Şimdi Ara

Suzuki mi Mitsubishi mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Suzuki için fiyat hangi bayiden aldınız? Ankara bayileri liste fiyatından veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisdragon B kullanıcısına yanıt
    Hangi bayi bilmiyorum ama İstanbul Pendik'te olması lazım.
  • İkisi arasında suzuki daha iyi bence.

Asx in kasası eskidi, suzuki daha yeni kasa.

Suzuki daha yeni teknoloji. Bu sayede daha ekonomik olacaktır.

İç mekan olarak suzuki daha kaliteli geldi bana. Asx te nedense bir eksiklik hissettim her bindiğimde.

Suzuki dizel, asx benzinli. Fiyat ve donanım olarak da çok fark yok. Bu yüzden suzuki kullanım maliyeti olarak çok daha düşük olacaktır.

Asx de güzel araba ama suzuki daha mantıklı gibi.
  • hem dizel hemde fiyatı uygun olduğu için kesinlike suzuki sx4
    ayrıca suzukinin kasası daha yeni.
  • Asx kardeşim kendimde kullandığım için gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum hele bide intense olunca tadından yenmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitsubishi ASX fabrika verisi yakıt tüketimi şehir içi : 7,4 lt benzin 5 tl = 37 tl
    Suzuki Sx 4 fabrika verisi yakıt tüketimi şehir içi : 5,4 lt mazot 4,5 tl = 24,3 tl
    yüz bin km de 12700 tl fark eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

Mitsubishi ASX fabrika verisi yakıt tüketimi şehir içi : 7,4 lt benzin 5 tl = 37 tl
    Suzuki Sx 4 fabrika verisi yakıt tüketimi şehir içi : 5,4 lt mazot 4,5 tl = 24,3 tl

asx'e tup takilir olur biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vidanj

quote:

Mitsubishi ASX fabrika verisi yakıt tüketimi şehir içi : 7,4 lt benzin 5 tl = 37 tl

asx'e tup takilir olur biter

asx garantiside olur biter .
  • Bütün cevaplayanlara teşekkürler
    Bir sorun çıkmazsa suzuki alacağız.
  • suzukinin yeni kasası olduğu ve dizel olduğu için kesinlikle sx4
  • quote:

Orijinalden alıntı: agnr

Babam araba almayı düşünüyor. Bu iki araç arasında kaldı;

Suzuki SX4 1.6 GL+ DSL

Mitsubishi ASX İntense

Aradaki fiyata rağmen mitsubishi mi yoksa daha fazla para gereksiz deyip suzuki mi?

Merhaba,

mesajını şimdi gördüm; aynı şekilde ASX ve S-Cross GLX ikilemi yaşayıp yaklaşık 4 ay kararsız kalan, bu arada da bunlara alternatif olabilecek diğer marka/modelleri de detaylı olarak inceleyen biriyim. Nihayetinde Mayıs ortasında ASX Intense diyerek noktayı koydum. Çünkü;
    Sağlamlık olarak ikisi de birbirine yakın seçenekler, ancak Suzuki, marka olarak Türkiye de çok çok zayıf. Servisleri karşılaştırdığında Mitsubishi 2 adım önde. Parça bulunabilirliği ve maliyetleri açısından Suzuki sabıkalı ( SX4 S-Cross dan bir önceki modeli, SX4 almak üzereydim geçen yıl, 30,000TL civarına 2011 model 20,000 kmde, bir sürü de ekstrasıyla. Ancak satıcı ile yazışırken; "karda kayıp öndekine vurdum, ön tamponun değişmesi gerekti, 1.5ay Japonya dan parça bekledim" demesi üzerine tamamen vazgeçtim )
    Görsellik olarak ( tabii zevk meselesi ama ) S-Cross ASX in yanına bile yaklaşmaz.

Donanımlar üç aşağı beş yukarı aynı, Suzuki nin artıları biraz daha fazla hatta ( Tabii ben GLX den bahsediyorum, GL+ biraz daha zayıf o konuda. ) Kısa dönem harcamalarda ( günlük yakıt gibi ) dizelin avantajı fazla, bu nedenle Suzuki bir adım önde. İlk satınalma maliyetlerinde de arada 7-8 bin TL fark var. Ayrıca 2. elde de ASX biraz daha hızlı, örnek olarak S-Cross u 30 günde satıyorsanız, ASX i 15günde satarsınız.

Sonuç olarak; sizin için önemli olan "az yaksın, mümkün olduğu kadar ucuz olsun, sorun olursa da uğraşabilirim, bekleyebilirim" ise Suzuki S-Cross, aksi durumda ASX den şaşmayın.

• quote:

Toyota ve Mitsubishi haricinde katalog değerlerini yakalayabilen bir marka görmedim. Emin misiniz S-Cross un yakıtının böyle olacağına?
  • scelbis kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler, biz bütçemize göre hem alırken hem kullanırken daha avantajlı olacağını düşünerek Suzuki'yi aldık sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scelbis

quote:

Toyota ve Mitsubishi haricinde katalog değerlerini yakalayabilen bir marka görmedim. Emin misiniz S-Cross un yakıtının böyle olacağına?

bu veriler benim değil fabrikanın verileri. sonuçta biri dizel biri benzinli araç elbetteki ortalamada böyle bir fark çıkacaktır.

• ikisi de kaliteli araç. uzun yıllar sorunsuz binilir. fakat ikisi de japon arabası olduğu için iç tasarım çok afilli değildir. şeklen hangisini beğeniyorsanız onu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın...
  • dizel olduğu ve yeni kasa olduğu için Suzuki.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.