Şimdi Ara

Suzuki Swift 1.2 MT ile Kia Rio 1.25 Fancy arasında kaldım (SWIFT ALINDI) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
6.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 30 civarına neysede benzinli swifte 42.000 lira vermek akıllıca bir hareketmi dersiniz Satmaz tabi . Kim alacak allah aşkına bu paralara bu araçları.

Rio'da az para değil . Donanım falan güzel fakat o motorla donanıma göre 45 - 49.000 lira fiyat çekiyorlar . 14.2 sn. 0-100 süresi var. Bu motoru göze aldıktan sonra 3-5 üste koyup direk astra 1.3 alınır . Daha az vergi ödenir . Durumu ordan eşitler bir nebzede olsa .

Ancak Rio fiyatlarına Ceed alındığı zaman gerçekten güzel ve mantıklı bir tercih yapmış oluyoruz. Ama 1 ay içerisinde 5.000 lira civarı zam yapmaları kabullenilecek durum değil . 49000 e ceed consept plus alan vardı. Şimdi 57.000 lira olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 28 Şubat 2013; 20:32:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pixelbs

quote:

Orijinalden alıntı: cetera

quote:

Orijinalden alıntı: oricin

quote:

Orijinalden alıntı: feelhurricane

hayırlı olsun 9 aydır kullanıyorum 13.000 km 'deyim şuan. maşallah bir sıkıntı yaşamadım. içiniz rahat olsun.

umarım siz de memnun kalırsınız...

Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kullanalım inşallah.

Hayırlı olsun arkadaş,

sizce 1,2 GL 33 500 tl ye uygunmu ? Birde uzun yolda yokuşlarda nasıldır ? saygılar...

manuel vites 1,2GL için 32500 tl yeterlı.
    herşey dahil ,bu aracı ,2 hafta önce bu fiyata satınaldım .
    yer İstanbul

Çok güzel fiyata almışsınız arkadaş. Güle güle kullanın.

Arkadaşım kaporayı vermiş o yüzden sanırım artık pazarlık şansı kalmadı. Sizin aldığınız bayii yi söylersek acaba yanlış olurmu ? Şurada bu fityata almış arkadaşımız filan dersek. Aldığınız bayi için bir sakıncası olurmu sizce?

Yalnız park sensörü ve boya koruma hediye edilecekmiş. Sizede bu hediyeleri vermişlermiydi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pixelbs

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oricin

quote:

Orijinalden alıntı: feelhurricane

hayırlı olsun 9 aydır kullanıyorum 13.000 km 'deyim şuan. maşallah bir sıkıntı yaşamadım. içiniz rahat olsun.

umarım siz de memnun kalırsınız...

Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kullanalım inşallah.

Hayırlı olsun arkadaş,

sizce 1,2 GL 33 500 tl ye uygunmu ? Birde uzun yolda yokuşlarda nasıldır ? saygılar...

manuel vites 1,2GL için 32500 tl yeterlı.
    herşey dahil ,bu aracı ,2 hafta önce bu fiyata satınaldım .
    yer İstanbul

Çok güzel fiyata almışsınız arkadaş. Güle güle kullanın.

Arkadaşım kaporayı vermiş o yüzden sanırım artık pazarlık şansı kalmadı. Sizin aldığınız bayii yi söylersek acaba yanlış olurmu ? Şurada bu fityata almış arkadaşımız filan dersek. Aldığınız bayi için bir sakıncası olurmu sizce?

Yalnız park sensörü ve boya koruma hediye edilecekmiş. Sizede bu hediyeleri vermişlermiydi?

park sensörü dahil , boya koruma yok ,
    İstanbul Can oto

• arkadaşlar gl ile ga arasında sis farları hariç ne fark var acaba?
  • hayırlı olsun. Zamanla tuketim degerleri, servis masrafları vb. yeni bir konu açıp paylasım yapabilirseniz iyi olur
  • Hayırlı olsun hocam.İnceleme bekliyoruz.
  • 15-20 gün içinde bende bir araç alacağım benim almak istediğim aracın belli bir sınıfı yok henüz karar da vermiş değilim. ancak aklımdakilerden en önde olan arac rio 1.25 fancy manul olanı. araç hakkında araştrma yaparken bu başlığı gördüm başlığı hortlatmak gibi olmasın ama benim gibi yarın bu foruma bakacakların yanlış bilgi sahibi olmasını istemem. suzuki swiftle rio bence karşılaştırılmaz suzuki swift bence hiçbir araçla karşılaştırılmaz. sağlamdır güvenlidir. ama donanımı eksiktir küçüktür. ne olduğunu bilip alırsınız elinizde patlamaz hayal kırıklığı yaşatmaz.

ancak bu başlıkta kiaya büyük haksızlık edilmiş. kianın motorlarıylai ligili biraz araştırma yapsanız böyle hatalara düşmezsiniz. en basitinden her 10 motor ustasından en az 6 sı size kianın lpg ile en uyumlu araç olduğunu söyler. bu söz yani lpg uyumu aslında lpg dışında da çok şey anlatır ama anlayan... 2005 model bir dizel cerato sahibini netten bulup kaç kere motor konusunda sıkıntı yaşamış sorun bakalım.. hepsini geçtim motor dediğinizin kralı 3 bin liraya sıfırlanıyor.. rio fancy modeli bu başlık açıldıktan çok sonra bile yani bu gün bile sınıfındaki en alınası araçtır. polo alan alır alma demem ama polo da swiftin bir başka versiyonu içi bomboş ama sağlam alan ne aldığını bilerek aldığı için alma demem. biğer alternatifler citroen c3, peugeot 206 207 208, opel astra, renault clio gibi araçlar olabilir ama 1 aydır yaptığım araştırmalar sonucunda hem yakıt olarak (benzinli modellerde) hem de donanım olarak rio fancy tüm rakiplerinden 1 tık öndedir.(her anlamda demiyorum toplam olarak bakacak olursak... ondan az yakan daha donanımsız güzvensiz. ondan daha donanımlısı daha çok yakıyor felan falan.. anladınız siz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indifito -- 30 Mayıs 2013; 20:13:19 >

• kia hakkında olumsuz yazıları olanlara bir bilgi daha aktarayım
    Almanların meşhur otomobil dergisi Auto Bild Kia Venga ile uzun dönem testini bitirip geleneksel olarak parçalara ayırıp detaylı test yaptı ve sonuç olarak her otomobil alıcısının hayali terimini kullandı , araç mükemmel dayanıklılık gösterip çok cüzi miktarda arıza çıkartmış . Text'in ingilizce halini yapıştırıyorum google translate ile anlaşılır düzeyde çeviri yapabilirsiniz ..

High praise for Kia Venga after 100,000 km test

Germany’s highly respected and popular car magazine Auto Bild has described the Kia Venga as “the dream of every buyer” after completing a trouble-free 100,000 km long-term test.

After driving the Kia Venga 1.4-litre gasoline CVVT EcoDynamics model over a period of two years, the testers praised its spacious family-friendly cabin, high driving position, easy entry and exit, versatile sliding rear bench seat and quiet engine during city driving.

Throughout the test, the Venga’s engine required no oil top-ups between servicing, the transmission was completely reliable and the car was still braking well with its original pads and discs at the end of the two years.

Stripping the Kia Venga down into its numerous components with the help of experts from DEKRA, the magazine’s team examined the parts in detail and revealed only one minor fault – a cracked front fog lamp socket which would cost less than €60 to replace.

Of the 97 cars subjected to Auto Bild’s long-term test since 2000, the Kia Venga has been ranked second, marking its position as one of the most reliable and satisfying cars to own

Concluding its six-page report on the Venga, Auto Bild stated: “The problem-free Kia Venga just runs and runs, without complaint and with complete reliability. The practical Korean car scores a dream result and its simple approach to technology makes it a role model, a new benchmark – what’s not there can’t break or go wrong.”
     Suzuki Swift 1.2 MT ile Kia Rio 1.25 Fancy arasında kaldım (SWIFT ALINDI)

kırmızı yazılı yerde şunu söylüyor. derginin test ettiği 97 araçtan en iyi 2. si bu araç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indifito -- 4 Haziran 2013; 14:08:53 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.