Şimdi Ara

Suzuki'nin Yeni Temsilcisi BOYNER Oldu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    31 yıllık Suzuki Türkiye temsilciliği el değiştiriyor. Bir zamanlar Doğuş Otomotiv'in istediği temsilciliği Boyner aldı.Son güncellenme tarihi: 06 Mart 2015 12:34:10Doğuş alamadı, Boyner kaptı
    Türkiye'nin en eski ithalatçılarından biri el değiştiriyor. 1984 yılında dönemin Başbakanı Turgut Özal'ın özel izniyle ithalatına başlanan Suzuki marka otomobillerin Türkiye distribütörlüğü Aydın Doğan'ın da damadı olan Boyner'e geçiyor.
    HACO Şirketler Grubu'nun 31 yıldır yürüttüğü Suzuki Türkiye operasyonu için BD Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Osman Boyner ile prensip anlaşması yapıldı.
    Otoajanda.com haberine göre iki şirket arasındaki son görüşmelerin çok kısa süre içinde imzayla sonuçlanması bekleniyor.
    Şirketlere yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre değişikliğin Japonya'daki merkez tarafından da onaylandığı ifade edildi.
    Suzuki Türkiye distribütörlüğünü 2011 yılında Doğuş Otomotiv devralmak istemiş ama son dakikada adeta nikah masasından kalkılmıştı. Anlaşmazlığın Türkiye'den değil, VW Grubu ile Suzuki Grubu arasındaki anlamamazlıktan çıktığı açıklanmış ve bu anlaşmazlığa paralel Türkiye'deki değişiklik de gerçekleşmemişti. Not:Kaynak- http://otomobil.mynet.com/haberler/dogus-alamadi-boyner-kapti-149

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vicente Amigo -- 14 Mart 2015; 11:18:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Top direkten dönmüş

• Boyner'in otomobil sektöründeki ilk tecrübesi olacak herhalde, yanlış bilmiyorsam tabi. Altınyıldız, Beymen satan marka Suzuki satacak, artık sezon sonu %50 indirimli Suzuki görürüz herhalde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyner'den yapacağınız her 100TLLİK alışverişe Suzuki Swift kazanma şansı
  • Aynen katiliyorum hocam,Dogus ele alsaydi durum felaket ötesi olabilirdi..

• morhipodan uyelik actim indirime girer belki orda.

• #dirensuzuki sloganıyla pazarlama yapabilirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kelebek indirimi ile sepette ekstra % 50 yaparlar mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu başlık bir yerlerde vardı zaten.

boyner işi iyi incelemiş. yeni vitara gelmek üzere, araç çok şık vergi sistemine uygun ve en popüler segmentte. gene yeni motorlarla swift ve bir tane de ufak a sınıfı araç geliyor.

suzuki ile ilgili mesele belli en son ben s-cross için bayiiye gittiğimde bayii suzuki yönetimine küfrediyordu bu fiyata nasıl satayım ben bunu diye. lansman fiyatından euro rekor kırarken %10 fiyat kırdılar o kadar ki saçma bir fiyat politikası ile girmişlerdi.

şu anda tekrar rekabete girebilirler zira marka imajları iyi ne olursa olsun.
  • yurtdışında kizashi diye bi modelleri var, onu getirseler bari
  • suzuki swift beymen club

Suzuki'nin Yeni Temsilcisi BOYNER  Oldu!!
  • Gezi eylemcilerine özel indirim yapar artık

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103473041&p=1#103562345

• Bu da premium ayağına yatırmasın Suzukiyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.