Şimdi Ara

Suzuki Swift 1.3 MT 4x2 aldım (İlk İzlenimim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
32.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bende 2009 Kasım ayında Suzuki Swift 1,3 4x2 modelini aldım araçta Milona lpg var araç kışın çalıştırdıktan sonraki 3. dakika ile 10-12 dakika arasında vitesi boşa alınca düşük hızda istop ediyor rolantide durmuyo ısındıktan sonra pek yapmıyor ve motor biraz sarsarak çalışıyor

23/09/2010 tarihinde 10 bin bakımını yaptırdım özel yetkili servise bu problemi danıştım... bana swiftlerin lpg yi pek sevmediğin bu sorununda lpg den dolayı başladığını (şuan benzinde de çalışırken yapıyor) eksoz gaz ölçümü yaptırdığını % 50 bi şeyin eksik geldiğini dedi ama şu an ifade edemiyorum. subaplarında chim diye parçasını (toplam 40 adet conta ya da ayar parçası şeklinde anladım) 40 parçadan 8-10 tanesini değiştirerek veya rektefecide ayar yaptırarark halledilebileceğini söyledi bu arada bahsettiği parçalardan şu anda türkiye de yokmuş sipariş verilmiş 2-3 haftadır bekliyorum.

bu tip sorun yaşayan veya bi fikri olan varsa ve yardımcı olursanız sevinirim

• hayırlı olsun.
  • Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byavcı

hayırlı olsun acaba kaç hp bu arabalar

1.3 92 ps
  • Arkadaşlar bende 2009 Kasım ayında Suzuki Swift 1,3 4x2 modelini aldım araçta Milona lpg var araç kışın çalıştırdıktan sonraki 3. dakika ile 10-12 dakika arasında vitesi boşa alınca düşük hızda istop ediyor rolantide durmuyo ısındıktan sonra pek yapmıyor ve motor biraz sarsarak çalışıyor

23/09/2010 tarihinde 10 bin bakımını yaptırdım özel yetkili servise bu problemi danıştım... bana swiftlerin lpg yi pek sevmediğin bu sorununda lpg den dolayı başladığını (şuan benzinde de çalışırken yapıyor) eksoz gaz ölçümü yaptırdığını % 50 bi şeyin eksik geldiğini dedi ama şu an ifade edemiyorum. subaplarında chim diye parçasını (toplam 40 adet conta ya da ayar parçası şeklinde anladım) 40 parçadan 8-10 tanesini değiştirerek veya rektefecide ayar yaptırarark halledilebileceğini söyledi bu arada bahsettiği parçalardan şu anda türkiye de yokmuş sipariş verilmiş 2-3 haftadır bekliyorum.

bu tip sorun yaşayan veya bi fikri olan varsa ve yardımcı olursanız sevinirim

ARKADASIM BU ARACLARIN HAVA EMMESINDE KELEBEK VAR ORDA KURUM YAPIYOR VE ORANIN TEMIZLENMESI GEREK AYNI OPELLERDE OLDUGU GIBI VE BU ARACLAR CLIO DAN SEGMENT VE OZELLIK OLARAKCOK COK USTUN BIR ARACTIR BU OZELLIKLERI VE SURUS KEYFINI CLIOLARDA BULAMAZSIN VE ARACA DIKKAT ET 3500 DDEVIRI GECME YAKITIDA COK EKONOMIK OLUYOR KISIN BOLE YAZIN DAHA AZ YAKIYOR 180-200 FARKETMEZ BAS BASABILDIGINI LASTIKLERI YERDEGIDIYOR MUKEMMEL BIR ARAC ALMISSIN KIM NE DERSE DESIN SEN BOS VER DOHC MOTOR BIR KERE KOLAY KOLAY ASINMAZ CLIOLAR GIBI SUREKLI MOTOR YAPTIRMA DERDINDE OLMAZ HAVA FILTRESINI SUREKLI DEGISTIR 10 BINI GECIRME OLENE KADAR BIN OYLE BIR ARAC SEN BOS VER ISTEYEN ISTEDIGINI ALSIN SEN EN IYISINI ALMISSIN ZATEN

• selamın aleykum arkadaşlar bende 2006 yılından beri suzuki swift 4x2 kullanıyorum ve daha hiç bir sorun çıkmadı .. lovato marka lpg taktırdım 2007 de o bahsettiğin olay devir düşünce motor duruyor ve vurduduyon çalısıyo.. gazı taktırdıgın yere götür program yuklesinler aynı sorun bendede vardı 20 tl ye bitti.. servistekiler pek anlamıyor . 60 tl ye gaz aldım uzun yolda 385 km yaptım 0,15 krş yaktı aracımı satmayı dusunuyorum bakmak istersenizhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-swift-bakmadan-gecmeyin-bu-fiyata-lovato-lpgli-suzuki-swift-4x2/detay/? İlan no: #18398654

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.