Şimdi Ara

Suzuki Satışa Başladı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
2.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benimde inceleme fırsatım oldu vitara nin fiyati yüksek geldi açıkçası bayideki arkadaş sürekli piyasadaki diğer araçlarla kıyasladi ve sürekli o bana sordu aracın şuyunu Beğendiniz mi buyunu begendinizmi diye sanki anket yapar gibiydi bence şuan en full olanı bile boş bir araç bu fiyat Mayıs ayında gelecek olan GLX versionu için geçerli olmaliymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swifti çok bekledim ama fiyatlar hayal kırıklığı oluşturdu. Bugün Skoda Fabia 1.2 Tsi Dsg Style paket aldım. 55.000 TL..Performans ve donanım en çok içime sinen araç oldu. Hayırlısı diyorum..
  • Arkadaşlar merhaba
    Bugün gidip en ince detayına kadar inceledim Vitara'yı. Sonuç hayal kırıklığı. Araç daha önceden Grand Vitara sahibi olan benim için çok basit kaldı. İsterseniz önce artılar
    1. Tasarım harika, özellikle ön ızgara, far ve tamponlar. Profilden de baya yakışıklı. Arka bölüm zevke göre değişir ama benim için orta diyebilirim.
    2. Çift renk olayı başarılı
    3. Arabanın hafif olması
    4. Dokunmatik ekran
    Negatif tarafları bayağı fazla
    1. Bi arabadan bu kadar malzeme çalınamazdı bence. Kaputu açınca tam bi hay kırıklığı. Kenarlarda saç yok, Arabanın sacı çok ince (Kaporta ustası bi tanıdığıma baktırttım aynısını söyledi). Motor çok çıplak duruyor.
    2. Lastik içi davlumbazları ön teker etrafında plastik, arka teker etrafında inanamazsınız ama keçe gibi bişey (Bu araba çamura girse, taş fırlasa anında yırtılır, yırtılmazsa 1 yıla çürür). Davlumbaz içinden amortisman ve bagaj sacı görünüyor.
    3. İç malzeme inanılmaz kötü. Sert plastik malzemeden yapılmış torpido ve kapı içleri çok ama çok basit duruyor.
    4. Koltuk dayama yok
    5. Torpido bildiğiniz plastik.
    6. Bayi(Koşuyolu) GLX'in ne zaman geleceğini bilmiyor, dizele ise bu yıl gelmez diyor. Haliyle GLX'e fiyat veremiyor. Ben şunu anladım; önce en baz modelleri piyasaya sürüp geri bildirim alacaklar ona göre yeniden fiyat yükseltecekler.
    7. Ön amblem o kadar adi plastik duruyorki sanki oyuncak araba amblemi gibi.

Bu araçtan sonra Mazda CX3'e baktım. Kesinlikle malzeme kalitesi, işçilik, dizel otomatik motor daha kalliteli ancak araç görünüm olarak bir hatchback'e benziyor ve yerden yüksekliği 14 cm, yani şekil olarak bana hitab etmedi. Ancak 4x4, dizel otomatik fiyatı 90 civarı, Çok şehir dışına çıkmayacaklar için ideal bence.
    Kullanan olursa geri bildirim bekleriz. Kolay gelsin

• 2016 modelde sadece gündüz Led i var fark olarak

buraya bekleriz
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101792283&p=12

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.