ewt ikisini karşılaştırırsak: 1.sw breaker dha ucuz ve low class 1.mirage ise daha pahalı üstelik tamir parası hayvan gibi 2.sw breaker +10 un poison damagesi daha yüksek 2...... 3.party ye girerken mirage a bakarak alırlar 3.sw breaker de ise anca derviş partysine alırlar 4.sw breaker yalnızca 200k 4.mirage 40m!!!!!
tercih sizin
canım kardesım +10 sb nerde ve kımde var bı solermısın yada +9 mırage kımde var yanı bu ıkı sılahta mukemmel sende bu sılahlar oldugunda sen tek deru kesersın guzel kardesım nıe party dıe yırtınacaksınkı
mirage +9 tabiki. daha uzaktan saldırıyo. rate yüksek. critical damage fazla
ikisininde attack ratesi 1.0 fark yok o critical damage hikayesine girmeyecem ama ben olsam sword alirdim +10 sword un attacki 109 +8 sharddan iyi de ++9 mirageden iyimi onu tam bilmiyorum hic +9 mirage gormedim :))) ama mirage ++9 un attagi cok ise tabiki o yani attagi cok olani takardim 10 poison cok onemli deil :) gorunus cok onemli deil kendin 62 de apos donersin zaten dual +10 sword breaker ile ;) saglamsan
Sen önce mirage'ın +7'sini alda ona upgrade yaparak +9 basarsın...
2 tane mirage +7 yeter sana
+9 mirage yi veya +10 swordu bulmazsın ki ama +9 mirage derim ben
Ben +10 sb derim.yanan mirage gorunce millet kacıor. Ama sb +8 gorurlerse senden korkmazlar. Adama bir spike wurdunmu.Al sana eziq dersin bagıra bagıra. ADAM OKUAYAMAZ O AYRI
ne zırvalıonuz mirage +9 bulmak için millet bi tarafını yırtıo hiç sb +10 isteyeni duymadım....
bu olay kapatılsın çok gereksiz bi topic mirage üstüne tanımam..
adam mirage +9 a o kadar para verceğine gider armordan alır 1000 tane +1 sb basar tabi salak ise o ayrı bi olay
bence +9 mirage daha iyi...
mirage +9/90
cz de geziyosun elinde +10 sword breaker üstünde fp +10 set :)) dalan ezik zannediyo süper olurdu ama. sharddan daha iyi vuran bi silah. ezik zannedecekler kodunmu oturtucan hayret edicekler
Kardes ıstersen + 3 olsun adam elındekıne degıl senın kesmene we kesmemene baglar elımde + 10 sw olsun bır thurst wuım we ya spıke kutuyu alırım o zmn party alırlar benı :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme