Şimdi Ara

suzuki swift 1.5 A/T (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
1
Favori
110.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zaferr

deneyimlerim:
    2 tane mp3 cd yaptım ikisinide okuyamadı .acaba diyorum klasör içinde mp3 ler ondan mı?

Ben de iki tane Mp3 cd'si yapmıştım. İkisini de okumuştu. Benimkiler de klasör içinde idi. Klasör atlama direksiyondaki seek butonuna uzun süreli basma ile oluyor. Kaliteli bir cd ile tekrar dene istersen. Kolay gelsin.
  • arkadaşlar haziran ayından beri dayımın suzuki swift 1,3 4x4 ü var. 2007 model 0 km aldı. arabasına aşık. manyak bir alet. daha önceki opel corsa 1,6 GSİ idi düşünün onu bile unutturdu ona. bende birkaç kez kullandım. fişek gibi araba. sessiz bir motoru var. tüketimi makul. tek sıkıntı küçük bagaj hacmi. şehirde kullancak olanlara tavsiye ederim
  • Musso:siz değiştirdiniz mi arabayı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaferr

Musso:siz değiştirdiniz mi arabayı?

Yoo değiştirmedim zafer zevkle kullanıyorum 3,5 aydır.
  • 98 polo At aracımı satıp swift 1.5 AT almak üzereyim, renk baktırıyorum. Test ettiğim araç 1.3 4x4 tü. gerçekten oldukça seri geldi 1.3 için. Sürüş zevki olan bir araç kesinlikle. 1.5 olanı canavar gibidir diye düşünüyorum. Potenza lastikleri bu forumda hep en sert gürültülü lastikler olduğunu söylüyorlar, bu lastiklere rağmen ben yol, daha doğrusu asfalt gürültüsü almadım hiç hem de dişli asfalt olmasına rağmen. yanlardan rüzgar sesi gelebiliyor. ama şu anki aracıma göre 3-4 kat daha konforlu olduğunu söyleyebilirim. 15 inç 60 yanak lastikler ile birlikte amortisörler gayet konforlu geldi bana.
    Kapıların örtülüşü , kasanın tokluğu bu fiyatta ve bu klasta bir araç için oldukça iyi.

İnşallah polom kadar dayanıklı ve sorunsuz olur, ilk defa suzuki sahibi olacağım, almaya değer diye düşünüyorum,
    umarım mahçup etmez....

• Hayırlı olsun şimdiden.Kazasız belasız sürüşler dileğiyle.
    quote:

Orjinalden alıntı: bkaynar

98 polo At aracımı satıp swift 1.5 AT almak üzereyim, renk baktırıyorum. Test ettiğim araç 1.3 4x4 tü. gerçekten oldukça seri geldi 1.3 için. Sürüş zevki olan bir araç kesinlikle. 1.5 olanı canavar gibidir diye düşünüyorum. Potenza lastikleri bu forumda hep en sert gürültülü lastikler olduğunu söylüyorlar, bu lastiklere rağmen ben yol, daha doğrusu asfalt gürültüsü almadım hiç hem de dişli asfalt olmasına rağmen. yanlardan rüzgar sesi gelebiliyor. ama şu anki aracıma göre 3-4 kat daha konforlu olduğunu söyleyebilirim. 15 inç 60 yanak lastikler ile birlikte amortisörler gayet konforlu geldi bana.
    Kapıların örtülüşü , kasanın tokluğu bu fiyatta ve bu klasta bir araç için oldukça iyi.

İnşallah polom kadar dayanıklı ve sorunsuz olur, ilk defa suzuki sahibi olacağım, almaya değer diye düşünüyorum,
    umarım mahçup etmez....

• çok hoş arabalar, kalitesinden şüphem yok. yavaşta olsa insanların ilgisini çekmeye başladı.
  • hayırlı uğurlu olsun arkadaşım kazasız belasız.
    ben zevkle kullanıyorum.kullandıkça daha da ısınıyorum.gülmeyin ama koltuğu biraz yükseltince sürüşte jip hissi veriyor :)
    tek şikayetim yan aynalar :(
  • Suzikiler çok güzel ama otomatiklre felaket yakıyo haberin olsun.Çoğu kiişi gördüm tüp taktıran.
  • 1.3 e 4*4 1.5 motora 4.4 koymamışlar oda ilginç. 4*4 te surtunme hareketlı parçalar daha fazla 1.5 motora sanki daha iyi gider gibime geliyor. 4 lastiktede çekiş olması çok guzel bırsey yol tutuş çok iyi oluyor
  • Teşekkürler dilekleriniz için.
    Aracı bugün itibariyle aldım, yumuşak karakaterli bir sürüşü var gaza fazla basmadıkça. ilk 1500km geçene kadar 3500 4000 devri geçemeyi düşünmüyorum. Vites geçişleri seri anlaşılmıyor. 3000 dd ye kadar motor sesi pek duyulmadığı için erken değiştiriyor zannettim vitesleri .

Otomatik alacak adam çok yakmış yakmamış pek bakmaz bu işlere, konfor ve işlevselliği için tercih edilir genelde ve maliyetine göre buna kesinlikle değer. en nihayetinde 30 ytl filan farkeder bir depoda. tüp taktırmak akıllı işi değil bence bu araç için.
    Genelde otomatik vitesi hayatında hiç kullanmamış kişiler sürüş zevki olmaz, çok fazla yakar gibi önyargıları bir türlü atamıyorlar. Tavsiyem önce bir kullanın, haa yine de beğenmez bu maliyete değmez derseniz eyvallah, ama önce bir kullanın lütfen.

Bu arada test aracı sanki daha az yol sesi alıyordu, müşterilerin gözünü boyamak için izolasyon filan yapmıyorlardır inşallah:)
    Şimdilik çok memnunum , yaşadıkça göreceğim nası bir araba olduğunu......

• Hayırlı uğurlu olsun bkaynar, Allah kaza bela göstermesin.

Ben 5 aydır kullanıyorum ve otomatik vites ile ilgili görüşlerine tamamen katılıyorum. Tam otomatik vites gerçek konfordur. Ben suzukinin bu konforu bana yaşattığını düşünüyorum. Ayrıca müzik sisteminin çok iyi olması nedeni ile yol sesi artık beni fazla rahatsız etmiyor. Alıştım yani.

Kullandıkça görüşlerini bekliyoruz. Resim de eklersen çok iyi olur.

Selamlar...
  • kullanım kılavuzunu kurcaladım biraz, gerçek servis süresi 15.000 km ingilizce basılı olanda böyle. Türkiye şartları diye bizde 10.000 yapmışlar. bujiler 100.000 de , otomatik yağı 165000 de değişiyor. oldukça uzun ömürlü mekaniğe sahip anlaşılan.

Kullandıkça daha da güzel gidiyor, yol tutuş harika, kırmızı ışıkta kalkışta basınca gaza herkes geride kalıyor, 98 polom da öyleydi ama bu daha da hızlı ve güçlü...

suzuki swift 1.5 A/T

• Bkaynar rengine hayran oldum yaa. Benim ilk tercihim bu renkti, ikinci lacivert, üçüncü kırmızı idi. Seninkinin renginden üretilmediğini, lacivertin de artık Türkiye'ye gelmediğini söyleyen Ankara Neziroğlu bana kırmızıyı satmıştı. Olsun kırmızıdan da memnunum ama seninkinin rengini gerçekten beğendim. Güle güle kullan.
  • Ben de kırmızı almak istiyordum ama bir tek bu okyanus mavi vardı. Ama sonra ısındım bu renge, metalik olması da ayrı parlaklık katıyor. Ama bana sorarsan kırmızı renk bu arabanaın sportif hatlarını daha güzel öne çıkarıyor, bence dert etme....
  • Arabasını yeni alanların hepsine hayırlı olsun demek istiyorum.
    Bende geçtiğimiz sene haziran ayında 1.5 AT yi test etmiştim. Sırf test etmek için çengelköyden kalkıp gebze Suzuki ana merkeze gitmiştim.
    Dediklerinize kesinlikle katılıyorum. Çok zevkli kullanması. Görüşü ve performansı gayet iyi. Bende geçen sene 13 yaşında olan arabamı değiştirmeye karar vermiştim. Tam 6 ay araba araştırdım. Esasında bagajı biraz daha geniş olsaydı hiç düşünmeden alacaktım. Evli ve çocuklu olduğunuz zaman bagaj lazım oluyor.
    Daha sonra yıl sonuna doğru işlerimde biraz iyi gitti ve imzamda olan arabayı aldım.
    Benim Swift lerdeki tek kötü bulduğum nokta 1.3 4x4 lerde arka diferansiyel çok aşağıda duruyor. Arabanın sanki bağırsakları sarkmış gibi duruyor. Arka tamponu biraz daha aşağıya indirip kamufle edebilirlerdi.
    Parasına ve sunduğu donanıma göre kesinlikle tercih edilecek bir otomobil.

• Muradovskiy senin de yeni araban hayırlı olsun. Güle güle kullan.

Swift'i kullandıkça daha da çok beğeniyorum. 4x4'ü için dediklerine katılıyorum. Arkadan çok kötü gözüküyor. Ama bu kar kışda aslında ben 4x4 almadım diye pişman olmuştum. Benimki 1.5 A/T. Kar yağınca Ankara'da 3 gün çıkartmadım arabayı, 4x4 olsaydı dalardım karlara dedim ama olsun varsın. Yılda kaç kere kar yağıyoki. (Bu sene buraya çok yağdı ama) Arabam 3000'e yaklaştı bu arada. İlk 3000'de çok şükür hiç bir problem göstermedi. Daha önce 2005 yeni astram vardı. İlk 1000'de en az 4 kere servise gitmiştim. İnşallah bundan sonra da böyle sorunsuz devam eder...
  • swiftler tatlı bayan arabasından öte gitmez
  • Eveet. ilk tüketim değerlerim şöyle: 97 V-power ile dolu depo ile %80 şehir içi %20 yarı şehir dışı 100 km de 8.44lt yatkı. henüz 700 lerde km. bence iyi bir tüketim. Kullanıdıkça daha da düşeceğine göre. Tabii Samsun 'da İstanbul gibi bir trafik yok , bunu belirtmek lazım. ! Bu değerler 1.5 AT için!

ikinci depoyu da shellin yeni 95'i ile doldurdum. bakalım ne olacak?

Swiftleriniz de kaç oktan benzin kullanıyorsunuz? Tüketime bir etkisi var mı merak ediyorum. Kılavuzda 95 ve üstü diyor. ) 97 v-power ile üst devirlerde daha rahat olacağını tahmin ediyorum ama merak ettiğim tüketimde bir değişiklik olur mu?

Bu konuda swfitle tecrübeleri olan var mı? Yazarsa sevinirim....
  • Ben hep BP'den 95 oktan doldurdum. Hiç 97 doldurmadım. Ankara'dayım ve bir depo ile 400 km yapıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.