Şimdi Ara

sw breaker +10 mu yoksa mirage +9 mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.sw breaker dha ucuz ve low class
    1.mirage ise daha pahalı üstelik tamir parası hayvan gibi
    2.sw breaker +10 un poison damagesi daha yüksek
    2......
    3.party ye girerken mirage a bakarak alırlar
    3.sw breaker de ise anca derviş partysine alırlar
    4.sw breaker yalnızca 200k
    4.mirage 40m!!!!!

tercih sizin

• canım kardesım +10 sb nerde ve kımde var bı solermısın yada +9 mırage kımde var yanı bu ıkı sılahta mukemmel sende bu sılahlar oldugunda sen tek deru kesersın guzel kardesım nıe party dıe yırtınacaksınkı
  • mirage +9 tabiki. daha uzaktan saldırıyo. rate yüksek. critical damage fazla
  • ikisininde attack ratesi 1.0 fark yok o critical damage hikayesine girmeyecem ama ben olsam sword alirdim +10 sword un attacki 109 +8 sharddan iyi de ++9 mirageden iyimi onu tam bilmiyorum hic +9 mirage gormedim :))) ama mirage ++9 un attagi cok ise tabiki o yani attagi cok olani takardim 10 poison cok onemli deil :) gorunus cok onemli deil kendin 62 de apos donersin zaten dual +10 sword breaker ile ;) saglamsan
  • Sen önce mirage'ın +7'sini alda ona upgrade yaparak +9 basarsın...
  • 2 tane mirage +7 yeter sana
  • +9 mirage yi veya +10 swordu bulmazsın ki ama +9 mirage derim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sol el +9 md mi +8 dw mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben +10 sb derim.yanan mirage gorunce millet kacıor.
    Ama sb +8 gorurlerse senden korkmazlar.
    Adama bir spike wurdunmu.Al sana eziq dersin bagıra bagıra.
    ADAM OKUAYAMAZ O AYRI
  • senin bunları bulabilmen için ohoooo ooooo http://img141.imageshack.us/img141/3338/10sb3sf1uj6hg.jpg (alıntıdır)
  • sb +10 109 attack mirage +9 109 attack ikisininde attack aynı oluyoama bnce mirac zaten çok şekil bide posionlu ayrı bi şekli oluyo

• +9 mirage
  • +9 mirage tabikide
    sb hafiften stilettoyu andırıyo
  • ne zırvalıonuz mirage +9 bulmak için millet bi tarafını yırtıo hiç sb +10 isteyeni duymadım....

bu olay kapatılsın çok gereksiz bi topic mirage üstüne tanımam..

adam mirage +9 a o kadar para verceğine gider armordan alır 1000 tane +1 sb basar tabi salak ise o ayrı bi olay

• bence +9 mirage daha iyi...
  • mirage +9/90
  • cz de geziyosun elinde +10 sword breaker üstünde fp +10 set :)) dalan ezik zannediyo süper olurdu ama. sharddan daha iyi vuran bi silah. ezik zannedecekler kodunmu oturtucan hayret edicekler
  • Kardes ıstersen + 3 olsun adam elındekıne degıl senın kesmene we kesmemene baglar elımde + 10 sw olsun bır thurst wuım we ya spıke kutuyu alırım o zmn party alırlar benı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.