Şimdi Ara

Swain s6 hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4800 kastım şampiyon açıcam ama aklımda sürekli bu şampiyon var nasıldır iyimidir lane mid ve solo olucak

• İyidir de nasıl diyim tipi çok iyi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SOLOmid mi olucak?

• Aslında iyi oynanıldığında iş yapabiliyor. Çünkü çoğu insan karşısında nasıl oynaması gerektiğini bilmiyor.
  • Tabiri caizse karşına kim gelirse gelsin tokatlar, henüz ona karşı koyabilen bir hero görmedim özellikle oyun sonlarında tam bir baş belası oluyor.
  • Lissandra
  • İyi oynarsan karşındaki adam ölüp ölüp dirilir. Hatta şöyle diyeyim eşyaları tamamlayıp oyun sonunda herkesi parçalarsın. Ama oynayamazsan çok yavaştır yüksek hasar çıkarmaz sürekli dolaşırsın manası o kadar hızlı tükeniyor ki eşya alamazsan sürekli oyun başına dönersin.
  • Hocam başka önerdiğiniz 4800 şampiyon varmı mid ve solo için ?

• mid için güzeldir ama sıkıntısı 1-2 mana eşyası alana kadar rakibe fazla baskı kuramazsın, mana + biraz can kasmadan ulti iş yapmıyor.
  • bırak onu vlad al pişman olmazsın @AdowS
  • Vlad değil de riven daha çok iş yapar gibime geliyor. Vladla kasılamazsan çöp oluyorsun + öğrenene kadar bol bol pratik laızm
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

mid için güzeldir ama sıkıntısı 1-2 mana eşyası alana kadar rakibe fazla baskı kuramazsın, mana + biraz can kasmadan ulti iş yapmıyor.

Dostum tutuştur ile squishy bir hero karşısında 3 lvlde fb alırsın.
  • Haykıran Bıngıldak kullanıcısına yanıt
    o kısmı birazda şans karşıdakinin oyununa bağlı =)
  • Vladimir alcam büyük ihtimalle çok beğendim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.