Şimdi Ara

Suzuki Maruti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk arabamı alacağım. Bütçem tüm masrafları dahil 5.500 TL yi geçemez maalesef. Henüz oto pazarlarını gezmedim. internetten araştırma yapıyorum. bu paralara en yüksek modelli alabileceğim araba Suzuki maruti. Fakat araba hakkında pek fikrim yok. Az yakıyormuş iyi güzel de başka? Kullanımı rahat mı? Satarken rahat eder miyim? Parçaları pahalı mı? Benim yapacağım en uzun yol senede 1-2 kere İzmir / Ankara... Bu araçla bu kadar yol yapılır mı?

Lütfen fikirlerinizi paylaşın. Yalnız gerçekten bilgi sahibi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Bu arada alım satıma ne kadar öderim.

Favori ilanım
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-sahibinden-temiz-suzuki-maruti-acil-86959385/detay/

• up bi fikri olan bu aracı kullanan yok mu?
  • İzmir/Marmaris yapan gördüm bu otomobille 4 kişi dostum ... Fakat pek güvenli bir araçmış gibi gelmiyor bana
  • 2-3 sene önce arkadaşımda vardı bu arabadan. Nerelere gitmedik ki? Adapazarı'ndan Gemliğe gittik bana araba bakmaya 5 kişi. 5 kişi dediğime bakma normal insan gibi değil. En ufak tefekleri benim 1.70 70 kiloyum. Diğerleri benden halliceydi. Satılmaz satılmaz dediler arabaya ilana koydu ertesi gün ankaradan bir Sakin sakin, sağdan sağdan, kamyon arkasına takılırsan çok rahat gidersin izmir-ankara arasında... Parçalar o kadar pahalı değil. Zaten 4 teker bir direksiyon. Arıza yapacak pek bir parçası yok arabanın. Yaşından dolayı mekanik parçaları yıpranır sadece. 2010 yılında mı ne işte Adapazarı'ndan Gemlik'e giderken 50-60 liralık benzinle gidip gelmiştik... Litre fiyatını hatırlamıyorum ama o kadar benzin almıştım arabaya...
  • o ilandaki fiyat yüksek hocam. aynı araç odada vardı, geçen ay 2.500 tl sattı babamlar. yürüründe bir sıkıntısı olmayan araçtı. gerçi onlar pek 3 e 5 e bakmadılar ilk müşteriye verdiler gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0KRATES

o ilandaki fiyat yüksek hocam. aynı araç odada vardı, geçen ay 2.500 tl sattı babamlar. yürüründe bir sıkıntısı olmayan araçtı. gerçi onlar pek 3 e 5 e bakmadılar ilk müşteriye verdiler gitti.

ben 2001 model olmasına tav oldum açıkçası :) diğer maruti ilanlarına baktım 94-95 model arabalara bu paraları istiyorlar. 94-95 model alacak olsam bunu alırım :)

http://www.araba.com/19498622/Skoda-Favorit-Blackline

dediğim gibi daha oto pazarlarını gezmedim. 10-15 gün içinde kredi çekeceğim. tüm masrafları dahil çekeceğim kredi 5500 falan civarı olur. arabayı alırken ne gibi masrafım olur bilen var mı? alım satım yeni ruhsat falan?

• yılı yüksek olsun fiyatı uygun Lada Vega bakın derim Suzuki Maruti kasasından 1-2 kat daha ağır az yakar 6.000tl bulunur diye düşünüyorum bende bakıyorum ama frenleri korkutuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mayhemious

quote:

Orijinalden alıntı: S0KRATES

o ilandaki fiyat yüksek hocam. aynı araç odada vardı, geçen ay 2.500 tl sattı babamlar. yürüründe bir sıkıntısı olmayan araçtı. gerçi onlar pek 3 e 5 e bakmadılar ilk müşteriye verdiler gitti.

ben 2001 model olmasına tav oldum açıkçası :) diğer maruti ilanlarına baktım 94-95 model arabalara bu paraları istiyorlar. 94-95 model alacak olsam bunu alırım :)

http://www.araba.com/19498622/Skoda-Favorit-Blackline

dediğim gibi daha oto pazarlarını gezmedim. 10-15 gün içinde kredi çekeceğim. tüm masrafları dahil çekeceğim kredi 5500 falan civarı olur. arabayı alırken ne gibi masrafım olur bilen var mı? alım satım yeni ruhsat falan?

naptınız marutiyi aldınızmı?

• o ilandaki fiyat yüksek hocam. aynı araç odada vardı, geçen ay 2.500 tl sattı babamlar. yürüründe bir sıkıntısı olmayan araçtı. gerçi onlar pek 3 e 5 e bakmadılar ilk müşteriye verdiler gitti.
  • yılı yüksek olsun fiyatı uygun Lada Vega bakın derim Suzuki Maruti kasasından 1-2 kat daha ağır az yakar 6.000tl bulunur diye düşünüyorum bende bakıyorum ama frenleri korkutuyor

Orijinalden alıntı: antikariyer]
    naptınız marutiyi aldınızmı?

halen almadım. bu hafta içi kredi çekiyorum. haftaya izmirden ankaraya gidip bi de oraya bakayım diyorum
  • maruti aldık 2000 model bugun aldık hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: boynubükükler1905

maruti aldık 2000 model bugun aldık hadi bakalım

inceleme bekliyoruz
  • İnceleme ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FTHBRK28 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. bende 5 aydır kullanıyorum gayet memnunum ufak tefek bakımlarını yaptırdıktan sonra sorun yaşamazsın distribütör üne dikkat et platin sıkıntı yarata biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boynubükükler1905

İnceleme ?

bu kadar detaylı olmasa da buna benzer bişey:
    http://forum.donanimhaber.com/m_89336323/tm.htm
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Araba cok guzel beyaZ 140 bin de 2000 model lpg li ne diyim arac cok guzel kokluyor benzini zaten al sana inceleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: voque

hayırlı olsun. bende 5 aydır kullanıyorum gayet memnunum ufak tefek bakımlarını yaptırdıktan sonra sorun yaşamazsın distribütör üne dikkat et platin sıkıntı yarata biliyor.

ne kadara aldınız hocam,arabanın cekısı nasıl kalorıferı falan bıraz bahsedersenız bu ogrencı arkadasa cok yararınız bulunur :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maruti motorları 100 bin km.'e doğru genelde yağ yakmaya başlıyor, 100 bin üzeri yapmış olup da motor yaptırmamış maruti nadiren bulunur...alırken dikkat etmek lazım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.