2008 1.5 at benzinli , orjinal 33bin km de suzuki swift aracımı yeni aldım fakat kmde 50krş civarında yakıyor .30 tl benzin ile 60 km civarı gidiyor .sizce bir sorun varmıdır ? yakıtı bana cok yuksek geldi .yağı eski gibi ya deişimi yapılacak hava filtresi değişmiş temiz . bujileri haklkında bir bilgim yok ama değişmeyi düşünuyorum .bu işlemler yakıtı düşürürmü ?
hocam merhaba bende aynı aracı kullanmaktayım 87000 kmde benim aracım bu araç ankara şehir içinde ortalama 9 litre benzin tüketir. şehir dışı ise ekonomik kullanımda (90, 100, 110 km/h) ortalama 6 litre benzin tüketir. bunlar benim bugüne kadar yakaladığım veriler. şehir içi tüketimi sabah ve akşam saatlerinde ki işe gidiş ve çıkış vakitlerinde ki tüketim verileridir. Ayrıca bu aracın bujileri iridyum bujidir ömrü 100.000 km'dir boşuna değiştirmeyin. Yağ olarak orjinal yağı 10W40 kısmi sentetik yağdır. 10.000 km'de bir değiştirilmesi tavsiye edilir. Bu araçla ilgili sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme