Şimdi Ara

Swaini 1v1 de nasıl keserim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle donanım haber ailesi ben burada yeniyim çok uzatmadan konuya geçelim bir arkadaşım var otp swain oyuncusu benimle haftada 2 3 kez vs atar sürekli swain alır diğer tüm şampiyonlarda kata ve swain hariç alıyorum çok iyi bir oyuncu ama swain de bir türlü kesemiyorum yasuo vs swain alıyorum e sini dodgeliyorum w atıyorum q su duvardan geçiyor 3 4 tane e atsa 1 tane yiyorum genelde bazen 2 e tutunca w auto atack elektrik ver canım yarıdan az oluyor 6 olunca zaten malum ultisi ile feci can yenilemesi var fizz ile oynasam morello alıyorum kesiyor aatrox alıyorum kule altı kalıyor celladın çağrısı alıyorum kesiyor yasuo alsam yine aynısı ne yapmalıyım lütfen bana yardımlarınızı mahrum etmeyin teşekkürlerimi sunarım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Öncelikle Swain'in güçsüz yanlarını bilmek lazım.

• Erken seviyede sürekli hasarı yok.
    • Hareket kabiliyeti çok kısıtlı
    • ultisi olmadan hayatta kalabilme potansiyeli düşük

-1v1 den kastın; ilk 100 minyon/ilk kule/ilk kan şeklinde kastettiğini varsayıyorum-

• Seni yakalaması zor olacağı için, yüksek menzilli bir şampiyon alarak dürtme/minyon kesmeye oynayabilirsin. O minyon keserken sen onu rahatsız edebilirsin. Yeterli menzile sahip olduğundan o seni, sen minyon keserken rahatsız edemez
    • Minyon kesip ittirmesi için muhakkak yetenek harcaması lazım. Hızlı gir çık yapabilen şampiyonlar alıp, onun belli yetenekleri yokken takasa girip hızlıca çıkabilirsin.
    • Zed/fizz gibi, hasarını bir anda yüksek şekilde veren şampiyonlar oynuyorsan; hasar potansiyelin olduğun anda onu sürekli rahatsız edip ultisini kullanmaya mecbur bırakmalısın(ultini kullanmadan). Ultisini kullandığında hızlıca menzilinden çıkabilirsen, çantada keklik.

Her şampiyonu eşit derecede oynadığını düşünürsem, zed ya da riven önerebilirim.

Zed ile menzil avantajın da olur(W-Q), ultisini boşa kullandırttığın an kendi ultinle çok rahat öldürebilirsin.

Riven da olabilir. mobilitenden dolayı E sinden kaçabilirsen, W su da boşa gitmiş sayılır. Kendi E yeteneğinle, onun Q hasarını abzorbe edip takaslardan kârlı çıkarsın.

• Cruella kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim eğer onu kesebilirsem buraya size tekrar teşekkür etmeye geleceğim sağolun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YasuoandDeath23 Y kullanıcısına yanıt

Bileğine kuvvet  

• kanka skilleri dodgele ve latede ağır yara al böylelikle adamın hasarını düşürürsün tfde işi biter zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.