arkadaşlar görev yöneticisinde birden fazla svchost.exe var fakat bazılarının karşısında system, bazılarının karşısında local service, bazılarında da network service yazıo önceden nası olduğunu bilmediğim için sölüyorum bunlar bir sorun oluşturur mu böle olması oyuna da giremiyorum şu anda keylogger fln varsa die bi yardımcı olur musunuz lütfen acilll teşekkürler...
Bendede aynı daha yeni format attım sanmıyorum bişe olucağını + nod32 de yüklü
quote:
Orjinalden alıntı: DieMaSt3r
Bendede aynı daha yeni format attım sanmıyorum bişe olucağını + nod32 de yüklü
hmm yani karşılarındaki isimleri de farklı bi sende ?
evet farklı
quote:
Orjinalden alıntı: DieMaSt3r
evet farklı
tamam çok teşekkür ederim...
merhaba.. Konuyla alakalı Microsoftun Windows XP'deki Svchost.exe'nin Açıklaması
Başlangıçta, Svchost.exe yüklemesi gereken hizmetlerin listesini oluşturmak için kayıt defterinin hizmetler bölümünü denetler. Svchost.exe'nin birden çok örneği aynı anda çalışabilir. Her Svchost.exe oturumu bir hizmet grubu içerebilir, böylece Svchost.exe'nin nasıl ve nerede başlatıldığına bağlı olarak farklı hizmetler çalışabilir. Bu durum, daha iyi denetim ve daha kolay hata ayıklama olanağı sağlar..yani korkulcak bir durum yok..fakat her duruma ragmen bilgisayarinizda bir antivirus sisteminin olmasi iyi olucaktir. saygilar.
Kardeş Virüs Felan Değil Kafana Takma Virüs ßudur. SS Aşada.
Eger kullanici adinda olu$turdugun oturumun ismi yaziyorsa kapat ama NETWORK SERVICE, LOCAL SERVICE ya da SYSTEM yaziyorsa elleme.
quote:
Orjinalden alıntı: Larry
merhaba.. Konuyla alakalı Microsoftun Windows XP'deki Svchost.exe'nin Açıklaması
Başlangıçta, Svchost.exe yüklemesi gereken hizmetlerin listesini oluşturmak için kayıt defterinin hizmetler bölümünü denetler. Svchost.exe'nin birden çok örneği aynı anda çalışabilir. Her Svchost.exe oturumu bir hizmet grubu içerebilir, böylece Svchost.exe'nin nasıl ve nerede başlatıldığına bağlı olarak farklı hizmetler çalışabilir. Bu durum, daha iyi denetim ve daha kolay hata ayıklama olanağı sağlar..yani korkulcak bir durum yok..fakat her duruma ragmen bilgisayarinizda bir antivirus sisteminin olmasi iyi olucaktir. saygilar.
teşekkürler yorum yazan herkese
bu arada Larry yöneticiliğin hayırlı olsun kolay gelsin
Larry i yönetici yapan yönetimin ELLERİNDEN ÖPÜYORUMMM
HAYIRLI OLSUN LARRY
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme