenci işi bir otomobil düşünüyorum fakat masrafları gözümü korkutuyor. gerçekten bilgili birisi çıkarsa diye konuyu takipteyim.
    sen bu arabayı alana kadar okul bitecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Bu çok iyiydi işte Parayı toparlıyorum inşallah en kısa zamanda alacağım sanırım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Celciusavogadro

Bu çok iyiydi işte Parayı toparlıyorum inşallah en kısa zamanda alacağım sanırım hocam

inşallah gönlüne göre olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun çok teşekkür ederim

• Samara almadan önce bende çok dolandım maruti peşinde lakin sonradan aşırı ufak geldi.

Dahası O paraya düzgün hiç bir şey alamazsın.

Pazarın şu zamanında temiz arabasını kimse satmıyor. 10 liradan aşağı düzgün araba zor. Bence sen dişini sık kendini twingoya şartla. Alta patla, ekstra çalış ne yap yap bir twingo al.
  • Selam arkadaşlar. 94 Suzuki maruti aldım. LPG ile şehir içi 40 tl ye 103 km yol kat ettim, bana normal gelmedi bu değerler. Sizdeki yakıt değerleri nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Celciusavogadro

Allah razı olsun çok teşekkür ederim
    Ne yaptın aldın mı maruti aracını?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.