Şimdi Ara

Suzuki SX4 S-Cross (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
725
Cevap
16
Favori
79.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar usb haftasonu denedim, hemde 4 gb bir usb de yine okutamadım, usb ile müzik dinleyen arkadaşlar acil yardım...!
  • 4 gb lik flash bellek kullaniyorum. Muzikleri klasor iclerine kopyaladim. Sikintisiz calisiyor. Usb yi once formatlayin direk kullanmayin. Usb yi pc ye takip usb simgesinin ustunde sag tus yapip ordan bicimlendiri secin. Bu islemden sonra usb icine klasor acip parcalari kopyalayin. Yine calismassa servis e bi sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gökhanekiz G kullanıcısına yanıt
    Aynısını yaptım biçimlendirme vesaire işe yaramadı olmadı, başka bir marka usb alıp 4 gb ve altı deneyeceğim şef olmaz ise artık servisin yolunu tutarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turan54 -- 20 Eylül 2017; 14:4:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turan54

Aynısını yaptım biçimlendirme vesaire işe yaramadı olmadı, başka bir marka usb alıp 4 gb ve altı deneyeceğim şef olmaz ise artık servisin yolunu tutarım.

www.hepsiburada.com
    SanDisk Cruzer Fit 16GB Usb Bellek (SDCZ33-016G-G35) Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/sandisk-cruzer-fit-16gb-usb-bellek-sdcz33-016g-b35-p-BD101285

şunun 8gb'sini duster'dada bu arabadada sıkıntısız kullanıyorum.

Eğer hiç görmüyorsa tel de şarj etmiyorsa usb kalbo çıkmış olabilir. usb flash bellek ışığı yanıyor mu takınca onları kontrol edin bakalım.

Bu arada standart radyo mu? geri görüş kameralı ekran mı var.

• yasin_kaya kullanıcısına yanıt
    Tel takmadım ama usb takınca ekran da usb işareti çıkıyor, biraz daha bekleyince * usb bt-a no audio * diye uyarı veriyor.

Aynı mp3 dosyasını cd ye yazdım onda sıkıntısız olarak okuyor, aracın 3. sahibi benim, ilk sahibi multimedia takdırmış anlaşılan çünkü arkada kamera var, sök tak sırasında bir bağlantı hatası yada başka bir arıza var diye düşünüyorum, servise gitmem gerekecek.

Birde arkadaşlar bizim araçlar 5 yıl 150.000 bin km garantisi var mı? Varsa nasıl anlarız? Suzuki yol yardımdan bilgi alabilir miyiz garanti konusunda?

Selamlar saygılar.
  • turan54 T kullanıcısına yanıt
    Servise sorman lazın. Bemimki 3 yıl garantili çıktı.

Kabloya siz bakabilirsiniz. İnternette teyp sökme videosu var. Yputube ta.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu 5 yıllık garanti mevzusu üzerine suzukiye mail attım, onlardan gelen cevap aracın bakımları düzenli olarak servis kayıtlı olması, dışardan herhangi bir işlem olmaması halinde 5 yıl garantinin aracın ilk tescil tarihi ile başladığını belirttiler.

Ayrıca 2014 yılında distribütor değişimi olduğu için servisler bu 5 yıllık garantiyi sevmiyorlar, onlar direk 3 yıl 60 bin km diyorlar, ama suzuki a.ş. benim servise mail bıraktı, 5 yıl garantili araçlar için marphe sigorta ve tur asist eski distribütöre sorularak garantiye girecek parça onayı alınarak işlemlerin yapılması diye...

Sizde önce aracınızın bütün bakımları servis kayıtlı ve dışardan herhangi bir müdehale yoksa, iletisim@suzuki.com.tr ye mail atın, mailde size 5 yıl garantiyi vermeyen servis ismini belirtmeyi unutmayın, ben servise gittiğimde bana gelen cevap ordaki servis müdürüne de ulaşmıştı.

• Bende SX4 var, alalı 15 gün alıyor. Şimdilik memnunum. Eşime de S-Cross'a bak diyorum. Şimdi Ford Focus HB otomatik ile S-Cross arasında kaldık. Biliyorum bambaşka araçlar. Bilenler tavsiye istiyoruz. Artılar, eksiler... Fiyat olarak hemen hemen aynı -bizim baktıklarımız- Her ikisi de 2013 model. Çok arada kaldık...???
  • Araç fiyatının hakkini veriyor, bende sx4 den geçiş yaptım S-Cross a, araç gerçekten sınıf atlamış glx full paket tadından yenmiyor, focus ve hyundai grubu yakıtı çok yakan araçlardır asla teknik veriler tutmaz suzuki bu konuda övgüyü hakediyor.

S-Cross almadan önce, honda civic, nissan qashqai ve mercedes b160 da bakıyordum, üçünede gittim satıcı arkadaşları ziyaret ettim, araçları test ettim, S-Cross bana daha yüksek görüş açısı, yol tutuşu ve dolu bir araç olduğu için cazip geldi. B160 motor sesi çok yüksek, Nissan qashqai yakıt tüketimi ve otomatik vitesleri kullanıcıyı üzdüğü için elendi, civic ise artık yüksek sürüş konforunu S-Cross da görünce eledim.

En iyisi iki aracıda gidin görün test edin sonra karar verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turan54 -- 2 Ekim 2017; 11:7:53 >
  • _sare_ _ kullanıcısına yanıt
    Scross sağlamdır. Arıza yapmaz. Daha güvenlidir. 4x4 bulma ihtimaliniz var.

Daha yüksek.

Köy yayla yollarında üzmez.

Konforu bir tık aşağı olabilir fokusdan. Japonlar sağlamlık ve güvenliğe önem veriyor. Konfor ikinci sırada geliyor.

• Dostlar SCROSS için tam uyumlu adam gibi bir havuzlu paspas var mı?

Kullanan önerisi olan?
  • Aynen bende yana done ariyorum havuzlu paspas

• Eski kasa için olan var da tam uyar mı. Tam uymuyordu sanki. Kullanıcı önerisi olsa. Bilenden öğrensek süper olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_kaya

Eski kasa için olan var da tam uyar mı. Tam uymuyordu sanki. Kullanıcı önerisi olsa. Bilenden öğrensek süper olur.
    urun.n11.com
    Suzuki Sx4 3d Paspas Seti Suzuki Sx4 Bariyerli Havuzlu 3d Paspas - n11.com
    https://urun.n11.com/3d-oto-paspas/suzuki-sx4-3d-paspas-seti-suzuki-sx4-bariyerli-havuzlu-3d-paspas-P102989351

Bu ürünü SX-4 için almıştım, tam uymamıştı ama ürün eylülde S-Cross a geçince tam uydu, alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Foto çekince buraya eklerim gençler.

Bu arada bende plastik bagaj havuzu arıyorum, alıp da tam uyan var mı???

Ayrıca birde aracın önünde taş izi oluşmasın diye kaput rüzgarlığı arıyorum, tavsiye ve farklı fikirlere açığım...:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turan54 -- 19 Ekim 2017; 16:45:39 >

• Ben de lpg olunca bagaj havuzu alımı iptal. Ordaki üst rafı çıkarıp altına ince sunta kestireceğim. Yedek lastiği arka koltuğun arkasına asacağım.

Paspasa bakalım. Malum kış geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_kaya

Ben de lpg olunca bagaj havuzu alımı iptal. Ordaki üst rafı çıkarıp altına ince sunta kestireceğim. Yedek lastiği arka koltuğun arkasına asacağım.

Paspasa bakalım. Malum kış geliyor.

Sunta kesme işi ile ilgili tavsiye olarak bauhaus da mobilya bölümünde her türlü ahşap vesaire var ve yanlış hatırlamıyor isem 1 tl ye kenar ölçünüze göre kesiyorlar, hatta daha sağlam kontroplak ve diğer ahşap malzemeler de için fikir sahibi olabilirsiniz...
  • turan54 T kullanıcısına yanıt
    Foto cekebildiniz mi paspaslarla hocam.

• Trafik sigortasi kasimda doluyormus. Yeniledik. Allianz den 480 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: gökhanekiz

Foto cekebildiniz mi paspaslarla hocam.

Paspasların biraz temizliğe ihtiyacı var ama yine de koyayım şef...

Önlerde ayak dayama ve yakıt kapağı açma çekçeği düzgünce oturuyor.

Arkalarda koltuk kenarları ve şaft tüneli çok iyi oturdu milim kayma olmuyor.

Daha önce verdiğim linkten firmaya mesaj yazın aracın modelini teyit edin...

Suzuki SX4 S-Cross
     Suzuki SX4 S-Cross

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turan54 -- 25 Ekim 2017; 9:51:27 >

• Arkadaşlar bende size silecek soracağım, malum S-cross lar silecekler sensörlü, daha önce sensörlü sileceğim olmadı, takması diğer araçlardan farkı var mı, montajı kendimiz yapmamız sıkıntılı olur mu? (80 tl)

www.sileceksepeti.com
    Suzuki SX4 S-Cross Silecek (2007-2013) Bosch Aeroeco
    https://www.sileceksepeti.com/Suzuki-SX4-S-Cross-Silecek-2007-2013-Bosch-Aeroeco,PR-1216.html

www.sileceksepeti.com
    Suzuki SX4 / S-Cross Arka Silecek (2007-2013) Bosch Rear
    https://www.sileceksepeti.com/Suzuki-SX4-S-Cross-Arka-Silecek-2007-2013-Bosch-Rear,PR-1218.html

Diğer türlü sadece silecek lastiği değiştirme fikri de var aklımda, sadece 2 adet silecek lastiği alıp kendim ilk defa yapmayı düşünüyorum (15 tl) ...

www.hepsiburada.com
    ModaCar 71 Cm Telli Silecek Lastiği 2 Adet 422214 Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/modacar-71-cm-telli-silecek-lastigi-2-adet-998836-p-OTM998836?magaza=Hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turan54 -- 25 Ekim 2017; 10:35:6 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.